Dagens Media > Ekonomi

Thursday, 03 December, 20:36

Dagens Media - 29 okt 20 kl. 15:06

Efter sammanslagningen – Mitt i startar 25 nya tidningarMitt i startar 25 nya tidningar i Skåne, Småland och Sigtuna. ”Vi behöver tända fler lägereldar som håller ihop samhället”, säger vd Patrik Vincent..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Skåne, Sigtuna, Patrik Vincent

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Efter sammanslagningenMitt i , startar25 nya , tidningar
Dalarnas tidningar - 30 jun 15 kl. 15:57

De startar nytt Sverigekontor i Falun

Petra Bjernulf och Peter Karlsson, med förflutet som vd respektive försäljningschef i Dalarnas Tidningar och toppjobb inom Mittmedia startar ett nytt Sverigekontor för LearningMiles, ett internationellt företag som arbetar med att erbjuda hjälp inom affärsutveckling och ledarskapsfrågor:.

Dalarnas tidningar - 31 mar 11 kl. 19:01

"Vi startar ett idrottsuppror"

[GRYCKSBO] EU:s momskrav på föreningar väcker starka känslor. - Nu startar vi ett idrottsuppror och vänder upp och ner på Bryssel! Det här kan vi inte gå med på, säger Pär Uhlin, ledare och tränare i Grycksbo IF BK..

Dalarnas tidningar - 20 apr 11 kl. 15:29

Han startar upprop mot Wikipedia

[LEKSAND] - Det måste vara helt klart att Leksands kommun inte ställer sig bakom Wikipedias variant av vårt kommunvapen. Det säger kommunens informatör Magnus Rolands som nu startar ett upprop där han hoppas få med sig alla kommuner i Dalarna..

Dalarnas tidningar - 03 aug 13 kl. 17:45

Hon startar barnhem i Uganda

Hanna Dahlström från Falun är med och startar ett barnhem i Uganda. Under sin praktik i landet vill hon göra allt för att hjälpa. ?

Dalarnas tidningar - 04 sep 13 kl. 16:31

FEV startar jordfabrik

Falu Energi & Vatten startar en jordfabrik vid återvinningscentralen på Ingarvet i Falun..

Dalarnas tidningar - 10 sep 13 kl. 08:50

50-åriga Spelrum startar säsongen

I dag startar Faluns kammarmusikförening Spelrum höstsäsongen med besök av Midnattsorkestern..

Dalarnas tidningar - 01 okt 13 kl. 07:40

Startar stödgrupp för separerade

Kommunens familjerådgivning startar en ny grupp för separerade. ? En separation i sig kan vara ganska jobbig, det här kan vara ett sätt att komma vidare, säger Gunnar Oredsson på familjerådgivningen..

Dalarnas tidningar - 05 dec 13 kl. 10:00

Startar valideringsprojekt

Region Dalarna och Dalawux startar ett projekt för att validera kunskaper som skaffats utanför det traditionella utbildningssystemet..

Dalarnas tidningar - 21 feb 14 kl. 09:15

De startar forum för gatukonst

För dem som saknar forum kring gatukonst startar nu konceptet Lite mer Yeah. Det är studieförbundet Bilda som ordnar gränsöverskridande kurser för ungdomar mellan 13 och 18 år..

Dalarnas tidningar - 05 jul 14 kl. 09:48

Unga startar eget i sommar

– Att ge ungdomarna den här möjligheten är positivt för kommunen, för det kan i sikt leda till att de startar egna företag här, säger Sofia Carlsson, handledare på Roligaste sommarjobbet..

Dalarnas tidningar - 11 jul 14 kl. 11:17

Skistar startar nytt affärsområde

Skistar förbereder sig nu för nya affärsmöjligheter som utvecklar sig med byggandet av charterflygplatsen i Sälen. Skistar startar ett nytt affärsområde för grupp- och konferensmarknaden. Målet är högt satt, Skistar ska erbjuda Skandinaviens bästa och mest värdeskapande konferenser..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.