Vestmanlands Läns Tidning > Nyheter

Friday, 04 December, 15:16

Vestmanlands Läns Tidning - 29 okt 20 kl. 15:12

Debatt: ABF: SD slår knockout på folkbildningenReplik på inlägget "SD: Vår budget är ett knockoutslag", VLT den 21 oktober.Företrädare för....
Läs mer på Vestmanlands Läns Tidning
Läs mer om:
ABF, SD, VLT

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Debatt, ABFSD slår , knockout, folkbildningen
SVT Debatt - 27 sep 13 kl. 13:34

Regeringen bluffar ? pengar till läsfrämjande tas från folkbildningen

LÄSFRÄMJANDE Efter att gång efter annan dragit tillbaka stöd och skrotat insatser för ökat läsfrämjande kovänder alliansen ett år före valet. Nu vill de i stället skjuta till 30 miljoner kronor för att stärka läsfrämjandet. Tyvärr är det vara ett siffertrixande där regeringen tar pengar, redan avsatta till folkbildning, öronmärker dem, och ger dem åter till folkbildningen, skriver företrädare för Arbetarnas bildningsförbund.

Hela Gotland - 12 apr 13 kl. 16:05

Ny på ABF

Nu har ABF Gotland utsett sin nye ordförande som ett led i sitt förändringsarbete för att stärka ABF och folkbildningen på Gotland..

DN - 27 jul 18 kl. 08:10

"Folkbildningen har stor betydelse för samhället och arbetsmarknaden"

REPLIK DN Debatt 24/7. Folkbildningen är en förutsättning för att en hög bildnings- och utbildningsnivå ska kunna upprätthållas i landet. Utan folkbildningen skulle utbildningsklyftorna vara betydligt djupare än i dag, skriver Maria Graner, generalsekreterare för Folkbildningsrådet..

SVT Debatt - 12 dec 13 kl. 16:21

Därför har vi kommentarsfält på SVT Debatt

Sveriges television vill främja den fria debatten, och har därför valt att ha kommentarsfält efter artiklar på SVT Debatt. Vi vill främja en god samtalston. Därför framgår det tydligt och klart vilka regler och villkor som gäller för alla som vill skriva och tycka hos oss.

SVT Debatt - 01 jul 13 kl. 16:39

Inför Debatt Almedalen 1/7

DEBATT ALMEDALEN I kvällens Debatt Almedalen kommer det pratas både svenskhet och alkoholmonopol. Och innan dess frågas Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson ut hos Erik Blix. I kvällens Debatt Almedalen möts bland andra Jasenko Selimovic (FP) och Mattias Karlsson (SD), och så blir det debatt om alkoholmonopolet med bland andra Carl-Jan Granqvist.

SVT Debatt - 01 maj 14 kl. 15:50

Debatt 1/5: Fattigpensionärer, barnläkaren och fredagsmys

Kvällens SVT Debatt: Är det synd om dagens pensionärer? Vissa menar att de har svårt att klara sig på sin pension, framför allt kvinnliga pensionärer har det tufft. Men andra hävdar att pensionärerna får det bättre och bättre och att de ökat sin köpkraft de senaste åren.

SVT Debatt - 01 jul 13 kl. 16:48

Inför Debatt Almedalen 1 juli

I kvällens Debatt Almedalen kan du se Jimmie Åkesson (SD) i eftersnack med Erik Blix, direkt efter talet i Almedalen. Därefter debatt om svenskhet ? vad är det?

SVT Debatt - 02 jul 13 kl. 16:12

Inför Debatt Almedalen 2/7

DEBATT ALMEDALEN Kvällens Debatt Almedalen inleds med att Erik Blix får sällskap av Miljöpartiets språkrör Gustav Fridolin, direkt efter hans tal. Och så blir det stor debatt om politiker som går över till PR-branschen med bland andra Mona Sahlin och Per Schlingmann. Det är Miljöpartiets dag i Almedalen och det innebär att det är Gustav Fridolins tur att möta Erik Blix, och imitatörerna Göran Gabrielsson och Rachel Molin.

SVT Debatt - 12 sep 13 kl. 14:57

Inför kvällens Debatt, 12/9: Skjutningarna på Hisingen och sex i skolan

DEBATT I kvällens Debatt tar vi upp de många skjutningarna i Göteborg. Vad beror våldet, på och vad kan göras för att invånarna på Hisingen åter ska känna sig trygga? I kväll möts vitt skilda röster ?

SVT Debatt - 03 feb 14 kl. 12:34

SVT Debatt utvecklar dialogen med läsarna

SVT Debatt utvecklar sitt arbete för vital samhällsdebatt. Därför gör vi om hela vår sajt och satsar mer på dialog. SVT Debatt arbetar för en öppen diskussion i kommentarsfält och på sociala plattformar.

SVT Debatt - 13 feb 14 kl. 14:26

Trailer Debatt 13/2: Händelserna i Husby och räklarm

KVÄLLENS SVT DEBATT: Debatt om Husby: Veckans Uppdrag Granskning handlar om mannen som sköts ihjäl i Husby i våras. Var den där händelsen, när polisen sköt den 69-åriga mannen, verkligen nödvändig? Vi följer upp programmet med debatt i studion.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.