Expressen > Nyheter

Thursday, 03 December, 05:27

Expressen - 29 okt 20 kl. 15:00

Expressen TV visas fritt för Com Hems och Boxers miljoner kunderNästa vecka stannar världen upp när USA går till val.Samtidigt som Expressen växlar upp och ökar sin massiva livebevakning om det amerikanska valet kommer också närmare hälften av Sveriges hushåll nu få fri tillgång till tv-kanalen via Com Hem och Boxer. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
TV, Com Hems, Boxers, USA, Expressen, Sveriges, Com Hem, Boxer

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: ExpressenTV , visas, frittför , Com, Hemsoch , Boxers, miljoner kunder
Expressen - 13 mar 20 kl. 14:43

Expressen TV visas fritt hos Com Hem och Boxer

Expressen TV specialbevakar händelseutvecklingen med coronaviruset mellan 06 och 24 varje dag.Nu görs sändningen tillgänglig för en tredjedel av Sveriges hushåll när Com Hem och Boxer visar nyhetskanalen Expressen TV fritt för alla kunder..

Dagensanalys.se - 17 dec 19 kl. 11:34

Expressen TV hos Com Hem och Boxer

Alla Com Hems och Boxers kunder kan nu se ”Expressen TV” i sitt tv-utbud, samt i apparna Comhem Play och Boxer Play. Com Hem inleder tillsammans med Expressen en kostnadsfri visning av ”Expressen TV” i hela Com Hems och Boxers utbud. Den gemensamma ambitionen är att även förlänga den ökade distributionen långsiktigt, och därmed låta en stor del av Sveriges hushåll få tillgång till en av landets största nyhetskanaler via Com Hem och Boxer.

Expressen - 07 sep 17 kl. 21:03

Com Hem börjar sända Expressen TV i kväll

I kväll är det premiär för Expressen TV hos Com Hem.Nyhetskanalen börjar sändas hos Sveriges största tv-operatör.– Vi har sett Expressen TV växa sedan starten och blivit en stor och viktig tv-kanal med bra och relevant innehåll, säger Joel Westin som är produktdirektör på Com Hem..

Dagens Media - 17 dec 19 kl. 10:43

Expressen TV till Com Hem och Boxer

Com Hems och Boxers kunder får fri tillgång till Expressen TV – under en begränsad period..

Expressen - 16 jun 20 kl. 10:21

Se livesport direkt med Expressen Premium

Fotbollssäsongen är äntligen tillbaka och nu kan du även se livesport här med Expressen Premium varje vecka.Livesporttjänsten SportExpressen Play har precis lanserats där alla matcher från Ettan för herrar och Elitettan för damer visas under säsongen.Och här nedan ser du vilka matcher du som Premium-kund har tillgång till via den här artikeln.

Expressen - 01 aug 13 kl. 10:47

Årsbästa av Sjöström - trea på 100 meter fritt

En kortare distans efter plågsamma 200 meter fritt. Då trivdes Sarah Sjöström i VM-bassängen igen. Hon slog årsbästa med fem hundradelar och tog sig vidare till semifinal på 100 meter fritt med tredje tid ?

Expressen - 19 okt 16 kl. 22:07

Mia, 36, chockas av Com Hems våldsporr

Mia Eriksson är en av Com Hems användare och skulle använda deras tjänst för att kolla på film. Då råkade hon se hur företaget marknadsför porrfilmer där äldre män beskrivs ha våldsamt sex med tonårstjejer mot deras vilja. – Det är otroligt anmärkningsvärt att Com Hem saluför dem, säger hon..

Expressen - 09 dec 19 kl. 16:01

Infekterade tv-bråket eskalerar – Com Hem nära förlora TV4

Natten mellan den 10 och 11 december kan TV4-kanalerna och C More släckas för Com Hem och Boxers kunder – efter en tvist mellan Telia/TV4 och Tele 2. Nu säger Tele 2:s vd, Anders Nilsson, att läget ser mörkt ut och att de inte ser något hopp om att kunna behålla kanalerna. – Det här är djupt sorgligt och vi tar det på största allvar för det drabbar ju våra kunder.

Expressen - 14 jan 20 kl. 18:10

Com hem ligger nere för flera kunder

Flera av Com hems kunder har drabbats av drifstörningar. På deras Facebook har flera personer vittnat om att de har problem med sin internetuppkoppling. – Vi håller just nu på och undersöker hur många hushåll som är drabbade och vad det beror på, säger Com hems presschef Fredrik Hallstan.

Expressen - 12 feb 20 kl. 10:56

ATG Live blir en del av Com Hems basutbud

Från och med den 17 februari kan 1,6 miljoner tittare se ATG Live på sin tv. Travets egen kanal kommer nämligen ingå i Com Hems grundutbud. – Med detta avtal på plats ger vi fler möjligheten att upptäcka bredden i travsporten, säger Stefan Trampus, Chef Fastighetsaffär på Com Hem..

Expressen - 17 dec 19 kl. 10:30

Expressen TV gratis för alla Com Hem- och Boxerkunder

Expressens satsning på framtidens nyhets-tv når en ny nivå när en tredjedel av Sveriges hushåll nu får fri tillgång till tv-kanalen via Com Hem och Boxer..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.