DalaDemokraten > Nyheter

Thursday, 03 December, 05:09

DalaDemokraten - 29 okt 20 kl. 14:57

Polisen i Borlänge vill förebygga grova brott – har tagit fram personlista: "Tagit fram ett 50-tal namn"Under torsdagen hade polisen i Dalarna stämt träff med flera representanter från Dalarnas medier,....
Läs mer på DalaDemokraten
Läs mer om:
Borlänge, Dalarna, Dalarnas

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Poliseni , Borlängevill , förebygga, grova, brotthar tagit , fram personlista Tagit fram ett 50-tal namn
DalaDemokraten - 09 sep 15 kl. 19:59

Prostitution på hotell i Borlänge - två sexköpare har erkänt

Inför skid-VM inledde polisen ett samarbete med hotellnäringen för att förebygga prostitution i Dalarna. Det har nu gett resultat. Efter tips från hotell har polisen gripit två sexköpare i Borlänge..

DalaDemokraten - 21 jun 17 kl. 18:00

Ärkebiskopen samtalade om att förebygga extremism i Borlänge

Ärkebiskopen Antje Jackelén besökte Borlänge på onsdagen tillsammans med Mikael Mogren, biskop i Västerås stift. Temat var hur våldsbejakande extremism ska förebyggas.
– Det har varit mycket bra och seriösa föredrag om det arbete man gör mot våldsbejakande extremism och att förebygga ryktesspridning, säger Antje Jackelén..

Dalarnas tidningar - 06 maj 16 kl. 18:04

Hot mot kommunanställda i Borlänge: Hela trappan full av blod

I höstas blev Borlänge utsedd som pilotkommun i arbetet mot våldsbejakande extrema rörelser. Planen är att förebygga rekrytering och ökat intresse. Kommunen ska också förbättra stödet till personer som vill lämna våldsbejakande rörelser..

Dalarnas tidningar - 15 aug 16 kl. 14:25

Man begärs omhäktad för rånet mot Bingohallen i Borlänge

Totalt misstänks tre personer för att vara inblandade i det grova rånet mot en bingohall i Borlänge. I nuläget sitter en av dessa häktad , en häktningstid som i slutet av förra veckan begärdes förlängd av kammaråklagare Johan Knies..

Dalarnas tidningar - 25 nov 19 kl. 12:28

Man misstänks för fyra våldtäkter i Falun och Borlänge – ska ha begått flera grova brott mot tre olika kvinnor

En man i 30-årsåldern har åtalats för fyra våldtäkter som ska ha skett i Falun och Borlänge. Tre....

Dalarnas tidningar - 01 sep 20 kl. 07:00

Debatt: Det lokala brottsförebyggande arbetet behöver intensifieras i Borlänge

Debattsvar vad bör göras för att stävja brottsligheten i Borlänge?En rad uppmärksammade grova....

Dalarnas tidningar - 14 apr 16 kl. 11:29

Polisen har spärrat av lägenhet i Borlänge – oklart vad som hänt

Det var på onsdagen som polisen spärrade av den aktuella lägenheten. Mycket tyder på att det kan röra sig om ett sjukdomsfall. Men eftersom det är oklart vad som har inträffat och polisen inte kan utesluta att det ligger ett brott bakom, har ärendet lämnats över till avdelningen för grova brott..

DalaDemokraten - 14 apr 16 kl. 11:29

Polisen har spärrat av lägenhet i Borlänge – oklart vad som hänt

Det var på onsdagen som polisen spärrade av den aktuella lägenheten. Mycket tyder på att det kan röra sig om ett sjukdomsfall. Men eftersom det är oklart vad som har inträffat och polisen inte kan utesluta att det ligger ett brott bakom, har ärendet lämnats över till avdelningen för grova brott..

DalaDemokraten - 17 jul 14 kl. 15:47

Man från Borlänge får fängelse för våldtäkt

I torsdags dömdes den 66-årig man som i ett tidigare domstolsfall hotat sina våldtäktsoffer till att ljuga i domstol. Falu Tingsrätt har nu beslutat att mannen döms till fem års fängelse för grova sexuella brott, som våldtäkt, försök till våldtäkt, sexuellt tvång och sexuellt ofredande. Mannen är tidigare dömd för denna typ av brott..

Dalarnas tidningar - 07 mar 17 kl. 06:00

Knarkhärvan i Borlänge – i dag kommer domen

Åtta män förväntas i dag få sin dom i det så kallade knarkmålet. Fyra av männen, som åklagare Kristofer Magnusson menat ingått i ett nätverk står åtalade för grova brott, medan de resterande fyra männen endast står åtalade för ringa narkotikabrott, narkotikabrott av normalgraden eller medhjälp till narkotikabrott.

DalaDemokraten - 17 okt 16 kl. 15:25

Polisen undersöker brandplatsen i Jakobsgårdarna – ”Förefaller vara anlagd”

Den brand i en flerfamiljsfastighet i Borlänge, som styrkor från räddningstjänsterna i såväl Borlänge som Falun larmades till på fredagseftermiddagen, rubriceras som mordbrand. ”Branden förefaller vara anlagd, säger Olof Norgren, förundersökningsledare vid polisens avdelning för grova brott..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.