SVT > Sport

Friday, 04 December, 00:02

SVT - 29 okt 20 kl. 14:51

Skaras ordförande: ”Blir förtvivlad av hela situationen”Skara HF hade redan hunnit sälja ut 200 biljetter till söndagens möte med Boden när Anders Danielsson, landshövding i Västra Götalands län, meddelade att publikgränsen på 50 fortsätter att gälla i länet. – Jag är lite förtvivlad, säger Skaras ordförande Elin Wikström, till SVT Sport..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
HF, Boden, Anders Danielsson, Västra Götalands, Skaras, Elin Wikström, SVT Sport

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skaras, ordförandeBlir , förtvivladav hela , situationen
DI - 28 mar 19 kl. 11:15

Swedbanks ordförande: ”Jag beklagar situationen”

”Det har varit en dramatisk morgon. Styrelsen har på morgonen entledigat Birgitte Bonnesen.” Med de orden öppnade Swedbanks ordförande Lars Idermark dagens stämma i den krisdrabbade banken..

YLE - 31 jul 16 kl. 18:49

Kritiserad ordförande slog ifrån sig om det ryska kaoset: ”IOK har inte misslyckats”

Bara några dagar innan OS-starten är det fortfarande oklart vilka ryska idrottare som får tävla i Rio. Men kaoset är inget som den Internationella olympiska kommittén kan kritiseras för, säger IOK:s pressade ledare Thomas Bach. Få idrottare under OS-veckorna kommer att få samma uppmärksamhet som IOK:s ordförande Thomas Bach fick när han mötte medierna i presscentret i Rio de Janeiro.

Skånskan - 31 jan 19 kl. 15:50

Pålsson föreslås som ordförande

FOTBOLL MFF:s valberedning har föreslagit Anders Pålsson som ny ordförande efter bortgångne Håkan Jeppsson.Malmö FF håller sitt årsmöte fredagen den 1 mars 2019. Med anledning av de speciella omständigheterna till följd av Håkan Jeppssons bortgång har valberedning och styrelse i samråd valt att kommunicera valberedningens förslag tidigare än vanligt.

YLE - 27 apr 17 kl. 09:05

Barnmorskeförbundets ordförande vill inte ge föderskorna falskt hopp

Det är inte så där bara att öppna Borgå BB på nytt, säger Millariikka Rytkönen som är nyinvald fullmäktigeledamot i Borgå och ordförande för Barnmorskeförbundet. Millariikka Rytkönen var tidigare barnmorska på Borgå BB. Numera är hon ordförande för Barnmorskeförbundet och nyinvald fullmäktigeledamot för SDP i Borgå.

Sydsvenskan - 07 aug 13 kl. 06:30

Facklig ordförande som kämpade för medlemmarna

Rolf Pålsson, 74 år, Malmö, har, som tidigare meddelats, avlidit. Närmast sörjande är hustrun Kerstin samt barnen Christer och Åsa med familjer.Rolf Pålsson var en av Malmös tongivande facklig-politiska förkämpar.

YLE - 20 apr 17 kl. 04:32

Emma Kari vill bli ordförande för Gröna

Riksdagsledamot Emma Kari ställer upp i De grönas partiordförandeval på partikongressen i juni. En utmaning för Kari kan vara att hon har setts som partielitens favorit. I en intervju för Helsingin Sanomat säger Kari att hon vill vara med och lägga fram konkreta alternativa lösningar till regeringens beslut.

Kristianstadsbladet - 08 okt 14 kl. 07:00

Ålakademin söker ny ordförande

Foto: Lasse Ottosson
Ålakademin är en lobbygrupp som verkar som en remissinstans. Nu är det dags för en ny ordförande och akademin går ut med stora håven efter en lämplig kandidat.
Efter sex år som aktiv ordförande väljer Claes Bergkvist att ta ett kliv åt sidan inför årsmötet i vår.

YLE - 28 jan 16 kl. 12:00

FSD-ordförande: Tågtrafiken en livsnerv i Västnyland

Viktor Kock har avslutat sin västnyländska turné på fältet. Ordförande för Finlands Svenska Socialdemokrater säger att tågtrafiken är en livsnerv i Västnyland. Det finlandssvenska socialdemokratiska fältet är brett.

SR - 27 apr 16 kl. 22:41

IFK:s ordförande: ”Känns jättejobbigt“

IFK Göteborgs ordförande Frank Andersson var förtvivlad efter skandalscenerna i stormatchen mellan IFK Göteborg och Malmö FF..

YLE - 06 jan 17 kl. 10:00

Mindre juldonationer till omstridd djurskyddsförening – ordförande skyller på vädret

Helsingfors djurskyddsförenings (HESY) julinsamling gav den här julen klart mindre pengar än vanligt. Föreningen har haft interna strider och oegentligheter har avslöjats. Föreningens ordförande Hannele Luukkainen tror ändå att de minskade donationsmedlen beror på det dåliga vädret.

Skånskan - 19 nov 18 kl. 19:36

Även SSU Skånes vice ordförande lämnar

Skåne Även SSU Skånes vice ordförande, Khloe Abdel Wahab, avgår. Nyligen kom beskedet att SSU Skånes ordförande Mansour Ahmed valt att lämna sin plats. Nu avgår även vice ordförande Khloe Abdel Wahab.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.