PrivataAffärer > Ekonomi

Saturday, 28 November, 03:03

PrivataAffärer - 29 okt 20 kl. 14:35

Inziles elfordon möter kundernas efterfråganInzile grundades i Västervik 2012 där deras huvudkontor fortfarande ligger. Dessutom har bolaget även en utvecklingsavdelning i Tranås. När vd:n och huvudägaren Ragnar Åhgren besökte Småbolagspodden berättade han om bolagets filosofi kring den lokaltillverkningen. – Vi skapar arbetstillfällen i Sverige som ger en livskraft till samhället, vi har arbetstillfällen i Västervik, i Tranås och i Munkedal. Vi vill att Sverige ska leva och det är också en hållbarhetsfråga, säger Ragnar Åhgren i podden.
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
Västervik, Tranås, Ragnar Åhgren, Småbolagspodden, Sverige, Munkedal, Nasdaq, Bring, Tier, Jonathan Furelid, Borg, Inzile, Småbolagspodden Detta, InzileSmåbolagspodden, Privata Affärer

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Inziles, elfordon, möter, kundernas, efterfrågan
Cornucopia - 28 sep 15 kl. 14:42

Gästinlägg: Jag kör elmotorcykel, året runt

Nedanstående är ett gästinlägg från en mångårig läsare, som innehåller en rad poänger kring elfordon. Åtminstone en läsare som kommer kunna ta sig till jobbet individuellt även långt efter peak oil.

Det snackas mycket om elbilar nu så jag tänkte dela med mig av mina erfarenheter.

SmålandsPosten - 18 jun 13 kl. 06:28

Kommunen testar elbilar i hemtjänsten

Liljas Personbilar AB blev den store vinnaren när Tingsryds kommun upphandlande 22 bilar på fullserviceleasing under tre år. Två av bilarna är elbilar som nu ska testas inom kommunens hemtjänst. Att testa elbilar i en verksamhet som kräver tillförlitlighet i alla väder är en led i en ambitiös avsiktsförklaring som kommunen har ingått med projektet Green Charge Sydost.

DI - 12 apr 18 kl. 05:04

Mats Lundstedt: Så kan ABB få fart på aktien igen

ABB-aktien har underpresterat en längre tid och missnöjda storägare ökar nu åter trycket på styrelsen. Ett sätt att pigga upp aktien vore att knoppa av ABB:s verksamheter inom laddning av elfordon och mikronät. Områden som växer mycket snabbt och som kan skapa större värde för aktieägarna fristående från ABB:s komplexa konglomeratstruktur..

Supermiljöbloggen - 22 aug 18 kl. 07:20

Partigranskningen: Vad vill KD göra för miljön?

Kristdemokraterna har inte profilerat sig inom miljöfrågan, vilket syns tydligt i deras budget och valmanifest. Vad skulle en kristdemokratisk miljöpolitik innebära för Sverige? Partiets politik Kristdemokraterna har inte profilerat sig i miljöfrågan.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.