SVT > Sport

Thursday, 03 December, 04:50

SVT - 29 okt 20 kl. 14:29

Stockholm, Uppsala, Västra Götaland och Östergötland behåller 50-gränsenI förrgår meddelade Region Skåne att 50-gränsen blir kvar. I dag kom samma besked från Uppsala, Stockholm och Östergötand. Anledningen är den ökade smittspridningen. – Vi kan börja närma oss taket för vad samhället klarar av, säger statsepidemiolog Anders Tegnell..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Götaland, Östergötland, Region Skåne, Uppsala, Östergötand, Anders Tegnell

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stockholm, Uppsala, Västra, Götalandoch , Östergötland, behåller, 50-gränsen
BT - 19 mar 14 kl. 10:33

Chefen tjänar 41 000 i Västra Götaland

I Stockholm tjänar cheferna 24 000 mer än i Västra Götaland. En chef i Västra Götaland tjänade förra året i genomsnitt 41 000 kronor i månaden inklusive förmåner och rörliga lönedelar. Cheferna i Västra Götaland tjänade lika mycket som rikets genomsnitt, men mindre än i Stockholm, Uppsala, Skåne och Halland.

Cornucopia - 08 jun 20 kl. 08:13

SEB: Boprisindikatorn sjunker i hela landet utom Västra Götaland

SEB:s boprisindikator drogs upp tre punkter på grund av att förväntningarna på bostadspriserna stiger i Västra Götaland. I resten av landet faller tron på stigande bostadspriser ännu mer från en redan djup nivå.Västra Götaland.

BT - 16 jan 14 kl. 11:45

Vaccination dyrast i Västra Götaland

I flera landsting och regioner är det gratis för alla som ingår i en riskgrupp att vaccinera sig mot säsongsinfluensan. Men inte överallt. Dyrast i landet är Västra Götaland, där en spruta kostar 100 kronor för en person som tillhör en riskgrupp, rapporterar TV 4 Nyheterna Göteborg/Skaraborg.

BT - 17 apr 13 kl. 17:22

Salmonellasmittat foder i Västra Götaland

Efter det att en foderproducent i Uppsala upptäckt salmonella i sitt foder, har Jordbruksverket försökt spåra upp de gårdar som drabbats. Nu har myndigheten sammanställt en lista över län där smittat foder har hamnat. Länen är Gotland, Uppsala, Gävleborg, Dalarna, Västra Götaland, Jämtland, Östergötland, Västmanland och Västerbotten.

SvD - 28 okt 16 kl. 18:58

Stockholm nobbas i jätteaffär av Västra Götaland – "pinsamt"

I flera år planerade Stockholmslandstinget, Västra Götalandsregionen och Region Skåne för en gemensam IT-upphandling i mångmiljardklassen. Men först hoppade Skåne av – och i veckan sprack det även mellan Västra Götaland och Stockholm. – Jag är besviken och trodde att vi var mogna att äntligen bygga upp gemensamma lösningar och komma bort från alla gamla och lokala system, säger innovationslandstingsrådet Daniel Forslund (L) i Stockholm..

GT - 22 jun 20 kl. 18:06

Västra Götaland har gått om Stockholm – har fler på IVA

Onsdagen den 22 juni går Västra Götalandsregionen om Stockholm i antalet patienter som nuvarande intensivvårdas för covid-19.Det betyder Västra Götaland har flest upptagna IVA-platser i landet just nu.– Det är inget konstigt alls, Stockholm hade ökningen tidigare än oss och de har också sänkningen tidigare än oss, säger Ann Söderström, hälso- och sjukvårdsdirektör hos regionen..

Dagens Medicin - 20 mar 20 kl. 13:17

Västra Götaland vill ha fältsjukhus

Belastningen på vården är hård i Region Skåne, Västra Götalandsregionen och Region Stockholm. Västra Götaland ber om ett fältsjukhus för intensivvård och i Stockholm ska antalet intensivvårdsplatser ökas med 100 procent..

BT - 09 aug 14 kl. 13:53

Flest nödiga i Västra Götaland

Jo, nöden har en lag. Den som håller sig utan kissar på allmän plats kan få känna det i plånboken. Under det första halvåret i år har drygt 1 600 personer fått kissböter.

GöteborgsPosten - 21 jan 15 kl. 08:18

Västra Götaland på fjärdeplats i studieskuldsligan

Gamla studenter i Västra Götaland har i snitt 132 000 kronor i studieskulder. Det innebär en fjärdeplats på CSN:s låntagarlista för landets län. Högsta skulder har personer i Uppsala län..

BT - 08 aug 12 kl. 07:40

Rekordmånga TBE-fall i landet - många i Västra Götaland

Rekordmånga fall av fästingsmittan TBE har anmälts till Smittskyddsinstitutet (SMI) hittills i sommar. Till och med den 6 augusti hade 105 fall anmälts, vilket är åtta fler fall jämfört med samma period 2011. Fallen finns spridda över 13 län, de flesta är dock från Stockholm, Sörmland och Västra Götaland, uppger SMI.

Nya Wermlands Tidningen - 22 aug 16 kl. 06:01

Västra Götaland till nackdel för Värmland

Slutsummeringen blir lätt, ett samgående med Västra Götaland innebär att Värmland står utan framtidsutsikter för vår värmländska sträckning mellan huvudstäderna Stockholm-Oslo, skriver Johnny Lundgren..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.