Resume > Ekonomi

Saturday, 28 November, 02:50

Resume - 29 okt 20 kl. 14:24

Kicks plockar ny marknadschef från NellyCarola Lundell är ny marknadschef på Kicks, med fokus på att säkerställa fortsatt lönsam tillväxt i e-handeln..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
Nelly, Lundell, Kicks

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kicks, plockarny , marknadscheffrån , Nelly
Realtid - 16 jan 20 kl. 06:20

Savr plockar marknadschef från Nordnet

Realtid kan idag berätta att Tove Kotter lämnar tjänsten som Head of Marketing & Retail Sales på Nordnet för att bli marknadschef på fintech-bolaget Savr..

Dagens Media - 20 sep 18 kl. 12:54

Kicks marknadschef lämnar

Gina Azaric lämnar sin roll som marknadschef för skönhetsvarumärket Kicks..

Dagensanalys.se - 20 aug 19 kl. 12:07

Trustly utser Louise Nylén till ny marknadschef

Trustly har valt Louise Nylén till nya rollen som marknadschef – Chief Marketing Officer. Positionen som CMO är nyetablerad och innebär ett helhetsansvar för alla varumärkes- och marknadsaktiviteter. Louise har 20 års erfarenhet från internationella företag.

Resume - 13 dec 13 kl. 10:06

Viasat hämtar marknadschef från Birka

MTG-bolaget Viasat plockar in Sandra Kinge som marknadschef. Hon kommer närmast från Birka Cruises, där hon har varit Marknads- och kommunikationschef..

BT - 22 okt 14 kl. 11:34

Nelly expanderar och säljer allt bättre

Nelly ökar försäljningen kraftigt. Samtidigt byter ägarkoncernen namn från Cdon till Qliro, och lanserar en betaltjänst. Och för att kunna expandera Nelly och sjösätta tjänsten gör koncernen nu en nyemission på 650 miljoner kronor.

BT - 22 okt 14 kl. 22:37

Nelly växer - och ändrar loggan

Nelly ökar försäljningen kraftigt. Samtidigt byter ägarkoncernen namn från CDON till Qliro, och lanserar en betaltjänst. Och för att kunna expandera Nelly och sjösätta tjänsten gör koncernen nu en nyemission på 650 miljoner kronor.

Resume - 18 dec 14 kl. 09:46

Manfred plockar in MTG-folk– Kviby blir Sverigechef på C More

Robert Kviby blir Sverigechef på C More. Han kommer från MTG och har bland annat varit chef för MTG Radio och har också varit strategisk rådgivare åt koncernledningen. Manfred Aronsson plockar även in Tele2:s online-chef Ulrika Wallin som ny marknadschef.

Dagensanalys.se - 26 okt 17 kl. 15:01

Nelly.com gjorde en egen tv-serie för att nå ut till sin målgrupp

Efter den första säsongen av Nelly.coms dramaserie Filter beskrivs projektet nu som en tittarsuccé. Filter hade, efter endast två månader, närmare 700 000 visningar och majoriteten av tittarna har varit i Nellys viktigaste målgrupp – unga kvinnor.

DI - 19 feb 18 kl. 07:10

Zetup tar totalansvaret för hela KICKS IT-miljö

KICKS - Nordens ledande skönhetskedja - har tecknat ett 5-årsavtal med Zetup AB för leverans och strategiskt partnerskap inom IT. Innehållet i leveransen är uppbyggt på att stödja och utveckla verksamhetskritisk IT för KICKS 250 butiker och e-handel i Norden. Leveransen är en viktig del för KICKS fortsatta digitaliseringsstrategi..

Dagens Media - 16 sep 19 kl. 09:35

Howcom plockar från OKQ8

Affärsstrategi- och mediebyrån Howcom har sedan tidiagre OKQ8 som kund. Nu plockar de deras marknadschef Peter Tiberg, och rekryterar honom till ny affärschef på Howcom..

BT - 13 mar 12 kl. 10:00

Peter Rosvall slutar som vd för Nelly.com

Nelly.com får ny vd. I går meddelade Peter Rosvall att han slutar på koncernen och startar en egen konsultfirma med finanschefen Martin Edblad.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.