Realtid > Ekonomi

Friday, 04 December, 11:39

Realtid - 29 okt 20 kl. 14:16

Jonas Olavi ny allokeringschef och förvaltare Alpcot Alpcot värvar Jonas Olavi, med Alfred Berg, Nordea och podcasten Börsnack på meritlistan till rollen som allokeringschef och förvaltare..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Olavi, Alpcot, Jonas Olavi, Alfred Berg, Börsnack

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jonas, Olaviny , allokeringschefoch , förvaltare, Alpcot
Realtid - 15 maj 19 kl. 05:45

”Vi ser inga bra anledningar till varför kronan ska sluta falla”

Oron för den svaga kronan är påtaglig hos många förvaltare. ”Det är inte bra att vi går in i en kommande lågkonjunktur med en svag valuta”, säger Jonas Olavi, allokeringschef på Alfred Berg och får medhåll av Erik Lundqvist på Coeli Asset Management..

DI - 30 maj 15 kl. 13:37

Skagen sågar "smygförvaltare"

Skagen fonder ansluter sig till Aktiespararnas kritik mot alla de så kallade "aktiva fondförvaltare" som håller sig nära börsindex."Vi är världsmästare på smygindexförvaltning i Sverige", säger Jonas Eriksson på Skagen Fonder..

BT - 19 sep 12 kl. 13:01

Kunderna får vända sig till Experts konkursförvaltare

Experts konkurs innebär en tillfällig lättnad för de övriga hemelektronikkedjorna, enligt Jonas Arnberg, analytiker på Handelns utredningsinstitut (HUI). ? Tillsammans med Onoffs gamla butiker är det 200 butiker som försvinner.

Realtid - 22 nov 19 kl. 16:45

Carnegie Fonder rekryterar Jonas Andersson från  Alfred Berg

Carnegie Fonder förvärvade i augusti Alfred Bergs nio fonder som förvaltar 10 miljarder kronor.  Nu rekryteras även Jonas Andersson, förvaltare av Alfred Bergs Fastighetsfond Norden..

Dagens PS - 18 jan 18 kl. 09:18

Proffsen: Högriskaktier som är värda en chans

Börsexperterna Jonas Olavi och Mattias Eriksson tipsar om högriskaktier i Dagens industri. Olavi som är nordisk allokeringschef på Alfred Berg lyfter inledningsvis fram Ericsson där potentialen ligger i den pågående omställningen till att fokusera på hårdvaran. Den andra aktien Olavi väljer att lyfta fram är Cherry.

Dagens PS - 10 aug 17 kl. 12:57

Proffstrio: Då rasar börsen

Varnar specifikt för en månad inför hösten. Enligt tre börsexperter som Di talat med rycker ett börsfall allt närmare. Stockholmsbörsen står på plus med 14,3 procent det senaste året och de höga värderingarna på marknaden gör att många nu kalkylerar med en nedgång.

Dagens PS - 19 apr 18 kl. 12:50

Läge att skugga börsens tyngsta namn

Vilka är egentligen bäst när det gäller aktier? Lite beror det kanske på vem man är och varför man håller på men bara att välja inspirationskällor kan vara lite lurigt. DI listar dock ett antal namn som man kanske bör snegla lite extra åt.

DI - 12 feb 16 kl. 14:39

"Han är lite granne med gud"

Köp Hexpol - vd Georg Brunstam är enastående. Det anser Jonas Olavi, strateg på Alfred Berg, som tillsammans med Anette Andersson, förvaltare på SEB, avslöjar sina bästa tips på en skakig börs. Ur Börsrådet del 3, 12/2 2016..

DI - 12 feb 16 kl. 14:39

Börsrådet: Trygga aktier i en ny finanskris

I säsongens tredje avsnitt konstaterar Anette Andersson, förvaltare på SEB och Jonas Olavi, strateg på Alfred Berg, att vi gått in i finanskrisens tredje våg. I vanlig ordning tipsar de om heta aktier. Programledare Anna Ekelund..

DI - 26 feb 16 kl. 14:23

Förvaltaren hyllar Fingerprint

Biometribolaget Fingerprint hyllas av Handelsbankens fondförvaltare Oscar Karlsson i Börsrådets fjärde avsnitt för säsongen. Jonas Olavi på Alfred Berg lockas istället av ett klädbolag där "värderingen är ett skämt"..

DI - 28 feb 16 kl. 17:11

"Det skulle kunna dra på lite nu"

Kortsiktigt kan börsen stiga uppemot tio procent från dagens nivå den närmaste tiden anser Jonas Olavi, strateg på Alfred Berg. Oscar Karlsson, fondförvaltare på Handelsbanken, är inne på samma spår i säsongens fjärde avsnitt av Börsrådet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.