UNT > Nyheter

Wednesday, 25 November, 14:15

UNT - 29 okt 20 kl. 14:16

Uppsalas rekommendationer förlängsFolkhälsomyndigheten beslutade på torsdagen att förlänga de särskilda rekommendationer som gäller för Uppsala län fram till den 17 november..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Uppsala

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Uppsalas, rekommendationer, förlängs
UNT - 05 dec 15 kl. 15:31

Tvångsäktenskap på Uppsalas gågata

Maria 13 tvingades gifta sig med Jan 70 när Uppsalas Amnestygrupp kampanjade mot tvångsäktenskap vid S:t Per gallerian under lördagen..

Trelleborgs Allehanda - 14 dec 12 kl. 22:06

Uppsalas segersvit bruten


Solna Viking satte stopp för ligatvåan Uppsalas segertåg i basketligan. Uppsala hade vunnit sina fem senaste matcher inför mötet som Solna vann med 96-89. Solna hade som mest 15 poängs ledning vid 81-66, Uppsala närmade sig och var bara tre poäng ifrån med en minut kvar att spela.

HBL - 17 aug 13 kl. 07:03

Fyrar stängs för säkerhets skull

I morgon är det den internationella fyrdagen. Då kan man av tradition delta i exkursioner till ­fyrarna, men i år är flera av dem stängda. Trafikverket och brandmyndigheterna anser att de inte är säkra.

Skånskan - 18 dec 18 kl. 14:33

Lärare misstänks ha ofredat elev – stängs av

Sjöbo En lärare som är anställd i Sjöbo kommun stängs av då personen misstänks ha ofredat en elev.Det handlar dock inte om något som läraren har gjort på skolan i Sjöbo kommun, utan det ska ha skett på en skola i en annan kommun. Men läraren anställdes i Sjöbo kommun i höstas.

Nyan - 18 mar 20 kl. 07:34

Här är landskapets nya rekommendationer för skola och barnomsorg

Statsrådet i Finland har dragit upp riktlinjer om rekommendationer för anordnare av barnomsorg, förundervisning, grundskola samt gymnasie- och yrkesutbildning under undantagstillståndet. Ålands landskapsregering tog i går beslut om anpassning av rekommendationerna till åländska förhållanden. Det är alltså nedanstående som gäller, meddelar landskapsregeringen nu på onsdagsmorgonen, inte det som finns till exempel på stadens hemsida: Rekommendationerna kan komma att uppdateras kontinuerligt.

Helsingborgs Dagblad - 16 dec 19 kl. 20:18

SD-topp stängs av – personalärende inlett

Sverigedemokraten Simon Alm stängs av och kommer inte att få företräda partiet i politiska sammanhang, rapporterar Upsala Nya Tidning. Alm sitter i Uppsalas kommunstyrelse, han är regionråd och ordförande i länet. Under tiden som ett personalärende beha.

SR - 16 dec 19 kl. 21:12

SD-topp stängs av – personalärende inlett

Sverigedemokraten Simon Alm stängs av och kommer inte att få företräda partiet i politiska sammanhang, rapporterar Upsala Nya Tidning. Alm sitter i Uppsalas kommunstyrelse, han är regionråd och ordförande i länet..

YLE - 11 jun 14 kl. 18:34

Similä stängs av två år

Skidåkaren Tero Similä stängs av två år för dopning. I mars hittades förbjudna epo-hormoner i ett dopningstest på idrottaren. Finlands skidförbund fattade beslutet enligt Finlands Antidopingkommittés rekommendationer.

Skånskan - 13 mar 20 kl. 12:41

Boenden stängs – evakuering kan bli aktuell

Svalöv De tre äldreboendena i Svalöv, Kågeröd och Teckomatorp samt platser där LSS-verksamhet bedrivs blir inte tillgängliga för allmänheten.
Besöken minimeras och samtidigt stängs restaurangerna ner för att begränsa smittorisken av coronaviruset.Även Svalövs kommun följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och samtidigt kommer antalet anställda inom vård och omsorg att få andra rutiner att gå efter.

Blekinge Läns tidning - 07 apr 20 kl. 12:40

Badhuset stängs tills vidare

I spåren av coronapandemin och Folkhälsomyndighetens rekommendationer stängs nu Holjebadet tills vidare..

UNT - 08 okt 13 kl. 09:31

Fyra studenter stängs av

Fyra elever har oberoende av varandra blivit avstängda för fusk i samband med studier vid Uppsalas universitet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.