UNT > Nyheter

Thursday, 26 November, 02:46

UNT - 29 okt 20 kl. 14:13

Tiden då LO styrde allt måste vara överInte heller LO-medlemmarna lär sakna tiden då allt plötsligt kunde ta slut..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
LO

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tiden, LO , styrdeallt måste vara över
Skånskan - 21 dec 18 kl. 15:00

Studier och jobb styrde skyttekungen

MÅLSINNE. Det var studier och jobb som styrde Dag Szepanskis fotbollskarriär. Efter att han varit allsvensk skyttekung i Malmö FF lotsade Eric Persson honom vidare till AIK, eftersom utbildningen han ville gå fanns i Stockholm.

Kristianstadsbladet - 17 mar 11 kl. 06:30

Tiden går - ta vara på den

Det är häftigt med tid. Vi lever i det så kallade 24 timmars-samhället, med ständig internetuppkoppl?
Så var det inte förr, då tre av fyra svenskar bodde på landsbygden.

Expressen - 10 okt 19 kl. 20:56

Som jag saknar hur P3 en gång styrde ens liv

Som jag kommer att sakna P3 som det en gång var, och hur det styrde ens liv med ”Trackslistan” och ”Hassan”.Men blotta tanken på traditionell linjär radiokanal för unga känns idag som en anakronism, och förändringen av P3 är minst sagt på tiden..

Aftonbladet - 04 maj 11 kl. 21:01

?Styrde laget via nytt verktyg?

Låg gömd på bänken hela tiden..

Skånskan - 14 nov 19 kl. 11:07

Bilist styrde mot fotgängare

SJÖBO Försökte föraren medvetet köra på de tre killarna?
Det var vid 19.45-tiden som de tre killarna kom gående på Västergatan i Sjöbo när föraren i en Volkswagen Passat plötsligt började styra mot trion.

YLE - 12 feb 14 kl. 10:18

Damlejonen har tappat ledningen

Finlands damishockeylandslag jagar tredjeplatsen i sin OS-grupp när man i den tredje matchen möter Schweiz. Damlejonen ledde med 2-0 efter den första perioden men efter det har det sett sämre ut. Lagkaptenen Jenni Hiirikoski öppnade målskyttet vid tiden 7.

YLE - 12 feb 14 kl. 10:27

Damlejonen tog tillbaka ledningen

Finlands damishockeylandslag jagar tredjeplatsen i sin OS-grupp när man i den tredje matchen möter Schweiz. Damlejonen ledde med 2-0 efter den första perioden men efter det har det sett sämre ut. Lagkaptenen Jenni Hiirikoski öppnade målskyttet vid tiden 7.

YLE - 12 feb 14 kl. 11:22

Damlejonen till förlängning

Finlands damishockeylandslag jagar tredjeplatsen i sin OS-grupp när man i den tredje matchen möter Schweiz. Damlejonen ledde med 2-0 efter den första perioden men efter det har det varit tyngre och ställningen efter 60 minuter är oavgjort 3-3. Lagkaptenen Jenni Hiirikoski öppnade målskyttet vid tiden 7.

YLE - 12 feb 14 kl. 11:29

Damlejonen vann efter besvär

Finlands damishockeylandslag har vunnit sin första match i Sotji och samtidigt lagt beslag på tredjeplatsen grupp A. Men segern över Schweiz kom efter en hel del besvär och vinsten bärgades först efter förlängning. Lagkaptenen Jenni Hiirikoski öppnade målskyttet vid tiden 7.

Dagen - 07 okt 11 kl. 03:00

Israels judar missnöjda med de ortodoxas makt

JERUSALEM. Motståndet växer mot den ortodoxa judendomens monopol i Israel. Mer än 80 procent av Israels judar är missnöjda med hur regeringen hanterar frågor som rör stat och religion, visar en ny opinionsmätning.

BT - 29 nov 14 kl. 19:56

Demonstrationer efter Mubarakdom

Polis har använt tårgas för att skingra demonstranter som samlats för att protesterar mot att en domstol i Kairo har avvisat åtalet mot den störtade diktatorn Hosni Mubarak. Åtalet handlade om Mubaraks roll i dödandet av hundratals demonstranter. Efter beskedet samlades demonstranter vid en ingång till Tahrirtorget, nervcentret i revolutionen 2011 för att demonstrera mot beslutet och den sittande regimen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.