UNT > Nyheter

Saturday, 05 December, 09:39

UNT - 29 okt 20 kl. 14:06

Stor brist på laddstolpar i Uppsala: ”Mycket oroande”Bristen på laddstolpar för elbilar är stor i Uppsala län. Det här visar en färsk kartläggning av konsumentorganisationen Riksförbundet M Sverige..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Uppsala, Riksförbundet, Sverige

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stor, brist, laddstolpari , UppsalaMycket , oroande
Uppsalanyheter.se - 26 aug 15 kl. 16:28

Stor brist på gode män i Uppsala län

Det råder stor brist på gode män i Uppsala kommun, genom informationsträffar under hösten hoppas överförmyndaförvaltningen att man ska få fler att anmäla sig.Det råder stor brist på gode män i Uppsala kommun, genom informationsträffar under hösten hoppas överförmyndaförvaltningen att man ska få fler att anmäla sig.   Cirka 80 nya gode män är målet när Överförmyndarförvaltningen under hösten ordnar informationsträffar runt om i länet.

UNT - 02 aug 12 kl. 18:10

Stor brist på studentbostäder

Det råder stor brist på studentbostäder på landets studieorter inför höstterminen. Uppsala studentkår kallar läget lika besvärligt som vanligt, medan situationen i Stockholm till och med är tuffare än någonsin..

BT - 25 sep 14 kl. 08:08

Stor brist på ämnesbehöriga lärare

Det råder stor brist på lärare inom en rad områden, visar statistik från Skolverket. Så mycket som varannan lärare i gymnasieskolan och var tredje lärare i grundskolan saknar behörighet i de ämnen de undervisar i. Och fyra av tio legitimerade lärare jobbar inte inom skolan överhuvudtaget.

Kristianstadsbladet - 25 sep 14 kl. 08:07

Stor brist på ämnesbehöriga lärare

Det råder stor brist på lärare inom en rad områden, visar statistik från Skolverket.Så mycket som varannan lärare i gymnasieskolan och var tredje lärare i grundskolan saknar behörighet i de ämnen de undervisar i. Och fyra av tio legitimerade lärare jobbar inte inom skolan överhuvudtaget.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Risk för stor brist på populärt bubbel

En av Italiens större bubbel-tillverkare varnar nu för att det kan bli stor brist på prosecco. Anledningen ska vara att förra årets skörd ska ha varit riktigt dålig.Den älskade drycken, som är ett givet inslag på picknickfilten, studentfesten eller utekvällen är en favorit för många.

Sydsvenskan - 21 feb 12 kl. 00:05

"Stor brist på kompetens hos tingsrätten"

Kvalitetssäkra hot- och riskbedömningar för kvinnor och barn som utsatts för mäns våld. Det kräver Roks, Riksorganisationen för kvinnojourer och tjejjourer i Sverige, efter mordet på en 39-årig kvinna i Malmö i fredags.
Kvinnan mördades på öppen gata av sin före detta sambo framför ögonen på sina barn.

YLE - 02 jan 13 kl. 09:41

Stor brist på dagisvikarier i Karleby

Det är stor brist på vikarier inom dagvården i Karleby. I synnerhet på de svenska daghemmen är det brist på vikarier, säger servicechef Susanne Wickström. En del föräldrar har reagerat på att vikarierna är finskspråkiga.

YLE - 13 mar 13 kl. 15:46

Stor brist på läkare i Jakobstad

Det råder stor brist på läkare på hälsovårdscentralen i Jakobstad. Den här veckan finns det bara 70 mottagningstider på läkarmottagningen.
Läkarbristen beror på det att tre läkare nyligen har slutat.

DI - 02 jul 18 kl. 09:43

Stor brist på arbetskraft i tre av fyra yrken

Det är fortsatt stor brist på arbetskraft och det närmaste året kommer det att vara brist på personal i tre av fyra yrken. Störst är bristen på utbildade inom hälso- och sjukvård, pedagogik, data och IT samt bygg..

Kristianstadsbladet - 10 okt 14 kl. 08:00

Stor brist på organdonationer

I dag väntar ungefär 750 personer i landet på att få ett nytt organ. Många hinner aldrig få något. Bristen på donerade organ är stor.

SR - 07 feb 11 kl. 05:00

Stor brist på utbildade förskollärare

Den 1 juli skärps skollagen, vilket bland annat innebär att förskolorna tvingas att ha högskoleutbildad personal som ansvarar för pedagogiken. Samtidigt är det stor brist på utbildade förskollärare..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.