DI > Ekonomi

Thursday, 03 December, 20:59

DI - 29 okt 20 kl. 14:00

Kompispoddarna utmanas när branschen mognar
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kompispoddarna, utmanasnär , branschen, mognar
IDG - 09 feb 16 kl. 09:11

​Tekniktrender 2016: Fintech – så utmanas traditionella banker av nya spelare


Smartare lösningar från nya bolag utmanar de traditionella bankerna. I nästa del av vår artikelserie om teknikspaningar för 2016 tittar vi närmare på fintech, finansteknik, och hur marknaden mognar för nya tekniska ekonomilösningar..

Nyteknik - 02 apr 12 kl. 08:50

?och de utmanas av Google

Google är också på väg in i virtuella brillor-branschen..

Sydsvenskan - 18 jan 19 kl. 06:30

Starkt år för skånska pr-branschen 2018

Skånes största pr-byrå ökade – men utmanas av en Stockholmsbyrå..

YLE - 15 jun 12 kl. 14:49

Jordgubbarna mognar senare i år

Det kommer inte att finnas lika mycket inhemska jordgubbar till midsommar som under de senaste åren, säger man på Frukt- och bärodlarförbundet. De första bären har nog mognat, och finns till salu i södra Finland, men mängderna är små. På Salutorget i Helsingfors kostade en liter inhemska jordgubbar 12 euro per liter i dag.

YLE - 23 aug 13 kl. 13:45

Lingonen mognar inom två veckor

På grund av regnet i augusti har lingonen låtit vänta på sig. Men inom två veckor kommer lingonen att vara mogna informerar Skogsforskningsinstituet METLA. Den sista veckan i augusti och den första veckan i september mognar lingonen i södra och mellersta Finland.

YLE - 23 aug 13 kl. 14:36

Lingonen mognar de kommande två veckorna

Lingonen mognar och börjar bli klara att plockas, uppger skogsforskningsinstitutet Metla. Under den sista veckan i augusti börjar lingonen vara klara att plockas i södra och mellersta Finland, och från början på september också längre norrut. Eftersom det periodvis regnade så mycket i augusti försenades lingonen lite..

YLE - 17 jul 15 kl. 05:18

Bären mognar långsamt - hyfsad skörd att vänta

Visst finns det inhemska jordgubbar till försäljning. Däremot är skördarna hittills småskaliga. Nästa vecka väntas stora mängder mogna, men det är utländska plockare i jordgubbslanden.

YLE - 01 sep 15 kl. 19:04

Det röda guldet mognar i skogen

Ännu är lingonen inte riktigt mogna men vill du koka gelé så är det dags att göra det nu. Förut var det kutym att barnen tog med sig några liter lingon till skolan, men den traditionen har nästan helt försvunnit. Orsakerna till det är flera.

YA - 05 jun 18 kl. 11:00

Gubbarna mognar i rasande fart: Nu är självplocket igång

Sommarvärmen fortsätter och jordgubbarna hos Sonja och Ingemar Olsson i Mossby mognar snabbt. Malin Opazo är en trogen plockare och hann med två besök under första självplockningsdagen..

YA - 18 sep 18 kl. 16:00

Rekordskörd riskerar falla till marken – äpplena mognar snabbare än väntat

Äppelskörden må vara stor, men frukterna är lite för små och mognar så fort att plockarna har svårt att hinna med. Och ett fallet äpple är ett fallet äpple..

Politikerbloggen - 07 apr 11 kl. 11:39

UTMANAS Pekgul utmanas som S-kvinnornas ledare

PEKGUL UTMANAS. Nalin Pekgul vill bli omvald som S-kvinnornas ordförande. Men hon utmanas av både Ylva Johansson och Lena Sommestad.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.