DI > Ekonomi

Tuesday, 24 November, 09:57

DI - 29 okt 20 kl. 14:00

Annorlunda avsked
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Annorlunda, avsked
Nerikes Allehanda - 16 feb 17 kl. 08:15

Annorlunda avsked: "Sedan spred vi askan i Hjälmaren"

Nyligen skrev NA om det faktum att allt fler väljer bort begravningsakten, men att trenden samtidigt pekar mot mer alternativa varianter när det gäller gruppen som väljer ceremoni. Vi säger därför ”Hallå där” till Lars-Erik Frid på Allmänna begravningsbyrån i Örebro..

YLE - 15 maj 15 kl. 16:22

Oklart om Heimberg får avsked

Det är fullmäktige som bestämmer om Ulf Heimberg (SDP) får sluta i revisionsnämnden eller inte. Han har bett om avsked från revisionsnämnden i Raseborg på grund av förtroendebrist, men arbetar vidare med problemen inom byggnadstillsynen i en annan konstellation. Problemen inom byggnadstillsynen i Raseborg har lett till att SDP:s Ulf Heimberg i tisdags lämnade in en anhållan till staden där han avsäger sig sitt uppdrag som viceordförande i revisionsnämnden på grund av förtroendebrist.

BT - 25 jan 11 kl. 14:42

Kommunjuristen varslas om avsked

Nu varslar kommunen sin kommunjurist Risto Kokko om avsked.
Samtidigt står det klart att det inte längre finns någon misstanke om brott. Åklagaren har lagt ned förundersökningen mot kommunjuristen.

BT - 25 jan 11 kl. 14:42

Kommunjurist varslas om avsked

Nu varslar kommunen sin kommunjurist Risto Kokko om avsked. Samtidigt står det klart att det inte längre finns någon misstanke om brott. Åklagaren har lagt ned förundersökningen mot kommunjuristen.

Kristianstadsbladet - 18 apr 13 kl. 18:15

Hade sex med klienter - varslad om avsked

En anställd inom socialförvaltningen har haft sex med personer som fått hjälp av förvaltningen. Personalchefen anser att det rör sig om grovt tjänstefel och nu får den anställda sluta.
Det var i början av april som Kristianstadsbladet berättade att tre rapporter enligt lex Sarah lämnats in till Bromölla kommun.

NSD - 18 sep 17 kl. 22:05

Dashas tunga avsked i "Idol"

Dasha Kustovskaya från Boden hade hoppats på att få stanna i "Idol", men tittarna ville annorlunda..

Expressen - 16 sep 18 kl. 18:42

Hyllas för det första han gjorde efter sitt avsked

Vi har väl alla en plan för hur vi ska tillbringa vår första morgon som pensionärer.Henrik Zetterberg valde en lite annorlunda aktivitet. .

Kristianstadsbladet - 06 mar 12 kl. 15:50

Riskerar avsked - släppte bänklock på elev

Kommunen överväger att avskeda läraren som släppte ett bänklock i huvudet på en elev.
Sedan två veckor är en lärare vid en grundskola i Kristianstad avstängd utan lön efter att ha släppt ett bänklock i huvudet på en 11-årig elev. Nu riskerar läraren att avskedas från sin tjänst.

Uppsalanyheter.se - 30 nov 17 kl. 02:47

Recension: Nannas varma musikfyrverkeri som avsked till Uppsala

Recension: Sångerskan och låtskrivaren Nanna Sveinsdottir bjöd på en kavalkad av musik, tillsammans med ett stort uppbåd av fantastiska musiker, som sitt avsked till Uppsala. Sångerskan och låtskrivaren Nanna Sveinsdottir bjöd på en kavalkad av musik, tillsammans med ett stort uppbåd av fantastiska musiker, som sitt avsked till Uppsala.   Spelningen sätter igång med ett mycket skönt groove i låten "Fall" och jag slås direkt över hur bra bandet låter.

NT - 05 maj 11 kl. 14:30

Omstridd präst fick avsked

Den omstridde finländske kyrkoherden Juha Molari har beviljats avsked av domkapitlet i Esbo. Molari begärde avsked sedan domkapitlet hade beslutat att avstänga honom med motiveringen att hans språkbruk varit otillbörligt..

Helsingborgs Dagblad - 05 maj 11 kl. 14:32

Omstridd präst fick avsked

Den omstridde finländske kyrkoherden Juha Molari har beviljats avsked av domkapitlet i Esbo. Molari begärde avsked sedan domkapitlet hade beslutat att avstänga honom med motiveringen att hans språkbruk varit otillbörligt. Rysslandsvännen Molari har gjort sig känd genom att hävda alla tjetjenska flyktingar i Finland har kopplingar till terrorism..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.