UNT > Nyheter

Sunday, 29 November, 13:49

UNT - 28 okt 20 kl. 03:20

Qatar beklagar behandling av kvinnor på flygQatar säger att man beklagar att kvinnors integritet kränktes när de tvingades till gynekologiska undersökningar i jakten på en nyförlöst kvinna på Dohas flygplats..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Dohas

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Qatar, beklagar, behandlingav , kvinnor, flyg
VBL - 01 okt 12 kl. 14:50

Ikeagruppen beklagar bortretuscherade kvinnor

Ikeagruppen, som producerat produktkatalogen åt Ikea i Saudiarabien, beklagar att kvinnor retuscherats bort. -Som producent av Ikeakatalogen beklagar vi den här situationen, säger Josefin Torell, pressansvarig på företaget, till P4 Kronoberg..

Nyhetskanalen - 01 okt 12 kl. 13:29

Ikeagruppen beklagar "situationen"

Ikeagruppen, som producerat katalogen åt Ikea i Saudiarabien, beklagar att kvinnor retuscherats bort. - Som producent av Ikeakatalogen beklagar vi den här situationen, säger Josefin Torell, pressansvarig på företaget, till P4 Kronoberg. Enligt henne ser nu bolaget över rutiner för att säkerställa att katalogens olika versioner ska följa Ikeagruppens värderingar..

Barometern - 13 sep 14 kl. 10:29

Strokevård för kvinnor är inte värdig svensk sjukvård

Varje dag utsätts 150 000 svenskar för en trefaldig risk att drabbas av stroke i onödan. De lider av hjärtsjukdomen förmaksflimmer och får inte den strokeförebyggande behandling som de borde ha, om de får någon behandling överhuvudtaget. De medicinska kunskaperna finns där, problemet är att de inte följs av den svenska sjukvården.

Sydsvenskan - 04 jun 11 kl. 13:42

Qatar tänker samla hela världens tävlingar

Foto: Hussein El-Alawi
Med hjälp av oljepengar ska Doha ska bli världens ledande idrottsstad.
En omdiskuterad röstning placerade fotbolls-VM i Qatar 2022. Friidrottarnas världsstjärnor har redan varit här och kommer tillbaka.

Magazin24 - 08 mar 11 kl. 13:49

Män får mer behandling än kvinnor

Hjärt-Lungfonden har presenterat en ny granskning, Kvinnohjärtindex 2011, som visar att kvinnor får behandling i lägre grad än män i två av tre granskade behandlingsformer. Enligt granskningen får kvinnor behandling i längre grad än män i två av de tre granskade behandlingsformerna. Också på riksnivå behandlas kvinnor i lägre utsträckning än män, men då i alla tre behandlingsformer.

Sydsvenskan - 07 jun 11 kl. 10:13

Qatars kvinnor ännu i skuggan

Foto: Hussein El-Alawi
De syns och de är på språng. Idrottskvinnorna i Qatar. Men när friidrottens världsomspännande cirkus - Diamond League - är i Doha så är inte en enda hemmatävlande med i deltagarlistan.

YLE - 22 jan 14 kl. 14:09

Hbl beklagar om låginkomsttagare tar illa upp

Reklam för att börja prenumerera på Hufvudstadsbladet upprör. På flera håll i huvudstadsregionen finns reklamskyltar med budskapet "Justera din lön. Skaffa dig Hbl".

YLE - 22 jan 14 kl. 14:50

Hbl beklagar om låginkomsttagare såras

Reklam för att börja prenumerera på Hufvudstadsbladet upprör. På flera håll i huvudstadsregionen finns reklamskyltar med budskapet "Justera din lön. Skaffa dig Hbl".

YLE - 27 jun 17 kl. 10:03

Tysk tidning har fått händerna på Fifas ”gömda” mutrapport – Qatar pekas ut

Den tyska tidningen Bild meddelar att de har fått tag i den mutrapport, som Fifa lät göras 2014. Rapporten tar en närmare titt på korruptionen kring valet av Qatar till värd för fotbolls-VM 2022. Rapporten beställdes av Fifa och sammanställdes av ett team lett av amerikanen Michael Garcia.

SVT - 09 jun 19 kl. 08:25

Vården svarar på kritiken: ”Vi beklagar”

Många kvinnor i SVT Nyheters granskning har uppgett att de inte har fått någon hjälp från vården. Många har fått felaktig behandling och vittnar om att de fått vänta länge innan de ens fått en diagnos. SVT Nyheter har tagit kontakt med flera av de utpekade gynekolog- och ungdomsmottagningarna för att fråga hur de ser ser på saken..

SvD - 14 jun 15 kl. 22:55

Tuff ILO-kritik kan påverka Qatar-VM

Qatar får frän kritik för tvångsarbete och behandling av migrantarbetare av ILO. Nu krävs bland annat att kafalasystemet avskaffas. ”Det mest skämmiga Qatar råkat ut för, och kritik som kan påverka fotbolls-VM”, säger LO-basen Karl-Erik Thorwaldsson till SvD..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.