NT > Nyheter

Sunday, 29 November, 13:45

NT - 28 okt 20 kl. 03:20

Qatar beklagar behandling av kvinnor på flygQatar säger att man beklagar att kvinnors integritet kränktes när de tvingades till gynekologiska undersökningar i jakten på en nyförlöst kvinna på Dohas flygplats..
Läs mer på NT
Läs mer om:
Dohas

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Qatar, beklagar, behandlingav , kvinnor, flyg
VBL - 01 okt 12 kl. 14:50

Ikeagruppen beklagar bortretuscherade kvinnor

Ikeagruppen, som producerat produktkatalogen åt Ikea i Saudiarabien, beklagar att kvinnor retuscherats bort. -Som producent av Ikeakatalogen beklagar vi den här situationen, säger Josefin Torell, pressansvarig på företaget, till P4 Kronoberg..

Nyhetskanalen - 01 okt 12 kl. 13:29

Ikeagruppen beklagar "situationen"

Ikeagruppen, som producerat katalogen åt Ikea i Saudiarabien, beklagar att kvinnor retuscherats bort. - Som producent av Ikeakatalogen beklagar vi den här situationen, säger Josefin Torell, pressansvarig på företaget, till P4 Kronoberg. Enligt henne ser nu bolaget över rutiner för att säkerställa att katalogens olika versioner ska följa Ikeagruppens värderingar..

Barometern - 13 sep 14 kl. 10:29

Strokevård för kvinnor är inte värdig svensk sjukvård

Varje dag utsätts 150 000 svenskar för en trefaldig risk att drabbas av stroke i onödan. De lider av hjärtsjukdomen förmaksflimmer och får inte den strokeförebyggande behandling som de borde ha, om de får någon behandling överhuvudtaget. De medicinska kunskaperna finns där, problemet är att de inte följs av den svenska sjukvården.

Sydsvenskan - 04 jun 11 kl. 13:42

Qatar tänker samla hela världens tävlingar

Foto: Hussein El-Alawi
Med hjälp av oljepengar ska Doha ska bli världens ledande idrottsstad.
En omdiskuterad röstning placerade fotbolls-VM i Qatar 2022. Friidrottarnas världsstjärnor har redan varit här och kommer tillbaka.

Magazin24 - 08 mar 11 kl. 13:49

Män får mer behandling än kvinnor

Hjärt-Lungfonden har presenterat en ny granskning, Kvinnohjärtindex 2011, som visar att kvinnor får behandling i lägre grad än män i två av tre granskade behandlingsformer. Enligt granskningen får kvinnor behandling i längre grad än män i två av de tre granskade behandlingsformerna. Också på riksnivå behandlas kvinnor i lägre utsträckning än män, men då i alla tre behandlingsformer.

Sydsvenskan - 07 jun 11 kl. 10:13

Qatars kvinnor ännu i skuggan

Foto: Hussein El-Alawi
De syns och de är på språng. Idrottskvinnorna i Qatar. Men när friidrottens världsomspännande cirkus - Diamond League - är i Doha så är inte en enda hemmatävlande med i deltagarlistan.

YLE - 22 jan 14 kl. 14:09

Hbl beklagar om låginkomsttagare tar illa upp

Reklam för att börja prenumerera på Hufvudstadsbladet upprör. På flera håll i huvudstadsregionen finns reklamskyltar med budskapet "Justera din lön. Skaffa dig Hbl".

YLE - 22 jan 14 kl. 14:50

Hbl beklagar om låginkomsttagare såras

Reklam för att börja prenumerera på Hufvudstadsbladet upprör. På flera håll i huvudstadsregionen finns reklamskyltar med budskapet "Justera din lön. Skaffa dig Hbl".

YLE - 27 jun 17 kl. 10:03

Tysk tidning har fått händerna på Fifas ”gömda” mutrapport – Qatar pekas ut

Den tyska tidningen Bild meddelar att de har fått tag i den mutrapport, som Fifa lät göras 2014. Rapporten tar en närmare titt på korruptionen kring valet av Qatar till värd för fotbolls-VM 2022. Rapporten beställdes av Fifa och sammanställdes av ett team lett av amerikanen Michael Garcia.

SVT - 09 jun 19 kl. 08:25

Vården svarar på kritiken: ”Vi beklagar”

Många kvinnor i SVT Nyheters granskning har uppgett att de inte har fått någon hjälp från vården. Många har fått felaktig behandling och vittnar om att de fått vänta länge innan de ens fått en diagnos. SVT Nyheter har tagit kontakt med flera av de utpekade gynekolog- och ungdomsmottagningarna för att fråga hur de ser ser på saken..

SvD - 14 jun 15 kl. 22:55

Tuff ILO-kritik kan påverka Qatar-VM

Qatar får frän kritik för tvångsarbete och behandling av migrantarbetare av ILO. Nu krävs bland annat att kafalasystemet avskaffas. ”Det mest skämmiga Qatar råkat ut för, och kritik som kan påverka fotbolls-VM”, säger LO-basen Karl-Erik Thorwaldsson till SvD..

Fler nyheter från NT

NT - 10 minuter sedan

Kläbo spurtade hem segern i jaktstarten

Johannes Høsflot Klæbo blev av med sitt stora försprång inför jaktstarten på 15 kilometet, men kunde ändå spurta hem segern i loppet som avslutade världscuppremiären i Ruka..

NT - 45 minuter sedan

Fågelinfluensan har nått Storbritannien

Det nya utbrottet av den smittsamma fågelinfluensan H5N8 som har spridits över Europa den senaste månaden har nu nått Storbritannien, enligt den brittiska regeringen..

NT - 45 minuter sedan

Tacken för slitet under coronaåret: En extra gåva

Ett förslag om en julgåva till kommunens anställda kommer upp på måndagens kommunstyrelse..

NT - 1 timme sedan

Anställd filmade på boende utan tillstånd – anmäls

En medarbetare på ett LSS-boende filmade utan medgivande en vårdtagare i en utsatt situation. Nu anmäler kommunen händelsen..

NT - 1 timme sedan

350 personer letar efter försvunnen militär

Omkring 350 personer är i dag samlade i södra Stockholm för att söka efter den 31-årige yrkesmilitär som varit försvunnen sedan den 12 november..

NT - 1 timme sedan

Svenskorna kraschade bort sig – Andersson på pallen

Det gick inte att göra något åt överlägsna Therese Johaug, som gick ut med 16 sekunders ledning i jaktstarten..

NT - 1 timme sedan

Restriktionerna slår mot hemlösa i jul

Åttapersonersregeln slår hårt mot S:ta Claras hjälpverksamhet för hemlösa, narkomaner och prostituerade. Det traditionella julfirandet för 200-300 fattiga ser ut att frysa inne..

NT - 1 timme sedan

Tjeckien öppnar försiktigt

Restauranger och butiker som bedöms som icke nödvändiga får öppna igen på torsdag, meddelar Tjeckiens hälsominister Jan Blatny..

NT - 1 timme sedan

Svensktoppen: Juliga bubblare

Det råder julstämning på Svensktoppen denna vecka med jullåtar från både Laleh och My Marianne (Molly Sandén) bland bubblarna. Etta på listan är fortfarande Carola och Zara Larsson med "Säg mig var du står"..

NT - 1 timme sedan

Larmet: Det pyr i marken – räddningstjänsten på väg

Enligt ett larm till SOS pyr det i terrängen i ett område i Kimstad..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.