DI > Ekonomi

Thursday, 26 November, 16:15

DI - 27 okt 20 kl. 16:42

Sobis vd ser miljardpotential – aktien bästa storbolag
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sobisvd , ser, miljardpotential, aktienbästa , storbolag
DI - 25 feb 19 kl. 09:54

Analytikern: Därför ser Kinnevik-aktien intressant ut

Christopher Lyrhem, aktiestrateg på SEB tycker att Kinnevik-aktien ser inressant ut..

DI - 03 apr 19 kl. 09:26

Analytikerna ser kursrally – aktien ska upp 40 procent: ”Undervärderad”

Ärkerivalen går på knäna, men även det svenska bolaget har fallit tungt på börsen i år. Analytikerna räknar dock med en rejäl kursrevansch. ”Aktien är undervärderad”, säger en chefsanalytiker..

PrivataAffärer - 07 sep 18 kl. 12:04

Carnegie: Sobis aktie för dyr

Det menar Carnegie i en analys på fredagen i vilken investmentbanken sänker rekommendationen till sälj, något Nyhetsbyrån Direkt har rapporterat om tidigare på fredagen. I analysen anser Carnegie att Sobis nuvarande värdering (aktien upp 134 procent sedan årsskiftet) inte reflekterar de tillväxtutmaningar som Sobi står inför. En värderingsmultipel om ev/ebitda på 20 gånger 2018 års vinst medför en premie på 70 procent till jämförbara bolag.

PrivataAffärer - 13 nov 18 kl. 12:03

Sobis affär: ”Smakar det så kostar det”

Läs mer: Sobi i jätteaffär med Astra Zeneca ”Vid en första anblick ser det ut som en affär som passar som hand i handske då den både passar in i immunologi- och barninriktningen hos Sobi, men smakar det så kostar det”, skriver analyshuset. Pareto betraktar Synagis-köpet som en kassako då Sobi bedömer att läkemedlet har en lönsamhetsmarginal på ebita-nivå på över 60 procent. Pareto tror äv

DI - 14 nov 18 kl. 10:02

SEB gillar Sobis förvärv och värderingen på aktien

SEB Equities gillar Sobis köp av Astra Zenecas amerikanska Synagistillgångar för närmare 14 miljarder kronor och halva rättigheterna till dess tänkta uppföljare i USA, MEDI8897..

DI - 31 okt 18 kl. 17:04

Sobi ser billigt ut efter höstens kursras

Sobis prognosförändringar förvirrade marknaden samtidigt som hotet från konkurrenten Roche tynger aktien. Men frågan är om investerarna inte blivit lite väl skeptiska till läkemedelsaktien..

Opinionen.se - 23 apr 13 kl. 14:52

Nytt alkoholpiller spås ha miljardpotential

Nu kommer ett nytt läkemedel mot alkoholmissbruk till Sverige. Pillret spås ha miljardpotential, skriver Affärsvärlden och tidningen Läkemedelsvärlden..

DI - 08 okt 18 kl. 14:59

Nordea instämmer med Carnegie – Hemlibra största hotet mot Sobis Elocta

Nordea skriver i en analys att Roches läkemedel Hemlibra är det största hotet mot Sobis läkemedel Elocta. Carnegie skrev samma sak i en analys förra veckan vilket fick Sobis aktie att rasa..

PrivataAffärer - 26 feb 16 kl. 14:44

Tungt för Sobi-aktien

Sobis prognoser för 2016 lämnade en hel del övrigt att önska, särskilt resultatprognosen. Den bilden ger analytiker efter specialistläkemedelsbolagets bokslut på fredagen....

DI - 07 aug 18 kl. 14:23

Sobis aktie under tillfällig press efter godkännande av produkt

Sobi-aktien gick under kort tid från plus till minus på tisdagseftermiddagen kring klockan 14. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.