Expressen Dina Pengar > Ekonomi

Tuesday, 01 December, 15:19

Expressen Dina Pengar - 27 okt 20 kl. 16:05

Sprickan i Saltsjöbaden: ”Som ett helt annat land”Från miljonvillor till miljonprogram på några minuter.Avståndet mellan Fisksätra och Solsidan är bara fyra kilometer, ändå beskrivs områdena som skilda världar.Segregationen märks bland annat i skolan. Men när en av Fisksätras skolor tvingades stänga fick plötsligt barn med olika bakgrund mötas.– Det är ju unikt att en sådan fin traditionell skola nu har elever från utsatta Fisksätra.
Läs mer på Expressen Dina Pengar
Läs mer om:
Saltsjöbaden, Fisksätra, Solsidan, Fisksätras, Stockholms, Amanda Sandholm

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sprickani , SaltsjöbadenSom ett , heltannat , land
Cornucopia - 05 jun 20 kl. 10:24

Bostadsrätt på i Saltsjöbaden värderad till noll kronor åt Kronofogden

En bostadsrätt i en relativt nybyggd förening på en av Saltsjöbadens bästa adresser har värderats till noll kronor åt Kronofogden. Orsaken är den mycket höga månadsavgiften, och att det föreligger en tvist för föreningen kring detaljplanen och ett ärende hos Mark- och Miljödomstolen. Ärendet hos fogden kan ses som ett tragiskt enskilt exempel på hur illa det kan gå för individer på bostadsmarknaden.

Blekinge Läns tidning - 04 jun 18 kl. 18:00

Oviss framtid för Saltsjöbaden

Beskedet att paret Backhamre drar sig ur projekt Salsjöbaden är beklagligt, anser kommunstyrelsens andre vice ordförande Gertrud Ivarsson (C). Vad som nu händer med Saltsjöbaden står skrivet i stjärnorna. Kommunen har inga pengar till renovering..

YA - 27 dec 19 kl. 02:02

Carl Bengtsson: Saltsjöbaden gör sig bäst i kommunal ägo

Utifrån en motion från moderaterna – i akt och mening ämnad att framtvinga en utförsäljning av Ystad Saltsjöbad – så gavs för några år sedan konsultfirman Tyréns i uppdrag att utreda huruvida Saltsjöbaden bör säljas eller kvarstå i kommunal ägo. .

Blekinge Läns tidning - 18 sep 17 kl. 20:39

Staketet runt nya Saltsjöbaden - het potatis bland politikerna

Jag vet inte. Det blir Anders Englessons (MP) svar till dig när du frågar om nya Saltsjöbadsbygget. Helt fel, tycker politikern själv..

NT - 16 jan 13 kl. 08:34

Olyckståget i Saltsjöbaden undersöks

En teknisk utredning ska genomföras för att ta reda på hur olyckståget i Saltsjöbaden ska bärgas. I dag håller SL:s vd Anders Lindström en presskonferens om läget efter olyckan och om det fortsatta säkerhetsarbetet på SL:s lokalbanor..

Expressen - 17 jan 13 kl. 10:49

Tåget sitter kvar i huset i Saltsjöbaden

STOCKHOLM. Under dagen i dag börjar förberedelserna inför att ta bort resten av tåget som kördes in i ett hus i Saltsjöbaden utanför Stockholm i tisdags..

Kristianstadsbladet - 28 jan 13 kl. 13:07

Olyckståget i Saltsjöbaden bärgas


Med hjälp av två lyftkranar och en traktor ska det tåg som körde in i ett bostadshus i Saltsjöbaden den 15 januari nu bärgas. - Vi har sågat ner tåget inne i lägenheten så att det ligger fritt. Det hade varit svårt att dra ut den utan att förstöra bostaden mer annars, säger Thomas Hedenius, kommunikationschef på tågoperatören Arriva till aftonbladet.

UNT - 28 jan 13 kl. 13:07

Olyckståget i Saltsjöbaden bärgas

Med hjälp av två lyftkranar och en traktor ska det tåg som körde in i ett bostadshus i Saltsjöbaden i dag bärgas. "Det har gått enligt plan", säger Thomas Hedenius, kommunikationschef på tågoperatören Arriva.(TT).

BT - 28 jan 13 kl. 16:08

Olyckståget i Saltsjöbaden bärgat

Med hjälp av två lyftkranar och en traktor bärgades på måndagen det tåg som körde in i ett bostadshus i Saltsjöbaden den 15 januari. Totalt var fem krokar fastsatta i tågvagnen, två vardera från de båda lyftkranarna, och en till traktorn. ?

Expressen - 05 maj 14 kl. 10:43

Därför kunde tåget krascha i Saltsjöbaden

STOCKHOLM. Det enda städerskan gjorde var att stänga tågdörren. Det slutade med att tåget åkte i väg, kom upp i nästan 80 kilometer i timmen och kraschade in i ett bostadshus i Saltsjöbaden den 15 januari 2013..

Expressen - 10 sep 15 kl. 16:54

Man hittad död i Saltsjöbaden

En död kropp har på torsdagseftermiddagen hittats flytande i vattnet utanför Saltsjöbaden.– Det är en äldre man, säger Lars-Åke Stevelind, operativ chef vid räddningstjänsten.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.