Världen Idag > Nyheter

Wednesday, 02 December, 17:00

Världen Idag - 27 okt 20 kl. 11:00

Ann Linde får kritik för tystnad kring Israel-avtalVarför är Ann Linde så tyst om Israels framsteg i Mellanöstern? Den frågan ställer sig Dagens Industris politiske redaktör PM Nilsson i en ledartext. Kan det vara så att hon inte vill ge Trump och Netanyahu ära, spekulerar han..
Läs mer på Världen Idag
Läs mer om:
Linde, Israel, Ann Linde, Israels, Mellanöstern, Dagens Industris, PM Nilsson, Trump, Netanyahu

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ann, Lindefår , kritikför , tystnadkring , Israel-avtal
DN - 03 aug 17 kl. 13:00

Tomas Eneroth: Ann Linde bör svara på frågan

EU-minister Ann Linde (S) har hittills vägrat svara på frågor om när hon fick information om it-skandalen på Transportstyrelsen. Hon bör ha fått kännedom om den redan 2015. Nu kommenterar infrastrukturminister Tomas Eneroth (S) hennes tystnad: – Det är väl en fråga naturligtvis som Ann Linde bör svara på, säger han..

Expressen - 19 jun 20 kl. 16:42

Kristerssons kritik mot Ann Linde: ”Arrogant”

Ann Linde får hård kritik efter en intervju om den svenska coronastrategin med tyska Deutsche Welle.Moderaternas partiledare Ulf Kristersson anklagar Ann Linde för att ”äventyra Sveriges anseende”. ”Arroganta och självtillräckliga svar på omvärldens rimliga frågor om de höga svenska dödstalen”, skriver Ulf Kristersson i ett inlägg på Facebook..

Cornucopia - 05 okt 17 kl. 19:21

EU- och handelsminister Ann Linde vägrar svara på frågor om Transportstyrelsen

I ett utfall av maktfullkomlighet och direkt förakt för skattebetalarna, väljarkåren och media vägrar EU- och handelsminister Ann Linde (s) svara på Dagens Nyheters frågor om hennes roll i Transportstyrelsens säkerhetsskandal. Hon har i två månader duckat tidningen och ursäkten är att "Transportstyrelsen [inte] är något som folk vill läsa om".
Maktens boning.

Expressen - 22 jun 20 kl. 14:33

Ann Linde: Kunde uttryckt mig mer ödmjuk

Utrikesminister Ann Linde (S) ångrar inte sitt kritiserade framträdande i en tysk intervju.Men Linde medger att hon kunde ha ”varit lite mer kvinnlig” under intervjun.– Om Ulf Kristersson tycker att jag ska ta uttrycka mig mer vänligt och ödmjukt kan jag absolut ta till mig en sån kritik, säger hon..

DN - 08 okt 17 kl. 20:14

Löfven om Ann Linde: Hon har svarat på frågor

Statsminister Stefan Löfven (S) har ingen kritik att rikta mot EU- och handelsminister Ann Linde (S) – trots att hon under två månader undvek att svara på frågor från Dagens Nyheter om sin roll i it-skandalen på Transportstyrelsen..

DN - 21 nov 17 kl. 12:22

Ann Linde: Skulle aldrig anklaga Danmark för svek

Danska utrikesministern Anders Samuelsen riktar kritik mot Sverige efter att det stod klart att EU:s läkemedelsmyndighet inte förläggs i Köpenhamn. Han säger bland annat att resultatet kan ge  ”konsekvenser” för samarbetet i Östersundsregionen.   – Jag skulle aldrig drömma om att anklaga Danmark för svek som danska utrikesministern har gjort mot oss, säger Sveriges EU- och handelsminister Ann Linde.

SVT - 28 nov 19 kl. 22:37

Utrikesminister Ann Linde (S): Vi kan inte bara ta barnen från mammorna

Sverige arbetar för att hämta hem fler barn till svenska IS-anhängare som sitter fast i syriska läger. Vuxna som har anslutit sig till terrorgruppen kan däremot inte vänta sig någon hjälp. Utrikesminister Ann Linde slår också ifrån sig kritik om passivitet.

Expressen - 21 mar 20 kl. 12:35

Kinas nya angrepp – i samtal med Ann Linde

Kinas ambassadör Gui Congyou har haft ett telefonsamtal med utrikesminister Ann Linde.I samtalet riktade ambassadören bland annat kritik mot Expressens senaste publiceringar. – Utrikesministern har haft en ganska tydlig hållning att inte gå i polemik i dessa tider, men har betonat att det råder grundlagsskyddad yttrandefrihet i Sverige, säger Mikael Lindström, utrikesministerns pressekreterare.

DalaDemokraten - 23 jun 20 kl. 07:00

Göran Greider: Löjligt överdriven kritik mot Ann Linde.

Såg den svettiga Deutsche Welleintervjun med utrikesminister Ann Linde. Jag är ingen anhängare i....

Regeringen - 06 apr 18 kl. 09:00

Ann Linde till Japan på främjarresa

Den 23–25 april 2018 deltar EU- och handelsminister Ann Linde i kungaparets officiella besök i Japan. Tillsammans med samordnings- och energiminister Ibrahim Baylan kommer Ann Linde att från regeringens håll resa med den historiskt stora näringslivsdelegationen på över ett hundra personer. Ann Linde kommer att träffa motparter i den japanska regeringen, potentiella japanska investerare och företrädare för fackföreningsrörelsen..

Regeringen - 14 maj 18 kl. 11:30

Ann Linde besöker Brexit-gränsen mellan Irland och Nordirland

EU-och handelsminister Ann Linde reser till Irland och Nordirland den 15-16 maj där hon kommer att besöka den irländska gränsen tillsammans med handelsminister Heather Humphreys samt ha bilaterala överläggningar med EU-minister Helen McEntee. Ann Linde deltar även i ett D9-mininstermöte. Resan avslutas på Nordirland där Ann Linde ska träffa representanter för både DUP och Sin Fein..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.