Länstidningen i Jämtland > Nyheter

Wednesday, 25 November, 02:43

Länstidningen i Jämtland - 27 okt 20 kl. 10:57

Barnklinikens överviktsteam får pris för sitt arbeteBoris Award är ett kvalitetspris inom vården för barn med övervikt och fetma. Nu har....
Läs mer på Länstidningen i Jämtland
Läs mer om:
Award

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Barnklinikens, överviktsteamfår , prisför , sitt, arbete
HBL - 03 aug 12 kl. 10:06

Barnklinikens intensivvårdsbabyer trångt evakuerade

En röd lampa blinkar på intensivvårdsavdelningen för nyfödda på Barnkliniken i Helsingfors. Det betyder att bullernivån i rummet spräckt den tillåtna gränsen på 65 decibel. Avdelningens överläkare Sture Andersson säger att lampan blinkar så gott som konstant just nu.??

YLE - 10 maj 16 kl. 23:01

Antirasism och scenkonst får pris av Kulturfonden

I april delade Kulturfonden ut 16,7 miljoner euro i bidrag. På onsdagen delar Kulturfonden dessutom ut det Stora kulturpriset samt fyra andra pris. Svenska kulturfondens stora pris på 20 000 euro går i år till författaren Märta Tikkanen.

YLE - 05 feb 14 kl. 17:03

Tollanders pris till Bo Lönnqvist

På Runebergsdagen firar Svenska litteratursällskapet i Finland sin 129:e årshögtid bl.a. med att belöna 20 författare, vetenskapsutövare och konstnärer för deras insatser för litteraturen, forskningen och konsten.

Skånskan - 06 okt 16 kl. 06:00

Ovan­ligt ak­tu­ella pris­ta­ga­re

Den här vec­kan pre­sen­teras årets No­bel­pris­ta­ga­re, en pris­ka­te­go­ri var­je dag. Priserna delas ut på No­bel­dagen, den 10 de­cem­ber.
Re­dan för två vec­kor se­dan kom be­sked om vil­ka som fått det som ofta kallas ”al­ter­na­tiva No­bel­priset”, allt­så Right Livelihood-priset.

Nyan - 11 apr 18 kl. 10:16

Östersjöpris till lettisk miljökämpe

Östersjöfondens delegation har beslutat att ge sitt årliga Östersjö-pris till den lettiska kampanjen Mana Jura för deras insats mot marin nedskräpning. På åländskt håll fick Carina Aaltonen och Johan Mörn pris för sitt miljöarbete.
Den lettiska organisationen Mana Jura tilldelas 20.

Kristianstadsbladet - 16 dec 11 kl. 22:04

Emma fick sitt pris

Ikväll fick Emma Pettersson ta emot sitt pris "Årets kämpe".
Emma Pettersson har utsetts till "Årets kämpe" och ikväll sändes årets upplaga av galan "Svenska hjältar" där hon fick ta emot sitt pris. Kristianstadsbladet intervjuade Emma Pettersson den 10 december.

Kristianstadsbladet - 26 apr 12 kl. 22:59

De fick pris för sitt företagande

Mats Kvist, Jolanka Appelqvist, Maria Davidsson och Astrid Jönsson tog på torsdagskvällen emot utmärkelser för sitt företagande. Då belönades årets företagare, årets nyföretagare och årets UF-företag vid en ceremoni på Krinova.
Mats Kvist driver Ekbergs Herrekipering och startade sin första butik i Kristianstad 1985.

Nyheter 24 - 08 dec 15 kl. 09:53

Zlatan har fått sitt finaste pris hittills: "Jag är glad och stolt"

Zlatan Ibrahimovic har fått pris igen, men frågan är om han någonsin har fått ett finare pris än det här. Ibrahimovic har fått pris för årets stördaste sponsorinsats av Störd och stolt, efter att han betalat för att fotbollslandslaget för lindrigt utvecklingsstörda skulle kunna ta sig till VM i Brasilien förra året. LÄS MER: Ingen kan hantera hans feta mål – startar bråkNär andra spelar donerade tröjor, klev Zlatan fram och pyntade för hela resan.

YLE - 04 okt 16 kl. 05:00

Bokrecension: Att misslyckas i sitt mammauppdrag

Vad händer om man upplever att man misslyckats i sitt mammauppdrag? Om det känns som om man skapar problem i stället för att lösa dem, om man omedvetet låter osunda livsmönster och värderingar gå i arv från generation till generation? I romanen Vonne och Marie tar Christel Sundqvist fasta på många viktiga frågor.

Skånskan - 15 jul 19 kl. 09:02

Han vinner rotarypris för sitt arbete

Höör Bengt Nordén har i 30 år engagerat sig i olika organisationer och projekt för att göra livet roligare för Höörsborna.
Nu vinner han pris för sin fina insats.På nationaldagen tog Bengt Nordén emot Höörs Rotaryklubbs pris om 5 000 kronor för sina samhällsbyggande gärningar.

YLE - 10 feb 15 kl. 17:06

”Hundratals synskadade förlorar sitt jobb”

Social- och hälsovårdsministeriet meddelade i förra veckan att penningautomatföreningen RAY:s beslut om att sänka sitt bidrag till Synskadades Centralförbund håller i sig. Sokeva Käsityö blir helt utan bidrag och måste troligtvis läggas ner. Enligt RAY:s utredning håller de på med näringsverksamhet och är därför inte bidragsberättigade.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.