Expressen > Sport

Thursday, 03 December, 05:31

Expressen - 27 okt 20 kl. 10:50

”Oj då, det här var jag inte beredd på”Spelarna och tränarna i SSL har nu sagt sitt och en 22-åring har röstats fram till den mest underskattade spelare i ligan.Och vinnaren är chockad när hon får höra resultatet:Vem i SSL får minst uppskattning sett till hur bra den är?– Oj, det här var jag inte beredd på. Alla delar i spelarenkäten:Del 1: Vilka två lag åker ur?Del 2: Vem är den mest överskattade spelaren?
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
SSL, Vem, Del

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Oj det här var jag inte , beredd,
News55 - 09 nov 15 kl. 16:49

Prins Daniel: ”Är du beredd att ta emot ett organ måste du också vara beredd att ge”

Varje år dör 50 svenskar som står på väntelista för en organtransplantation. Viljan att donera är hög bland svenskarna men antalet organdonationer räcker alltså ändå inte till för att fylla behovet och idag köar över 700 svenskar för nya organ. För sex år sedan genomgick prins Daniel en njurtransplantation och i senaste numret av DI Weekend intervjuas han bland annat om sin syn på organdonationer: – Mitt budskap är att om du är beredd att ta emot ett organ för egen eller någon anhörigs del, då måste du också vara beredd att ge.

SmålandsPosten - 15 sep 14 kl. 01:17

Bo Frank beredd att styra vidare

– Om SD blir vågmästare är vi i Alliansen beredda att ta ansvar för Växjö kommun och ekonomin och styra vidare.
Beskedet från kommunalrådet Bo Frank (M) kom tidigt under valkvällen, innan valresultatet var klart. Moderaterna i Växjö gick kraftigt framåt i förra valet, fick fyra nya mandat och blev största parti i kommunfullmäktige.

Regeringen - 12 nov 12 kl. 08:14

Regeringen beredd att delta i att säkra SAS likviditet

Mot bakgrund av att SAS presenterat en ny affärsplan, 4XNG, som enligt bolaget ger SAS möjlighet att bli konkurrenskraftigt, är regeringen beredd att som längst till och med mars 2015 delta i att säkra bolagets tillgång till likviditet. Finansmarknadsminister Peter Norman och statssekreterare Erik Thedéen gav en utförligare presentation vid en pressträff idag. Pressmeddelande: Regeringen beredd att delta i att säkra SAS likviditet när bolaget genomför sin nya affärsplan Peter Normans presentationsbilder vid pressträff Webbutsändning: Regeringen beredd att delta i att säkra SAS likviditet när bolaget genomför sin nya affärsplan

UT - 16 sep 14 kl. 08:17

S:Josefsson beredd ta över som ordförande

S går svagt tillbaks i kommunvalet, men behåller sina mandat.
– Det nya partiet har troligen tagit en del röster från oss, säger oppsitionsrådet Mattias Josefsson, som är beredd att ta över som kommunstyrelsens ordförande om övriga partier stöder honom. Med en tillbakagång på 1,2 procentenheter i kommunvalet gör S i Ulricehamn ett svagare resultat än partiet på riksplanet, där det ser ut att bli plus 0,4.

Cornucopia - 28 jun 20 kl. 20:43

Enkät: Hur mycket av din inkomst hade du varit beredd att avsäga dig för att rädda livet på de som dött i Covid-19?

Dags för en söndagsenköät. Hur mycket av din disponibla inkomst av lön, kapital och bidrag efter skatt hade du varit beredd att avsäga dig för att rädda livet på de 5000+ svenskar som dött i Covid-19? Svara nedan.

Dagen - 04 mar 11 kl. 03:00

Bhatti var beredd att dö i kampen för minoriteter

Det var Johan Candelin som filmade, när den nu mördade pakistanske minoritetsministern Shahbaz Bhatti såg rakt in i videokameran och sa att han var beredd att dö i sin kamp för minoriteternas rättigheter.

Johan Candelin är ordförande för Martyrkyrkans vänner och arbetar med religionsfrihetsorganisationen First Step Forum. Det var främst via den senare som han hade jobbat tillsammans med Shahbaz Bhatti i sju år.

Västerbottens Folkblad - 21 apr 11 kl. 12:11

Beredd att kontrollera livsmedel också

SKELLEFTEÅ Bygg- och miljökontoret är beredd att börja kontrollera livsmedel om det utesluts att parasiten kommer från vatten. Foto: Scanpix SKELLEFTEÅ Bygg- och miljökontoret är beredd att börja kontrollera livsmedel om det utesluts att parasiten kommer från vatten. Att det ?

Regeringen - 12 nov 12 kl. 08:14

Regeringen beredd att delta i att säkra SAS likviditet

Mot bakgrund av att SAS presenterat en ny affärsplan, 4XNG, som enligt bolaget ger SAS möjlighet att bli konkurrenskraftigt, är regeringen beredd att som längst till och med mars 2015 delta i att säkra bolagets tillgång till likviditet. Finansmarknadsminister Peter Norman och statssekreterare Erik Thedéen kommer att ge en utförligare presentation vid en pressträff idag kl 10.00.

YLE - 21 mar 13 kl. 16:40

Barnombudsmannen beredd att tumma på rätten till dagvård

Barnombudsmannen beredd att tumma på rätten till dagvård. Barnombudsman Maria Kaisa Aula är beredd att tumma på den subjektiva rätten till dagvård. Så som lagstiftningen är idag så är det helt och hållet i föräldrarnas hand att avgöra om barnet är i behov av dagvård eller inte.

BT - 06 nov 14 kl. 17:17

Kinberg Batra beredd att leda M

Favoriten till att bli ny moderatledare, Anna Kinberg Batra, är beredd att ta en ledande roll. Hon ber om ursäkt för sitt gamla uttalande om att stockholmare är smartare än lantisar.- Det är fortfarande det dummaste jag har sagt offentligt.

BT - 06 nov 14 kl. 17:21

Kinberg Batra beredd att leda M

Favoriten till att bli ny moderatledare, Anna Kinberg Batra, är beredd att ta en ledande roll. Hon ber om ursäkt för sitt gamla uttalande om att stockholmare är smartare än lantisar. – Det är fortfarande det dummaste jag har sagt offentligt.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.