DI > Ekonomi

Sunday, 29 November, 20:36

DI - 27 okt 20 kl. 09:52

”Då står aktien högre” – fondessets nya köp
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , står, aktien, högre, fondessetsnya , köp
VA - 14 aug 18 kl. 09:30

Investerarna tror inte på Musks plan att avnotera Tesla – aktien lägre än före twitteravslöjandet

Trots Musks försäkringar är marknaden skeptisk.  .

Dagens PS - 07 maj 18 kl. 06:51

Huggsexa om bolaget – nu ska du köpa aktien

Börsveckan rekommenderar köp av Diadrom, Haldex och Loomis samt för budstridsaktuella Victoria Park i den senaste utgåvan. Tidningen ger rådet avvakta för Volvo och danska Bang & Olufsen. Volvo har gjort en fin kursresa de senaste åren och den globala världskonjunkturen går på högvarv, vilket talar för fortsatt goda tider under 2018.

PrivataAffärer - 12 jun 19 kl. 14:46

Analytiker: Speciell situation i storblankade JM-aktien

”Nära 15 procent av kapitalet är blankat och alla flaggade korta positioner ligger och blöder med förlust. Aktieutbudet är knappt kontra efterfrågan. Endast en mindre förändring av bostadsmarknadsläget i Sverige kan leda till en squeeze och medföljande större kursryck uppåt”, säger han.

Nyan - 21 jun 18 kl. 06:00

Anders Wiklöf beredd på strid för Alandia-aktien

– Jag förstår inte varför Ömsen motarbetar Wiklöf Holding, ett åländskt bolag som betalar rätt mycket i försäkringspremier, som ägare i Alandia. Vad är de rädda för?
Anders Wiklöf, ensamägare till Wiklöf Holding, är öppet kritisk mot Ömsens och helägda dotterbolaget RÖF Invests beslut att lägga hembud på den aktie i försäkringsaktiebolaget Alandia som holdingbolaget nyligen köpte av Viking Line.

Dagens PS - 05 nov 19 kl. 07:57

Uber-aktien pressad trots rapportöverraskning

Taxiappjätten Uber redovisar en omsättning som var högre än väntat under tredje kvartalet. Förlusten var något lägre än väntat men aktien tappade 5,5 procent i efterhandeln vilket troligtvis kan relateras till att restriktioner för tidiga investerare att sälja aktier löper ut på onsdag. Omsättningen uppgick till 3 813 miljoner dollar (2 944), att jämföra med Factset analytikerkonsensus som låg på 3 628.

PrivataAffärer - 05 sep 18 kl. 06:55

Ljus framtid för Sectra men rekyldags för aktien

Under kvartalet maj till juli lyfte orderingången med 26 procent medan nettoomsättningen steg 16 procent. Justerar vi för valutakursförändringar sjönk rörelsevinsten med 1,6 procent, vilket är ett rejält avbräck. Resultatsvackan förklaras av satsningar på amerikanska kontinenten, nya marknader och nya produktområden.

PrivataAffärer - 18 jul 18 kl. 13:01

Rekordresultat för Hexpol men aktien faller något

”Det andra kvartalet 2018 var ytterligare ett starkt kvartal – vårt bästa kvartal hittills för såväl försäljningen som rörelseresultatet. /…/ Försäljningen har påverkats positivt av att försäljningspriserna har varit högre då priserna på våra huvudsakliga råmaterial har ökat”, kommenterar vd Mikael Fryklund i delårsrapporten. Försäljningen har varit stabil till fordonsrelaterade kunder och till bygg- och anläggningsindustrin, medan försäljningen till verkstads- och allmän industri förbättrats under kvartalet.

Cornucopia - 29 mar 18 kl. 09:01

Tesla-aktien föll vidare

Tesla-aktien (NASDAQ:TSLA) fortsatte falla under gårdagen. Även bolagets obligationer drogs med ner och ger nu en hyfsad ränta.
Dagschart Tesla.

Dagens PS - 28 okt 19 kl. 07:45

Di: Aktien har rusat men är ändå ett fynd

Medicinteknikbolaget Getinge kan uppleva en fortsatt uppåtresa på börsen om det fortsätter förbättra resultatet, skriver Dagens industri som köpstämplar aktien. Trots att aktien är fördubblad i år är den ett fynd om det går att nå den långsiktiga rörelsemarginalen, ebita, på 17-18 procent. Detta då ”aktien skulle handlas till 13 gånger ebita-resultatet inklusive skulder.

PrivataAffärer - 29 jan 20 kl. 14:42

Aktien som gett spararna 800 miljoner på en månad

Kvartalsrapporten i oktober var startskottet för en helt fenomenal kursrusning. En annan drivkraft är förväntningar på den nya fabriken i Kina och den kommande lanseringen av Cybertruck. – Förväntningarna är höga efter att aktien tokrusat sedan senaste kvartalsrapporten då Tesla oväntat redovisade vinst och en del bedömare väntar sig stordåd även i rapporten för fjärde kvartalet.

BT - 04 nov 14 kl. 15:32

Alibaba-aktien lyfter efter rapport

Alibaba-aktien lyfte kraftigt i den elektroniska förhandeln efter den kinesiska e-handelsjättens första kvartalsrapport som börsnoterat bolag. Bolaget är på väg att bli ett av de tio högst värderade i världen.Alibaba, som börsnoterades i New York i september, redovisar en nettovinst på 1,1 miljarder dollar för perioden juli-september.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.