Dalarnas tidningar > Nyheter

Friday, 04 December, 02:43

Dalarnas tidningar - 27 okt 20 kl. 10:42

Får extra betalt för sitt arbete under pandemin: "En utökad julgåva från dalfolket"Medarbetare inom Region Dalarna kommer att få extra betalt som tack för deras insatser under....
Läs mer på Dalarnas tidningar
Läs mer om:
Region Dalarna

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Får extra betaltför , sitt, arbeteunder , pandeminEn , utökad julgåva från dalfolket
Trelleborgs Allehanda - 07 sep 11 kl. 21:35

Polismannen får tillbaka sitt arbete

Polismannen som bloggade olämpligt om sitt arbete och därför avskedades får tillbaka sitt arbete. Han får dessutom 125?000 kronor i skadestånd.

UNT - 26 jan 11 kl. 13:07

Prisades för sitt arbete mot rasism

I åtta år har en lärargrupp på Brantingsskolan jobbat med verksamheten Stop it. På onsdagen fick de årets lärarpris från Michael A Frieds stiftelse, för sitt arbete mot främlingsfientlighet och rasism..

DN - 01 feb 11 kl. 20:48

På plats: Essam Ali får se frukter av sitt arbete

Essam Ali, svenskegyptier från Södertälje, får under dessa dagar på plats i Kairo se frukter av sitt arbete som demokrati- och människorättskonsult. Han berättar i telefon för DN.se på tisdagskvällen om en makalös folklig sammanhållning på stadens gator under imponerande ordnade former..

SN - 29 apr 11 kl. 09:11

Anwahr fick pris av kungen för sitt arbete

? Vi vill skapa mötesplatser för människor, det är bästa sättet att skapa förståelse och minska motsättningar. Det säger Anwahr Athahb från Nyköping.

Expressen - 09 maj 11 kl. 13:13

Dave Gahan hyllad för sitt arbete mot droger

Depeche Mode-sångaren Dave Gahan hyllades i fredags på en välgörenhetsgala i Los Angeles för sitt arbete med att hjälpa före detta drogmissbrukare, skriver Contactmusic. .

Nya Wermlands Tidningen - 10 mar 12 kl. 07:30

Skolelever visade upp sitt arbete

Hilda Andersson är ett av alla barn som visar upp sitt arbete när gula arbetslaget på Hacklehemsskolan bjöd in till besök..

Hela Gotland - 29 okt 12 kl. 06:36

Han prisas för sitt arbete med unga

ClaudienTuyisabes barn- och ungdomsgrupp har inte bara som syfte att ha kul med idrott. Det finns en viktigare baktanke. Att kunna integrera invandrarbarn med svenska jämnåriga.

Alingsås tidning - 01 feb 13 kl. 12:35

Pipping hyllas för sitt arbete mot mobbing 

ALINGSÅS: I torsdags delades 2012 års psynkpris ut till fem personer som på olika sätt bidragit till barns och ungas psykiska hälsa. En av pristagarna var alingsåsaren Lisbeth Pipping som hyllades för sitt arbete mot mobbing..

SN - 06 mar 13 kl. 20:57

Skolchef avslutar sitt arbete nöjd

Barn- och utbildningschefen Mona Elveskog går i förtida pension efter drygt 7 år i kommunen. Hon säger att hon vill sluta på topp och lämnar sitt arbete nöjd..

SR - 06 aug 13 kl. 21:16

Tunisiens parlament avbryter sitt arbete

I Tunisien meddelade talmannen för landets författningsförsamling nu under kvällen att den avbryter sitt arbete tills dess att oppositionen och regeringen kan komma överens..

Barometern - 18 dec 13 kl. 07:33

Göran Lambertz: ?Medierna har varit vårdslösa i sitt arbete?

Under åren 1976–91 begicks ett antal mord i Sverige och Norge med omfattande men resultatlösa polisutredningar. Sture Bergwall, som var ute från Säter under dessa 15 år, erkände efter återintagningen minst femton mord. Elva av dessa hade begåtts under de aktuella åren, tre dessförinnan och ett senare.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.