Vestmanlands Läns Tidning > Nyheter

Sunday, 29 November, 16:45

Vestmanlands Läns Tidning - 27 okt 20 kl. 10:36

DAGENS FRÅGA: Vilket djur är bäst att ha som husdjur?VLT-läsare: Vi vill veta vad du tycker. Välkommen att svara på Dagens fråga..
Läs mer på Vestmanlands Läns Tidning
Läs mer om:
DAGENS FRÅGA, VLT, Dagens

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: DAGENS, FRÅGAVilket , djurär , bästatt ha som , husdjur
ÖstersundsPosten - 03 maj 20 kl. 20:30

Dagens rubriker: Rådjur räddades från säker död, så ska krisen i skogsbranschen lösas och länsbon gömde sig med Björn Borg i en park

Här är ett urval av dagens viktigaste, roligaste och mest intressanta nyheter..

Dagens PS - 20 jun 19 kl. 10:09

Genmanipulering kan återuppliva utdöda djur

Dagens techbrief handlar om Slacks stundande börsnotering, Bezos månlandar-planer samt hur nya tekniker inom genmanipulering kan återuppliva utdöda djur. TECHBRIEFEN – Dagens PS samlar viktigaste technyheterna på ett ställe. Youtube ska utredas av staten Amerikanska staten ska utreda Youtube på anledning av sajtens oförmåga att filtrera bort olämpligt innehållet för unga användare, rapporterar The Verge.

Dagens Medicin - 29 aug 18 kl. 08:59

Rådjur och harar bakom ökning av TBE

Det finns ett samband mellan antalet rådjur och risken att smittas med TBE. Ju fler rådjur, desto fler drabbas av den fruktade sjukdomen..

Dagens Media - 24 sep 14 kl. 14:15

Expressen ska öka Facebook-trafiken – med gulliga djur

Efter Omtalat lanserar Expressen nu en ny sociala medier-satsning. Den här gången är det djur som ska locka Facebook-användarna att klicka..

Dagens Medicin - 09 jun 11 kl. 11:24

Patient behandlades som ett dött djur

I tio timmar klev sjuksköterskorna över mannen som låg på korridorgolvet. Sedan upptäcktes att han var död. (Dagens Sjuksköterska).

YLE - 06 mar 17 kl. 04:32

Ny djurskyddslag kräver utbildning av djurägare

Från och med nästa år kan professionella djurägare tvingas visa upp vissa kompetenskrav, men det här oroar inte djurägare vi pratat med. I stället ställer de sig positiva till lagförslaget. Stallägaren Sirpa Leinola-Schöring från Vasa har haft stall i 15 år, men har ingen utbildning i djurskötsel.

BT - 21 sep 14 kl. 11:02

Fåravelsförbundet: Kan inte skydda våra djur

Rovdjur orsakar problem för fårägare. Hittills i år har 400 vargar dödat cirka 250 får och lamm – fler än lo, björn, järv och örn dödade under hela förra året. Vargstammen ökar, vargangrepp på våra djur likaså.

YLE - 12 jun 15 kl. 04:29

Hemskötsel illa för vilda djur

Djurskyddsföreningar påminner om att man bör vara eftertänksam då man vill hjälpa ensamma djurungar i naturen. Även när det gäller vuxna djur som verkar vara skadade bör man noggrant bedöma behovet av hjälp. Enligt djur- och naturskyddslagen ska man försöka hjälpa ett vilt djur som är sjukt eller skadat eller på något annat sätt i ett hjälplöst tillstånd.

Supermiljöbloggen - 07 mar 17 kl. 18:25

MP: ”Hårdare tag mot illegal handel med vilda djur och växter”

I fredags var det FN:s dag för Världens Vilda Djur, ”World Wildlife Day”. Den biologiska mångfalden minskar globalt, i en takt vi inte sett sedan dinosaurierna dog ut, skriver Max Andersson och Stina Bergström från Miljöpartiet idag i en debattartikel på Supermiljöbloggen. Förra veckan röstade EU-parlamentet om en resolution för hårdare tag mot illegal handel med vilda djur och växter.

BT - 29 apr 13 kl. 09:22

Vanskötta djur räddas snabbare

Allt fler sällskapsdjur omhändertas enligt djurskyddslagen. Ökningen sedan 2009 är kraftig. Länsstyrelsen fattar beslut om omhändertagande av djur enligt djurskyddslagen.

Kristianstadsbladet - 03 nov 14 kl. 06:15

Dålig luft hindrade förtida djur

Amerikanska forskare har kommit på varför vår planet var så trist under en miljard år. Förklaringen: dålig luft.
Forskare har länge brottats med frågan varför det tog sådan tid mellan de första komplexa cellerna uppstod för omkring två miljarder år sedan, till den explosion av djurliv i form som dök upp för ungefär 800 miljoner år sedan.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.