FriaTider > Nyheter

Thursday, 03 December, 11:35

FriaTider - 27 okt 20 kl. 10:08

Coronakravallerna i Italien sprider sig
Läs mer på FriaTider
Läs mer om:
Italien

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Coronakravallernai , Italien, spridersig
Skånskan - 06 mar 20 kl. 13:09

UD avråder från resor till norra Italien och Sydkorea

Flera av områdena som UD nu avråder från att besöka är populära skidorter och anledningen till rekommendationen är spridningen av coronaviruset. På fredagen fattade Folkhälsomyndigheten beslutet att låta UD avråda från resor till norra Italien. – Vi ska inte begränsa resandet i onödan, men får vår och Italiens skull har vi tagit detta beslutet, säger statsepidemiologen Anders Tegnell.

SVT - 15 mar 14 kl. 22:44

Vargar nära städer väcker oro i Italien

I Italien sprider sig nu en osäkerhet över att vargar börjar röra sig allt närmare stadsmiljöer..

BT - 12 jul 11 kl. 10:41

Räntetrycket mot Italien ökar

Räntetrycket mot Italien och Spanien tilltog i dag. Räntan på en tioårig italiensk statsobligation lyfte i tisdagens förmiddagshandel till 6,07 procent, den högsta räntenivån för detta statspapper sedan 1997.
Räntan på spanska obligationer med samma löptid var då uppe på 6,27 procent.

YA - 10 nov 11 kl. 06:30

Italien är krisens epicentrum

Krisen i Grekland är möjlig att hantera om politiker och invånare i EU tycker att det är värt priset. Italien är av en helt annan dignitet.
Medan Grekland mätt i BNP är en ekonomi i storlek med Danmark är Italien en av världens tio största ekonomier och tredje störst inom eurozonen.

DN - 25 feb 20 kl. 20:46

Elva dödsoffer när smittan sprider sig i Italien

Efter fyra dödsfall på bara några timmar under tisdagen sprider sig nu coronaviruset  från norra Italien till Sicilien i söder..

BT - 12 jul 11 kl. 14:29

Räntetrycket mot Italien avtar

Det förhöjda räntetrycket mot Italien avtog något vid lunchtid, då marknaden tagit fasta på att den italienska riksgälden trots marknadsoron kunde genomföra auktionen av ettåriga statsskuldväxlar.
Strax före klockan tolv låg räntan på en tioårig italiensk statsobligation på 5,80 procent efter en toppnotering kring 6,09 procent tidigare under dagen.
Italiens riksgäld genomförde trots marknadsoron på förmiddagen en planerad auktion av ettåriga statsskuldväxlar för totalt 6,75 miljarder euro (cirka 62 miljarder kronor).

Sydsvenskan - 24 feb 20 kl. 15:54

Fler döda i Italien – nervöst i övriga EU

Nervositeten sprider sig i Europa sedan dödssiffran i Italien för det nya coronaviruset stigit till sex. Ingen panik, manar EU-kommissionen – även om flera länder redan uppmanar sina medborgare att undvika norra Italien. Det sjätte dödsoffret i Italien.

Skånskan - 01 mar 20 kl. 19:36

Inga uppgifter att barn sprider corona

Världen Symptomfria barn förefaller inte ha smittat andra med coronavirus. Det finns i alla fall inga kända fall av att så skulle ha hänt, uppger Folkhälsomyndigheten.
Samtidigt har ökningen av antal nya fall i Kina återigen blivit större och i Italien fruktar man en ”tsunami av smittade”.

Dagensanalys.se - 17 jun 16 kl. 14:37

Nielsens moln sprider sig över Europa

Nielsens molnbaserade plattform för dataanalys sprider sig raskt över Europa. Idag täcker plattformen England och Frankrike men kommer inom kort även att fånga upp Tyskland, Italien och Spanien. Nielsens Marketing Cloud ger kunder insikter i målgrupper som ålder, kön, demografi, life-stage, köpbeteende och köpintentioner.

DN - 22 jun 18 kl. 00:49

Emmanuel Macron: Populismen sprider sig som spetälska

Frankrikes president Emmanuel Macron sa under torsdagen att populism sprider sig i Europa likt en sjukdom som européer borde bekämpa mer kraftfullt i stället för att kritisera EU-vänliga regeringar som hans egen, skriver Reuters.  Orden väcker reaktioner i Italien. .

Kristianstadsbladet - 18 jul 18 kl. 10:57

Sverige: Bränderna sprider sig – hotar byggnader

Boende i brandområdet i Älvdalen i Dalarna uppmanas nu att snarast utrymma. Skogsbränderna sprider sig och hotar byggnader. Samtidigt bekämpar brandflygen från Italien bränderna i Jämtland som snabbt växer i de torra skogarna..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.