UNT > Nyheter

Saturday, 05 December, 16:32

UNT - 27 okt 20 kl. 10:00

Bron är klar – men invigningen får väntaDen röda bron i Tallparken i Öregrund är klar. Men någon invigning som tänkt blir det inte. I alla fall inte så länge pandemin härjar..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Tallparken, Öregrund

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bronär , klarmen , invigningenfår , vänta
Länstidningen i Jämtland - 22 jun 18 kl. 15:00

Raserade bron byggs inte upp i väntan på ledutredning

Bron över ån Handölan, en kilometer sydost om Storulvåns fjällstation, raserades i samband med islossningen förra vintern. En eventuell ersättare till bron får vänta tills en utredning om ledernas dragning i området är klar..

Länstidningen i Jämtland - 22 jun 18 kl. 15:00

Raserade bron över Handölan byggs inte upp i väntan på ledutredning

Bron över ån Handölan, en kilometer sydost om Storulvåns fjällstation, raserades i samband med islossningen förra vintern. En eventuell ersättare till bron får vänta tills en utredning om ledernas dragning i området är klar..

UNT - 07 dec 18 kl. 19:00

Bron får vänta ett tag till

Återinstallationen av den uppsnyggade och renoverade Fisktorgsbron dröjer..

Skånskan - 26 sep 18 kl. 18:40

Nya biblioteket får vänta ett år

Sjöbo Sjöboborna får vänta på ombyggnation och ett meröppet bibliotek i centralorten. Planerna skjuts upp ett år – i brist på pengar.I november skulle ombyggnationen samt projektet för ett meröppet biblioteket ha startat och invigningen var planerad den 1 mars 2019.

Kristianstadsbladet - 21 nov 12 kl. 08:23

Rondellen klar först i sommar

Foto: Bosse Nilsson
Arbetet med att bygga rondellen vid Kanalgatan/Nya Boulevarden har pågått för fullt under hösten. Men inte förrän i juni nästa år är rondellen klar.
?

Skånskan - 13 maj 16 kl. 11:44

Öltörstiga får vänta till hösten

LANDSKRONA Öltörstiga Landskronabor får vänta ett till på att svinga bägaren på på nya puben Harrys.Tanken var att öppna upp i centrum redan i sommar, men en del förhinder har uppstått och därför blir invigningen inte aktuell förrän någon gång under hösten.
Harrys ska som bekant slå upp sin pub i stadens rådhus och det som sinkat är stadens upphandling av byggentreprenörer och först när den är klar kan ett öppningsdatum spikas.

Kristianstadsbladet - 03 aug 13 kl. 15:58

Bybor får vänta utan busskurer ett tag till

Foto: Bosse Nilsson
Planerna för torget i Sibbhult var många och när det nya torget invigdes i början av juli skulle det vara fint och färdigt. Men nu kritiseras torget av byborna.
Tanken är att bussarna ska gå fram till torget i Sibbhult och att det ska bli den nya busshållplatsen.

Expressen - 15 aug 17 kl. 10:24

Mångmiljonsatsningen klar – MFF vägrar använda den

Det är bara dagar kvar till Malmö FF:s mångmiljoninvestering vid Swedbank stadion är klar att tas i bruk.Då kan Malmö FF vänta med invigningen av sin nya hybridgräsanläggning – i ett halvår.– Det kan bli så att vi inte börjar använda den förrän i februari, säger MFF:s vd Niclas Carlnén..

Skånskan - 06 apr 16 kl. 10:42

Manusförfattaren tror på fjärde och avslutande säsong för tv-serien Bron

Kultur och Nöje Fjärde säsongen av dansk-svenska tv-serien Bron blir den sista. SVT och DR har ännu inte fattat de formella besluten om att spela in ytterligare en säsong av Bron men manusförfattaren Hans Rosenfeldt berättar i en intervju med brittiska The Guardian att han har skrivit en storyline till en fjärde avslutande säsong och att han inte utesluter att den danska skådespelaren Kim Bodnia och hans rollfigur Martin Rohde återvänder till serien.– Jag tror att det kommer att bli en fjärde säsong men det blir den sista, säger Hans Rosenfeldt till The Guardian och berättar att det finns en storyline som startar på en väldigt annorlunda plats och att huvudrollsinnehavarna Sofia Helin (som svenska polisen Saga Norén) och Thure Lindhardt (som danska polisen Henrik Sabro

Barometern - 04 jun 13 kl. 07:47

Fler förseningar att vänta på bron

Räkna med förseningar på Ölandsbron under veckan. Delar av asfalteringen kanske dessutom måste göras om. ?

YLE - 20 aug 17 kl. 12:41

Pinsam fadäs i cykellopp – bron öppnade sig strax inför spurtuppgörelsen

Fyra damer var loss från tätklungan då bara 7,4 kilometer återstod av den andra etappen av cykelloppet Tour de Norway. Då inträffade det ofattbara – en bro öppnade sig och cyklisterna fick snopet vänta på sin tur. Tätkvartetten hade vid det skedet en ledning på nästan 30 sekunder.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.