Vimmerby Tidning > Nyheter

Thursday, 26 November, 16:57

Vimmerby Tidning - 27 okt 20 kl. 10:00

Få stölder av båtmotorer - "Ingen räd på många år""Det har bara varit enstaka anmälningar - ett par stycken kanske", konstaterar kommunpolis Sofia Hedberg. Det hon syftar på är antalet båtmotorstölder i Kinda och Ydre under 2020..
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
Sofia Hedberg, Kinda, Ydre

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , stölderav , båtmotorerIngen , rädpå många , år
SmålandsPosten - 12 nov 14 kl. 06:10

Fängelsestraff för stulna båtmotorer

Ett års fängelse och utvisning från Sverige – under de närmaste fem åren.
Det blev straffet för den 35-årige man som knyts till stölder av båtmotorer för närmare 700?000 kronor.

SmålandsPosten - 31 okt 14 kl. 06:10

35-åring knyts till stulna båtmotorer för 650000

Kontrollen av en minibuss utanför Växjö ledde till en omfattande polisutredning. I bilen fanns flera stulna båtmotorer och DNA knyter en av de två männen till ytterligare stölder för 650000 kronor. Kronobergspolisen stoppade minibussen på riksväg 23 vid avfarten till Vederslöv under förmiddagen den 29 september.

Expressen - 12 okt 15 kl. 14:43

Fyra personer gripna för båtmotorstölder

Ytterliggare två gripna för stölder av båtmotorer. Enligt polisen rör det sig om stölder av en handfull båtmotorer till ett uppskattat värde av 200 000 kronor..

DN - 30 jul 19 kl. 19:47

Stölder av båtmotorer ökar i Stockholms län

Stölderna av båtmotorer har ökat med 11,6 procent i Stockholm i år. Internationella nätverk ligger enligt polisen bakom majoriteten av de båtmotorstölder som sker. – Mer än 80 procent av de stulna båtmotorerna går utomlands, säger Rino Carlsson, polisens nationella samordnare för sjörelaterade stölder..

Västerbottens Folkblad - 13 jul 12 kl. 22:02

Många stölder av båtmotorer

Under juni och juli har polisen fått in ett flertal anmälningar om stölder av båtmotorer bland annat från småbåtshamnarna i Umeå och Strömbäck. Man misstänker [...].

Polisen - 27 sep 12 kl. 12:14

Stölder av båtmotorer ökar under hösten

Under hösten ökar antalet stölder av båtmotorer i Halland. Bara under de tre första veckorna i september fick Polisen in dubbelt så många anmälningar som under hela september 2011..

Kristianstadsbladet - 22 feb 13 kl. 13:55

Sex gripna för båtmotorstölder


Sex personer misstänkta för stölder av båtmotorer greps tidigt på fredagsmorgonen utanför Ljungskile. Enligt polisen i Västra Götaland misstänks sextetten, som senare på dagen förhördes, tillhöra ett kriminellt nätverk från Polen.Ett flertal båtmotorer, till ett samlat värde av uppemot en miljon kronor, beslagtogs i samband med gripandet.

DN - 13 maj 14 kl. 06:00

Stölder av båtmotorer ökar stadigt

Stölder av båtmotorer ökar i Sverige. Nu, när båtarna kommit i sjön, är tjuvarna mycket aktiva. Flera båtklubbar har lyckats minska stölderna genom ökad bevakning.

Länstidningen i Jämtland - 29 okt 15 kl. 14:40

Flera stölder av båtmotorer

Under slutet av förra veckan och början av den här har båtvarvet i Göviken utanför Östersund drabbats av flera stölder. Någon eller några har brutit sig in och stulit båtmotorer. Hittills finns två anmälningar hos polisen..

Västerbottens Folkblad - 09 apr 16 kl. 14:26

Flera stölder av båtmotorer

Tjuvar har stulit flera båtmotorer. Polisen efterlyser tips från allmänheten. Flertalet båtmotorstölder inrapporterade från Laxögern i Täfteå.

Skånskan - 09 aug 16 kl. 06:39

Stölder av båtmotorer ökar

Antalet båtmotorstölder fortsätter att öka. Hittills i år har stölderna ökat med cirka 30 procent, enligt Brottsförebyggande rådet (Brå).

Under första halvåret i år polisanmäldes 1.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.