Vimmerby Tidning > Nyheter

Thursday, 26 November, 16:57

Vimmerby Tidning - 27 okt 20 kl. 10:02

Nyckel från inbrott hittad på annan brottsplatsTvå inbrott inträffade i Hultsfred under helgen och tecken tyder på att det finns ett samband. I båda fallen är det byggarbetsplatser som drabbats..
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
Hultsfred

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nyckelfrån , inbrott, hittadpå annan , brottsplats
BT - 04 nov 14 kl. 05:45

Gömd nyckel lurar inte tjuven

Mer än var fjärde fritidshusägare väljer att gömma nyckeln utomhus, enligt en undersökning. Men det är en dålig idé - om tjuven hittar den kan du bli utan ersättning från försäkringsbolaget. Hela 28 procent av fritidshusägarna gömmer ibland nyckeln utomhus, visar en undersökning från försäkringsbolaget If.

BT - 04 nov 14 kl. 06:33

Gömd nyckel lurar inte tjuven

Mer än var fjärde fritidshusägare väljer att gömma nyckeln utomhus, enligt en undersökning. Men det är en dålig idé – om tjuven hittar den kan du bli utan ersättning från försäkringsbolaget. Hela 28 procent av fritidshusägarna gömmer ibland nyckeln utomhus, visar en undersökning från försäkringsbolaget If.

Sydsvenskan - 12 jan 12 kl. 11:55

Nyckel avslöjade stöldgods

Arkiv: Göran Olsson
Gripandet av den efterlyste inbrottstjuven ledde Malmöpolisen vidare till stöldgods i en lägenhet vid Möllevångstorget. Två män greps misstänkta för häleri.
Sydsvenskan har tidigare berättat om inbrottstjuven som sedan i höstas jagades av polisen misstänkt för ett tjugotal inbrott i södra Sverige och lika många i Tyskland.

Magazin24 - 06 aug 12 kl. 09:45

Kassaskåp stals vid inbrott

Vid ett inbrott på Hågavägen i Arboga stals ett kassaskåp. En person befann sig i bostaden när inbrottet ägde rum. Inbrottet inträffade någon gång mellan fredagen och lördagen, då någon eller några tagit sig in i huset med hjälp av en nyckel.

Jönköpingsnytt - 09 mar 17 kl. 06:41

Flera inbrott på vårdcentral – tjuv tros ha nyckel

Råslätts vårdcentral ska ha haft över sex inbrott på tre månader.
– Det stämmer. Det ser ut som någon har tagit sig in med nyckel, så jag har föreslagit att man ska byta lås, säger Tommy Haag, regionens säkerhetschef..

SmålandsPosten - 31 jan 18 kl. 09:50

Nyckel på vift: Inbrott i lägenhet i Växjö centrum

Under tisdagen var det inbrott i en lägenhet på Västergatan i Växjö. Enligt polisen fanns inga brytmärken på dörren vilket tyder på att gärningsmannen kommit in med nyckel. .

YA - 17 okt 18 kl. 15:43

Gräsklippare och nyckel stulna vid inbrott

I tisdags morse upptäckte ägarna till ett fritidshus i Skillinge att de hade haft inbrott. En åkgräsklippare och en nyckel hade stulits..

YLE - 09 mar 20 kl. 14:46

Fräckt inbrott i Korsholm – tjuv tog sig in med egen nyckel och stal Patric Wiiks busskassa: "Det känns obehagligt"

Sent på lördagskvällen utsattes familjen Wiik i Veikars i Korsholm för ett fräckt inbrott. Någon tog sig in i huset med nyckel och stal växelkassan som Patric Wiik har då han kör buss. Inbrottstjuven fastnade på övervakningskamera..

Västerbottens Folkblad - 06 feb 15 kl. 07:44

Tjuven hade med sig nyckel

En byggarbetsplats i Umeå har haft inbrott i natt. Tjuven hade nyckel. Platsen var Hoppets Gränd, någon har gått in med hjälp av en nyckel och sedan tagit elekronik som platt-tv, mobiltelefoner med mera.

Polisen - 04 feb 13 kl. 11:46

Fråga Polisen om inbrott

Hur skyddar man sig mot inbrott? Och vilken typ av spår letar Polisen efter när de kommer till en brottsplats? Onsdag den 6 februari svarar erfarna poliser på dina frågor om inbrott.

Västerbottens Folkblad - 23 feb 15 kl. 16:05

Kom hem till brottsplats

En Lyckselebo har anmält ett inbrott i sin villa. Klockan 15.15 fick polisen in en anmälan om ett inbrott i en villa på Norrmalm i Lycksele.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.