DI > Ekonomi

Friday, 04 December, 11:14

DI - 27 okt 20 kl. 09:52

Tre bolag lockar till köp – men fondesset behåller guldägget: ”Ser väldigt spännande ut”
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tre, bolag, lockartill , köpmen , fondesset, behåller, guldägget, Ser väldigt spännande ut
Dagens PS - 14 maj 19 kl. 10:42

Tre bolag gör hattrick på startup-listan

På listan över Sveriges 33 hetaste startups är det tre bolag som numera är stammisar. Framgångsrika grundarduon Kristina Lagerstedt och Susanne Staaf leder ett av de hetaste bolagen. Det är Affärsvärlden tillsammans med Ny Teknik som granskat över 400 svenska startups och nu presenterat årets lista över de absolut hetaste.

YLE - 06 jul 13 kl. 06:25

TS: Gasum kan delas i tre bolag

Det är möjligt att gasbolaget Gasum delas i tre bolag om en terminal för flytande naturgas byggs i Finland, skriver Turun Sanomat.. Enligt arbets- och näringsministeriets överdirektör Esa Härmälä måste åtminstone rörbolaget bli ett skilt bolag, men det är möjligt att också marknadsföringen och administrationen av terminalen sköts av skilda bolag. Det är EU:s energimarknadsdirektiv som kräver att producenterna och distibutörerna skiljs från varandra.

Dagens PS - 29 aug 18 kl. 10:14

Di: Trenderna kan gynna tre bolag

Dagens Industri skriver i onsdagens utgåva att tre trender som gäller de kommande fyra åren, oavsett valutgång, är en åldrande befolkning, fortsatt digitalisering och högst sannolikt en rejäl konjunkturdämpning. Tidningen listar tre bolag som kan tänkas gynnas av dessa trender. * Vårdbolaget Ambea har en snabb tillväxt inom äldrevården i egen regi.

SvD - 20 dec 12 kl. 16:46

?Tre bolag på väg till börsen?

Harald Mix tror på ett bra börsår och listar tre bolag som är aktuella för börsen..

Affärsvärlden - 28 nov 14 kl. 15:30

Swedbank: Tre bolag relativa vinnare på lägre oljepris

Som ett resultat av Opecs produktionsbeslut räknar Swedbank med att oljepriserna kommer att vara pressade under de kommande månaderna. Tre bolag i oljesektorn ses som relativa vinnare på de lägre oljepriserna..

Dalarnas tidningar - 11 nov 16 kl. 06:00

Svindeln i Sundborn: den misstänktes tre bolag försätts i konkurs

Mannen som är misstänkt för svindeln i Sundborn är styrelseledamot och firmatecknare i två handelsbolag och ett aktiebolag.
Samtliga tre bolag har nu försatts i konkurs..

Expressen - 28 feb 17 kl. 08:00

Tre bolag – så landar de på nya rapporterna

I dagens Börsmorgon kommer vi att analysera och kommentera tre bolag som rapporterat här på morgonen. Det är en Fingerprint cards konkurrent, ett relativt nynoterat byggbolag på Stockholmsbörsen samt ett kycklingbolag. Vi pratar färska BNP-siffror som kommer i dag, både svenska och amerikanska.

PrivataAffärer - 02 mar 18 kl. 11:06

Hernhag: Tre bolag jag kan tänka mig att öka i

I veckans aktiechatt avslöjade Marcus Hernhag vilka tre bolag han skulle kunna tänka sig att öka i – samt vilken preferensaktie han skulle köpa om han bara fick välja en....

DI - 22 maj 18 kl. 05:59

Tre bolag berättar: Så löste vi GDPR-gisslet

Min Doktor, Hitta.se och Headhunting Stockholm – tre bolag med mängder av persondata i sina databaser. Här är deras bästa tips i GDPR-arbetet.

DI - 14 dec 18 kl. 08:01

Christer Gardell: Cevian handlar aktier i tre bolag

Aktivistfonden Cevian köper aktier i tre bolag för närvarande och det kan eventuellt komma att bli aktuellt med flaggningar inom en nära framtid..

PrivataAffärer - 30 okt 19 kl. 04:00

SEB: Fem cykliska bolag lockar mest

Dessa pressade värderingar har sammantaget en återhämtningspotential som är betydande, skriver Esbjörn Lundevall i en marknadskommentar på SEB:s hemsida. Skälet är att det under det senaste året varit en ”extrem sektorrotation”, av historiska mått. Värderingarna hos cykliska aktier erbjuder därför ett klassiskt köpläge, menar han, men det är inte så lätt att veta när det är läge att slå till, och det är ju just i det osäkra läget som de allra bästa investeringarna kommer till.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.