Resume > Ekonomi

Saturday, 28 November, 03:54

Resume - 27 okt 20 kl. 09:42

Craft lyfter understället i global kampanjNu ska sportvarumärket Craft jaga marknadsandelar med hjälp av en ny reklamfilm som lyfter underställets ibland förbisedda betydelse..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
Craft

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Craft, lyfter, underställeti , global, kampanj
Dalarnas tidningar - 17 okt 14 kl. 10:01

Vinn underställ från Kari Traa!

Kari Traa är inte bara den norska freestylestjärnan med tre OS medaljer på sin meritlista utan även skaparen och designern till klädesmärket med samma namn. Företaget startades år 2002 och kläd-kollektionen består av snygga, funktionella och sportiga kläder. Understället Rose är supermjukt, varmt och gjort i 100 procent merinoull..

Dalarnas tidningar - 24 okt 14 kl. 14:25

Grattis! Du vann ett härligt underställ

Det härliga understället (presentkort) i merinoull från Kari Traa/Intersport vanns av:.

Aftonbladet - 14 jan 15 kl. 10:22

TEST: Bästa understället

Barometern - 17 okt 18 kl. 06:10

Kulturen lyfter samhället

Kulturstöd ”En viktig fråga framöver blir hur svensk kulturpolitik kan skapa bättre förutsättningar för privata och ideella kultursatsningar som blir allt viktigare i takt med att de offentliga satsningarna på konst och kultur minskas.” ”Genom konsten ökas kunskapen att känna igen en innovation som sedan ligger till grund för nytt företagande.””.

YLE - 01 jun 17 kl. 04:52

Craft Park behöver mer pengar

lyft: Det behövs 350 000 euro för att Craft Park ska kunna inleda renoveringsarbetet på Wasalandia-området i Vasa. I dagsläget har ett par tusen aktier reserverats, och det räcker inte. Craft Park har planer på att bygga bryggeri, restaurang, skateboardpark och dansbana på Wasalandia-området.

YLE - 28 jul 17 kl. 11:15

Craft Park i Vasa behöver fler finansiärer

Projektet Craft Park som vill gjuta nytt liv i Wasalandia-området i Vasa går sakta framåt. Craft parks vd Tommi Kypärä säger att man inte lyckats samla in pengar i den takt man hade hoppats på. Hittills har man fått in ungefär 50 000 euro, medan 350 000 euro är abolut minimi för att gå vidare med planerna.

YLE - 06 sep 17 kl. 19:52

Inga pengar till Aurorahemmet – istället vill Hangö testa nytt samarbete

Hangö stad kan inte bevilja mer ekonomiska bidrag till stiftelsen för Aurorahemmet. Staden är i stället intresserad av ett nytt slags samarbete med Aurora. Aurorahemmet är i akut ekonomisk knipa och hotas av stängning.

Dagens PS - 12 sep 17 kl. 11:00

Snilleblixt på semstern blev global Ikea-succé

”Det var en så pass bra idé att jag var säker på att någon annan redan hade gjort det, men så var det inte”, säger Lesley Pennington, grundare av populära Bemz. I Veckans Entreprenör lyfter vi entreprenörer, innovatörer och företagsledare som som ritar om kartan över svenskt näringsliv. I artikelserien får du träffa personerna bakom nya, spännande startups och ta del av deras bästa tips för hur man lyckas.

HBL - 18 jun 13 kl. 19:28

Lyfter fram de bortglömda hembiträdena

Vart försvann ?skäriflickorna? från Åbolands skärgård på femtiotalet?

YLE - 26 maj 14 kl. 11:40

SDP lyfter på hatten för SFP

SFP fick ett resultat som ingen hade kunnat förutspå, det säger den lyckliga riksdagsledamoten Ulla-Maj Wideroos på morgonen efter valet till EU-parlamentet. Viktor Kock, ordförande för Finlands Svenska Socialdemokrater i Österbotten, är nöjd över att SDP behåller sina två mandat i parlamentet men är besviken över det minskade stödet. Mån 26.

YLE - 21 aug 15 kl. 14:27

Lyly lyfter på hatten för Sipilä

De fackliga centralorganisationernas styrelser sammanträdde i morse med anledning av att det så kallade samhällsfördraget föll i torsdags kväll. Fackcentralen FFC:s ordförande Lauri Lyly sade efter FFC:s styrelsemöte att han uppskattar det att statsminister Juha Sipilä (C) inte beskyller någon part för att samhällsfördraget gick i putten. - Man måste lyfta på hatten för Sipilä för att han inte letar efter skyldiga, sade Lyly.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.