Vestmanlands Läns Tidning > Nyheter

Friday, 04 December, 18:28

Vestmanlands Läns Tidning - 27 okt 20 kl. 09:38

Allt fler unga skickar bilder med sexuellt innehållDet har blivit allt vanligare att unga skickar bilder med sexuellt innehåll på nätet. Bilderna....
Läs mer på Vestmanlands Läns Tidning

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Allt fler, unga, skickar, bildermed , sexuellt, innehåll
Skånskan - 30 jun 18 kl. 05:00

Fler unga kvinnor söker hjälp efter våld i relation

ESLÖV Allt fler yngre kvinnor i Eslövs kommun söker hjälp efter att ha utsatts för relationsvåld.
Kommunen tvingas också hjälpa mångdubbelt fler yngre kvinnor med en tillfällig fristad i skyddade boenden.Tendensen att fler yngre kvinnor i Eslövs kommun söker hjälp efter att ha utsatts för relationsvåld har man inom kommunen märkt tydligt sedan förra året.

SmålandsPosten - 09 jul 13 kl. 06:23

Ya-jobb ger plats för fler unga på arbetsmarknaden

Jobben är nya Moderaternas viktigaste fråga. Strävan efter full sysselsättning är ett centralt mål. Strävan efter full sysselsättning är också strävan efter att minimera utanförskapet i samhället.

BT - 16 sep 13 kl. 13:28

Ge fler unga chans till feriearbete

Ulricehamns kommun erbjuder idag cirka 150 feriearbetsplatser. Fler ungdomar behöver få chansen att pröva sina vingar och visa vad de går för. Det går att göra mer för att den som är ung i Ulricehamn ska ha bättre chanser att få jobb.

BT - 24 aug 11 kl. 12:59

Fler unga företagare behövs

Världskonjunkturen tycks vara inne i en berg- och dalbana. Att sia om framtiden är i nuläget mycket svårt. På tv och radio hör vi om arbetslösheten och statsskulderna som är stora orosmoln i södra Europa och även i USA.

YLE - 03 jul 13 kl. 06:49

Allt fler unga drabbas av osynlig gonorré

Allt fler inom Helsingfors- och Nylands sjukvårdsdistrikt (HNS) drabbas av könssjukdomen gonorré. På fem år har antalet fall ökat med 60 procent inom sjukvårdsdistriktet, enligt statistik från Institutet för hälsa och välfärd - THL. I fjol konstaterades 184 fall av gonorré inom HNS, medan antalet 2008 var 114 .

Kristianstadsbladet - 11 nov 11 kl. 06:30

Fler unga saknar arbete

Fler unga är utan jobb. Det visar de senaste siffrorna och Arbetsförmedlingen räknar med en försämring på grund av att världsekonomin vacklar.
Arbetsförmedlingen har nu siffrorna för oktober klara.

Dagen - 02 mar 12 kl. 03:00

Allt fler unga vårdas för psykisk ohälsa

Allt fler unga vårdas för psykisk ohälsa, främst depressioner och ångestsjukdomar. De flesta av dem är flickor. Samtidigt växer köerna till barn- och ungdomspsykiatrin.

BT - 02 maj 12 kl. 13:51

Lägre ingångslön ger fler unga chansen

Vi tycker att det är bättre att en 20-åring får ett jobb med inledningsvis lägre lön, än att 20-åringen går arbetslös med socialbidrag. Många unga står idag utanför arbetsmarknaden. Unga personer vittnar om hur svårt det är att få det första jobbet.

Alingsås tidning - 12 sep 17 kl. 05:30

Fler unga sitter hemma

Nu tar Alingsås kommun, Hjälmareds folkhögskola, kyrkan och arbetsförmedlingen gemensamma tag för att fånga upp fler unga hemmasittare och erbjuda dem en väg in i samhället. Samtidigt som arbetslösheten bland unga sjunker ökar ohälsan och oförmågan hos många att ta sig för någonting. Under förra läsåret hade det kommunala aktivitetsansvaret, KAA, kontakt med sammanlagt 35 personer mellan 16 och 20 år, varav elva stycken inte lämnade hemmet överhuvudtaget.

YLE - 20 jan 14 kl. 11:32

Allt fler unga söker hjälp för stress

Spela upp klipp på Arenan
Spela upp klipp på Arenan
Allt fler unga personer söker hjälp för att de är för stressade och många vill få hjälp med att stressa av. Därför startar tonårspolikliniken nu en stresshanteringskurs där unga människor får lära sig olika metoder för att hantera sin stress. Kursen leds av tonårspoliklinikens psykologer Emilia Silvén och Jessica Södergård.

Expressen - 12 nov 12 kl. 15:10

Fler unga män säljer sex

Betydligt fler unga män än unga kvinnor har sålt sex. Kvinnor säljer sig nästan uteslutande till män medan de unga männens kunder är både män och kvinnor. Cirka 1,5 procent av de unga 16?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.