DI > Ekonomi

Saturday, 28 November, 02:51

DI - 27 okt 20 kl. 09:12

Vattenfall får ny koncernledning – hr-chef blir finansdirektör
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vattenfallfår ny , koncernledning, hr-chefblir , finansdirektör
Affärsvärlden - 24 mar 17 kl. 09:32

Ericsson-chef tar plats i Ahlsells styrelse

Charlotta Sund, del av Ericssons koncernledning och chef för kundgruppen "Industry & Society", föreslås bli ledamot av Ahlsells styrelse..

Supermiljöbloggen - 21 apr 16 kl. 10:36

TT-uppgift om pris på Vattenfall-försäljning felaktig

Skrev att det tjeckiska bolaget EPH är berett att betala ungefär 12 miljarder kronor för brunkolsverksamheten i Tyskland. Men Vattenfall tillbakavisar uppgifterna. I veckan stod det klart att Vattenfall avser att sälja hela sin tyska brunkolsverksamhet till det tjeckiska energibolaget EPH och dess finansiella partner PPF Investments.

VA - 16 mar 11 kl. 08:12

Olof Persson blir ny Volvo-chef

16 mars Olof Persson har utsetts till ny koncernchef för AB Volvo, skriver bolaget i ett pressmeddelande. Han tillträder den 1 september och ersätter då Leif Johansson. Persson arbetar fram till dess kvar som vd för Volvo Construction Equipment.

BT - 16 dec 13 kl. 09:15

Ny koncernledning i Telia Sonera

Telia Sonera kommer att tillsätta en ny koncernledning. Den kommer att bestå av tolv medlemmar med blandad internationell erfarenhet och branscherfarenhet, skriver bolaget i ett pressmeddelande. Bland annat blir Erik Hallberg ny medlem i koncernledningen, han ersätter Veysel Aral som chef för affärsområde Eurasia med omedelbar verkan och blir Executive Vice President för det geografiska området Eurasia från 1 april.

BT - 18 mar 11 kl. 12:27

Flera lämnar Vattenfall

Lars Westerberg lämnar uppdraget som ordförande i Vattenfalls styrelse. Regeringen har beslutat att inte förnya hans uppdrag som ordförande, efter turerna kring ersättningen till avgående vd:n.
Även Vattenfalls HR-chef går.

DI - 16 aug 16 kl. 19:38

Därför slutar Vattenfalls finansdirektör

Ingrid Bonde lämnar efter totalt fem år posten som finansdirektör på Vattenfall. ”Nu kände jag att det var lagom”, säger 56-åringen, som inte tvekar om beslutet att sälja den tyska brunkolen och säger att det varit helt nödvändigt att sätta kniven i balansräkningen och nolla statens utdelning tre år i rad..

DI - 18 sep 17 kl. 17:30

Vattenfalls finansdirektör lämnar för tysk energijätte

Vattenfall tappar sin finansdirektör Stefan Dohler som lämnar företaget för att bli vd på tyska EWE, ett stort regionalt energibolag. .

VA - 18 mar 11 kl. 12:47

Westerberg tvingas bort från Vattenfall

18 mars Lars Westerberg lämnar uppdraget som ordförande i Vattenfalls styrelse. Regeringen har beslutat att inte förnya hans uppdrag som ordförande, efter turerna kring ersättningen till avgående vd:n. Även Vattenfalls personaldirektör går.

Helsingborgs Dagblad - 19 nov 12 kl. 10:54

Vattenfall tar hem pensionspengar

Statliga Vattenfall avvecklar sin pensionsstiftelse med 7 miljarder kronor i obligationer och aktier och för över pengarna till den egna balansräkningen, rapporterar tidningen Financial Times. ? Vi kan använda pensionsåtagandena som en naturlig långsiktig finansieringskälla för vår verksamhet, säger Vattenfalls finansdirektör Johan Gyllenhoff till tidningen..

Supermiljöbloggen - 14 dec 13 kl. 12:32

Reinfeldt: ”Jag är inte chef för Vattenfall”

Statsministern lämnar det till riksdagen att bestämma om Vattenfalls framtid. Under torsdagen var det frågestund med statsminister Fredrik Reinfeldt (M) i riksdagen. Per Bolund, Miljöpartiets ekonomiskpolitiska talesperson valde här att fråga om Vattenfalls planer på nya brunkolsdagbrott i Tyskland.

DI - 13 jun 19 kl. 17:38

Vattenfall hämtar hem 5,4 miljarder kronor till gröna investeringar

För första gången på 10 år har statliga Vattenfall vänt sig till obligationsmarknaden för att hämta pengar, och har emitterat en 7-årig grön obligation på 500 miljoner euro.  ”Vi står inför stora investeringar. I år och nästa år kommer vi att investera 56 miljarder kronor”, säger finansdirektör Anna Borg..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.