NT > Nyheter

Monday, 30 November, 09:09

NT - 27 okt 20 kl. 09:10

Swedish Match vinnare på StockholmsbörsenSwedish Match är morgonens vinnare på Stockholmsbörsen efter dagens delårsrapport..
Läs mer på NT
Läs mer om:
Match, Stockholmsbörsen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SwedishMatch , vinnare, Stockholmsbörsen
BT - 19 feb 14 kl. 17:36

Snus lyfte Stockholmsbörsen

Swedish Match skrev optimistiskt om marknaden för snus i USA och Skandinavien i sin delårsrapport. I kombination med ett överraskande bra resultat bidrog det till att lyfta hela Stockholmsbörsen med 0,8 procent.Swedish Match var onsdagens stora vinnare efter en delårsrapport som överträffade marknadens förväntningar.

BT - 12 jul 13 kl. 16:58

Stockholmsbörsen fortsatt på plus

Stockholmsbörsen låg fortsatt kvar på plus under eftermiddagshandeln, men marginalen till nollstrecket var inte särskilt stor. Strax efter 16.25 hade OMXS-index stigit 0,3 procent till 381,6.

Dagens PS - 29 dec 17 kl. 17:50

Vinnare och förlorare på Stockholmsbörsen 2017

Stockholmsbörsen backade i december, men det räckte ändå till för att göra 2017 till det sjätte året i rad med uppgång. Det breda SIX Generalindex, som omfattar alla aktier på Stockholmsbörsen, steg med 6,12 procent till 545,74. Avkastningsindex SIX Return index, som inkluderar utdelningar, klättrade med 9,47 procent till 1 094,53.

DI - 21 feb 18 kl. 15:26

Stockholmsbörsen: Swedish match i ledartröjan

Stockholmsbörsen hade fram till onsdagseftermiddagen parkerat sig en bit under nollstrecket även om handeln sakta närmade sig oförändrat inför USA-börsernas öppning. De större handelsplatserna på kontinenten noterade också minus. Bland vinnarna återfanns Swedish Match medan verkstadsbolagen, tisdagens vinnare, tappade mark..

BT - 12 jul 13 kl. 18:00

Oförändrat på Stockholmsbörsen

Rörelserna på Stockholmsbörsen var små på fredagen. Kronan var stabil mot både dollarn och euron samtidigt som marknadsräntorna sjönk. OMXS-index stängde oförändrat på 380,6.

Kristianstadsbladet - 19 feb 13 kl. 13:33

Stockholmsbörsen fortsätter uppåt


Stockholmsbörsen fortsatte att stiga i eftermiddagshandeln. Klockan 13.30 hade OMXS-index gått upp med 0,5 procent till 372,6.

BT - 25 nov 13 kl. 17:34

Stockholmsbörsen närmar sig rekord

Stockholmsbörsen fortsätter mot nya rekordnivåer. På måndagen steg OMXS-index med 0,6 procent. Även de ledande börserna i Europa steg.

BT - 25 nov 13 kl. 17:54

Stockholmsbörsen närmare nytt rekord

Stockholmsbörsen fortsätter mot nya rekordnivåer. På måndagen steg OMXS-index med 0,6 procent. Även de ledande börserna i Europa steg.

DI - 26 jul 13 kl. 13:40

Stockholmsbörsen: ABB fortsätter ned

Stockholmsbörsen tappade viss mark på fredagen. ABB hade det fortsatt tufft efter torsdagens rapport medan Swedish Match - vars andel på svenska snusmarknaden ökat - var en vinnare. Tradedoubler backade efter rapport medan Net Entertainment steg i nyhetsflödet..

BT - 07 aug 13 kl. 16:53

Svagt nedåt på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen pendlar kring nollstrecket på eftermiddagen. Vid klockan 16.15 hade OMXS-index backat 0,1 procent till 390,2.

BT - 19 feb 14 kl. 16:22

Stockholmsbörsen vänder upp

Efter oregelbunden handel kring nollstrecket under större delen av dagen har kurserna på Stockholmsbörsen vänt upp. Vid klockan 16.15 stod OMXS-index på plus 0,6 procent.

Fler nyheter från NT

NT - 15 minuter sedan

SBB inleder företagsbesiktning av Entra

Samhällsbyggnadsbolaget i Norden har påbörjat en så kallad due diligence-granskning av norska Entra..

NT - 30 minuter sedan

Iran begraver mördad kärnfysiker

Debatten rasar i Iran om hur och när landet bör svara på mordet på kärnfysikern Mohsen Fakhrizadeh, som Teheran anklagar Israel för att ha utfört. Samtidigt förbereds hans begravning..

NT - 45 minuter sedan

Trafiken polisens varning: "Nu kan det snabbt slå om"

Den milda vinterna har fått en del bilister att vänta med byte till vinterdäck. Det kan bli ödesdigert när halkan kommer smygande..

NT - 30 minuter sedan

Gymnaster får välja tävlingsklass oavsett kön

Gymnaster ska i Sverige få delta i vilken tävlingsklass de vill, oavsett juridiskt kön, upp till och med junior-SM..

NT - 1 timme sedan

Ljudboken ger jobb till allt fler skådespelare

I tider då många skådespelarjobb ställs in finns det en nisch som blomstrar – inläsning av ljudböcker. När strömningstjänsterna går bättre än någonsin behövs också fler röster att lyssna till..

NT - 1 timme sedan

Nystartat konsultföretag i Norrköping

Bo Bra i Norrköping AB har som sin verksamhet "fastighetsförmedling, konsulttjänster inom fastighetsförmedling, kringtjänster rörande fastigheter och fastighetsförmedling"..

NT - 1 timme sedan

Jens: "Hoppas verkligen inte det är sista bortamatchen"

Locket på som väntat – men Jens Gustafsson säger i alla fall: "Jag hoppas verkligen inte att det är sista bortamatchen med IFK Norrköping"..

NT - 1 timme sedan

Stora skillnader mellan landets förskolor

Sveriges kommuner och regioner (SKR) har gjort en första öppen jämförelse av landets förskolor..

NT - 1 timme sedan

Ingen comeback i sikte för Gina Dirawi

En comeback i tv-rutan för programledaren Gina Dirawi är inte aktuell..

NT - 1 timme sedan

Peter Jöback firar lucia med konsert

För första gången på fem år ska Peter Jöback ge en julkonsert..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.