DI > Ekonomi

Tuesday, 24 November, 11:03

DI - 27 okt 20 kl. 09:12

Vattenfall får ny koncernledning – HR-chef tar FC-stolen
Läs mer på DI
Läs mer om:
FC

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vattenfallfår ny , koncernledning, HR-chef, tar, FC-stolen
Affärsvärlden - 24 mar 17 kl. 09:32

Ericsson-chef tar plats i Ahlsells styrelse

Charlotta Sund, del av Ericssons koncernledning och chef för kundgruppen "Industry & Society", föreslås bli ledamot av Ahlsells styrelse..

Realtid - 07 okt 19 kl. 10:07

M&A-chef tar plats i Addnodes koncernledning

Adam Nilsson har utsetts till ny medlem av Addnode Groups koncernledning från den 7 oktober 2019..

Affärsvärlden - 06 apr 16 kl. 08:51

Tidigare Scania-chef tar plats i Volvos koncernledning

Verkstadsbolaget Volvo har utsett Lars Stenqvist till ny medlem av koncernledningen och chef för Volvo Group Trucks Technology, Volvokoncernens teknik- och produktutvecklingsorganisation för lastbilar. Det framgår av ett pressmeddelande..

BT - 08 maj 19 kl. 11:45

Vattenfall: ”Ovanligt att katter tar sig in i transformatorstationer”

Genom att ta sig igenom ett hål in till en transformatorstation orsakade en katt ett strömavbrott i Svenljunga under tisdagen. Vattenfall ska nu fylla på med jord runt stationen och menar att säkerheten är tillräcklig..

VA - 16 mar 11 kl. 08:12

Olof Persson blir ny Volvo-chef

16 mars Olof Persson har utsetts till ny koncernchef för AB Volvo, skriver bolaget i ett pressmeddelande. Han tillträder den 1 september och ersätter då Leif Johansson. Persson arbetar fram till dess kvar som vd för Volvo Construction Equipment.

DI - 14 nov 18 kl. 07:37

Handelsbankens tidigare vd tar plats i Nordeas koncernledning

Frank Vang-Jensen, tidigare bland annat vd på Handelsbanken, blir chef för Personal Banking på Nordea. Därmed tar han plats i storbankens koncernledning..

BT - 16 dec 13 kl. 09:15

Ny koncernledning i Telia Sonera

Telia Sonera kommer att tillsätta en ny koncernledning. Den kommer att bestå av tolv medlemmar med blandad internationell erfarenhet och branscherfarenhet, skriver bolaget i ett pressmeddelande. Bland annat blir Erik Hallberg ny medlem i koncernledningen, han ersätter Veysel Aral som chef för affärsområde Eurasia med omedelbar verkan och blir Executive Vice President för det geografiska området Eurasia från 1 april.

Resume - 25 nov 13 kl. 11:45

Chefsjuristen tar plats i Schibsteds koncernledning

40-åriga My Goland, chef för legal affairs/chefsjurist, blir en del av Schibsteds koncernledning i Sverige. Hon är lite av ett styrelseproffs..

DI - 23 maj 16 kl. 10:33

Jan Ohlsson tar plats i Volvos koncernledning

Jan Ohlsson har utsetts till chef för Volvokoncernens produktorganisation för lastbilar och blir samtidigt medlem av Volvos koncernledning. Det framgår av ett pressmeddelande..

Dagens PS - 14 nov 18 kl. 07:37

Han tar plats i Nordeas koncernledning

Nordea Bank har utsett Frank Vang-Jensen till chef för Personal Banking på koncernnivå. Han tar därmed också plats i koncernledningen, enligt ett pressmeddelande. I dagsläget är Frank Vang-Jensen landschef för Danmark och chef för Personal Banking Danmark.

BT - 18 mar 11 kl. 12:27

Flera lämnar Vattenfall

Lars Westerberg lämnar uppdraget som ordförande i Vattenfalls styrelse. Regeringen har beslutat att inte förnya hans uppdrag som ordförande, efter turerna kring ersättningen till avgående vd:n.
Även Vattenfalls HR-chef går.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.