DI > Ekonomi

Sunday, 29 November, 21:06

DI - 27 okt 20 kl. 09:06

BP vände till vinst – men produktionen väntas fortsätta ned
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: BP vände till vinstmen , produktionen, väntas, fortsätta, ned
Cornucopia - 21 okt 15 kl. 11:31

Kapitaltäckningskraven - bankerna behöver vinster för att kunna fortsätta låna ut

Samtliga svenska storbanker har nu presenterat sina kvartalrapporter, som visade sig komma in under förväntningarna. Även om det är för tidigt att dra några slutsatser, så gör kapitaltäckningskravet det nödvändigt för bankerna med fortsatta höga vinster för att kunna fortsätta låna ut mer till bostadsbubblan. Utan vinster hos bankerna så kommer alltså inte bostadspriserna fortsätta stiga och BLT-spekulanterna är alltså beroende av att bankerna gör vinst, om de inte vill se bostadspriserna falla.

Barometern - 01 nov 13 kl. 08:01

?Min plan är att fortsätta kämpa?

Miriam Bengtssons åttondeplats i Idol är rekord för länet. ?Är det någon av oss i Idolgänget som kommer fortsätta så är det jag?.

PrivataAffärer - 27 mar 20 kl. 07:55

Javeus: Detta krävs för att uppgångarna ska fortsätta

Massiva stimulanser har fått världens börser att återhämta sig rejält och det snabbt. Men frågan är om det kan fortsätta uppåt. ”Den stora frågan är om rallyt kommer fortsätta och om vi just bevittnat världens kortaste björnmarknad?

HBL - 22 jan 14 kl. 13:14

"Svårt för Rautaruukki att fortsätta ensamt"

Arbetsminister Lauri Ihalainen anser att det hade varit svårt för Rautaruukki att fortsätta som ett självständigt bolag. Lauri Ihalainen (SDP) säger att bolagets möjligheter att fortsätta på egen hand utreddes grundligt.

– I ljuset av konkurrens- och marknadsutsikterna hade ett sådant alternativ varit kargt.

BT - 19 nov 14 kl. 15:41

Priset på olivolja kan fortsätta upp

Nya regnoväder i södra Europa och olivflugor i Italien plågar olivbönderna. Priset på olivolja har redan stigit kraftigt och riskerar att fortsätta uppåt.För ett halvår sedan började oron stiga för att olivskördarna i stora produktionsländer som Spanien och Italien skulle bli mindre än väntat, som följd av eländigt väder med torka och hagel.

YLE - 27 feb 15 kl. 08:35

Talvivaara: Verksamheten kan sannolikt fortsätta

Gruvbolaget Talvivaara räknar med att dess verksamhet kan fortsätta. Talvivaara har på fredagen presenterat en utredning av sin ekonomiska situation. Utredningen baserar sig på bolagets likvida medel och på avtalen med Talvivaara Sotkamos konkursbo.

PrivataAffärer - 20 maj 19 kl. 08:36

Opec-signal om att fortsätta begränsa produktionen

Det är mer oklart i vilken mån Ryssland, den främsta partnern inom Opec+ (som kommit överens om avtalet om produktionssänkningar) delar denna syn. Medan de flesta länder delar uppfattningen om en förlängning så talade Rysslands oljeminister Alexander Novak om att möjligen lätta på begränsningarna och vill se vad som händer den kommande månaderna. Saudiarabiens energiminister Khalid al-Falih sade att de behöver hålla kursen och göra det under kommande veckor och månader.

YLE - 25 aug 17 kl. 13:10

Nextjet lovar att fortsätta flygningarna - nyemission ska rädda bolaget

Det lilla flygbolaget Nextjet, som bland annat trafikerar mindre rutter mellan Sverige och Finland, försöker rädda sin verksamhet med en nyemission och genom att sälja flygplan. Vid en bolagsstämma har Nextjets ägare beslutat sig för en nyemission på 4,4 miljoner euro. Samtidigt ska två flygplan ur flygplansflottan av säljas.

BT - 23 jul 14 kl. 08:02

SSAB vände till vinst

Ståltillverkaren SSAB vände till vinst i det andra kvartalet. Resultatet före skatt landade på 73 miljoner kronor, jämfört med förlusten på 273 miljoner kronor motsvarande period i fjol. Men marknaden hade räknat med mer.

Opinionen.se - 30 jan 14 kl. 09:12

H&M höjer vinst – men inte utdelning


Klädkedjan Hennes & Mauritz redovisar en höjd vinst för sitt fjärde kvartal. Men någon höjd utdelning, som marknaden hoppats på, blir det inte. H & M redovisar en vinst före skatt på 7 337 miljoner kronor för perioden september–november, det fjärde kvartalet i företagets brutna räkenskapsår.

DI - 08 mar 16 kl. 21:15

Cyklar hem produktionen

Försäljningen av elcyklar rusar och den starka trenden väntas fortsätta de närmaste åren. Det tror marknadsledande Cycleurope som nu flyttar hem produktionen av elcyklar till Sverige..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.