Expressen > Sport

Thursday, 26 November, 02:32

Expressen - 27 okt 20 kl. 09:02

Vår jackpotspik vinner en öppen SilverdivisionI veckans första guide till V75 ingår:√ Bästa spikarna√ Spetsdragen√ Skrällbuden√ Unika statistiken√ Startlistorna√ Kommentarer och odds på alla hästar√ Expressens rankning√ Systemförslag■ Läs alla Expressens tips med Expressen Premium!.
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Silverdivision, V75, Expressens, Expressen Premium

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vår jackpotspik, vinneren , öppen, Silverdivision
Expressen - 22 okt 19 kl. 08:12

Segerlöst Watford en bra jackpotspik

De betrodda lagen avgjorde sent i helgen och utdelning för tio rätt uteblev. Den andra omgången av Tips-SM ser mer öppen ut än den första och den stora jackpoten höjer intresset. Watford, WBA och West Ham lämnas ogarderade..

YLE - 22 dec 16 kl. 08:13

"Vem vinner, den lilla människan eller de stora vårdbolagen?"

Kommunfältet riktar kritik mot valfrihetsmodellen som regeringen nu har slagit fast. De stora vårdbolagen kommer att blir för dominerande, det finns risk för regional ojämlikhet och kostnaderna hotar att skenar iväg. - Ingen vet ännu om det är människan eller vårdbolagen som vinner.

YLE - 23 feb 16 kl. 18:13

Spelar det någon roll för Finland vem som vinner Fifa-valet?

För Bollförbundets generalsekreterare Marco Casagrande är det viktigt att Fifas verksamhet blir öppen och demokratisk. Därför är det inte oklart vem Finland kommer att rösta på i ordförandevalet. Uefa, Finland och även de övriga nordiska länderna har redan officiellt ställt sig bakom Gianni Infantino i Fifas ordförandeval, som avgörs på fredagen.

YLE - 16 aug 13 kl. 04:00

Miljön vinner på att kolkraftverket stänger

Koldioxidutsläppen i Ingå minskar med 90 procent i och med att kolkraftverket läggs ner. Utsläppen av växthusgaser har varit betydligt högre i Ingå än i grannkommunerna, säger Tiina Haaspuro, som är projektforskare på forsknings- och utvecklingsinstitutet Aronia. Tiina Haaspuro.

BT - 30 jun 13 kl. 19:49

President Mursi "öppen för dialog"

Ett år efter att Egypten fått sin förste folkvalde president samlades tusentals demonstranter för att kräva hans avgång. Protesterna riskerar att kasta tillbaka Egypten i en mer odemokratisk riktning.Tält, tusentals egyptier och rop om att folket vill störta regimen.

YLE - 24 feb 14 kl. 04:45

"Pedersöre vinner på en kommunfusion"

På kort sikt vinner Pedersöre inget på en kommunfusion. Det säger SFP:s Leif Käldman. Ändå är han beredd att säga ja - vinsten kommer på lång sikt.

Cornucopia - 08 nov 16 kl. 15:56

Öppen tråd: Amerikanska presidentvalet

Dags för en öppen tråd angående det amerikanska presidentvalet som drar igång idag. Nedan följer lite tider, på äkta post-journalistiskt sätt hämtad och översatt från utländsk press.Röstningen startade på östkusten klockan 12:00 idag.

Supermiljöbloggen - 16 maj 14 kl. 12:18

Tävling: En grön entreprenör vinner 500 000 Euro

Har du en bra affärsplan som kan bidra till att minska utsläppen av koldioxid? Segraren i Postkodslotteriets "Green Challenge" kan vinna 500 000 Euro för att förverkliga sin produkt eller tjänst. Den produkt eller tjänst som bäst minskar utsläppen av växthusgaser och är mogen för lansering inom två år har möjlighet att vinna, och sista tävlingsdagen är 3 juni.

YLE - 03 jun 15 kl. 17:19

Forskare: Alla vinner på sänkt bilskatt

Regeringens förslag om att sänka bilskatten med 200 miljoner euro kan ge en injektionsspruta till bilförsäljningen och samtidigt medföra andra skatter till statens kassa. Erfarenheter från tidigare skattesänkningar visar att såväl konsumenter, som industrin och staten har gynnats av skattesänkningar. Bilskatten som betalas på nya bilar reformerades 2008 med avsikt att både förnya Finlands ålderstigna bilpark men också minska på utsläppen i trafiken.

Expressen - 25 sep 15 kl. 18:28

Glenn: "Därför vinner Blåvitt SM-guld"

IFK Göteborg leder allsvenskan med fem matcher kvar av säsongen. Trots en helt öppen guldstrid vet Glenn Strömberg vilka som vinner SM-guld. – Det gör Blåvitt.

YLE - 21 jan 16 kl. 14:59

De vet hur du vinner en debatt

Alma, Emeline och Fanny är vinnare i den stora finlandssvenska debattävlingen. Följ deras råd så vinner du kanske dina egna debatter. Fanny Willman, Alma Lüttge och Emeline Sigfrids från Vasa övningsskola vann debattävlingen mellan skolor på andra stadiet, som ordnades i Helsingfors i går (20.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.