Realtid > Ekonomi

Wednesday, 02 December, 13:15

Realtid - 27 okt 20 kl. 08:58

Steve Payne ny partner på PA ConsultingSteve Payne tillträder som ny partner med ansvar för PA Consultings erbjudande inom Financial Services på den svenska marknaden..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Payne, PA Consulting, PA Consultings, Financial Services

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Steve, Payneny , partnerpå PA , Consulting
Realtid - 16 feb 17 kl. 11:00

Ny Sverigechef på PA Consulting Group

Magnus Krusberg, idag partner och ansvarig för PA Consulting Groups (PA) erbjudande inom financial services, tillträder rollen som Sverigechef. Utnämningen är en del i PA:s strategi för fortsatt tillväxt på den svenska marknaden..

IDG - 01 nov 11 kl. 14:01

Microsofts partner blir apputvecklare

Flera partner utvecklar redan för Office 365 Marketplace. "Vår affärsmodell bygger helt på volymförsäljning", säger Michael Amrén på Ultimate Consulting..

Expressen - 25 aug 17 kl. 23:35

Steve, 54, träffade sin bror efter 50 år – dog

Steve Belshaw, 54, träffade sin halvbror för första gången på 50 år - efter att han insåg att de bodde en kilometer ifrån varandra. I brittiska programmet "Long lost family" kunde syskonen återförenas. Nu har Steve Belshaw gått bort, skriver Hello Magazine.

Kristianstadsbladet - 27 jan 12 kl. 06:30

Oscarskandidat Payne i Göteborg

Med fem Oscarsnomineringar i bagaget kommer regissören Alexander Payne till filmfestivalen i Göteborg. Hans film "The descendants" smygöppnade festivalen på torsdagskvällen.
LONDON.

Trelleborgs Allehanda - 26 feb 14 kl. 14:17

"Nebraska" personlig film för Payne

Natten till måndag kan Alexander Paynes "Nebraska" vinna inte mindre än sex Oscars.På fredag får den svensk premiär. - Det är en av de mest personliga filmer jag gjort, säger Alexander Payne till TT.

Kristianstadsbladet - 26 feb 14 kl. 14:17

"Nebraska" personlig film för Payne

Natten till måndag kan Alexander Paynes "Nebraska" vinna inte mindre än sex Oscars.På fredag får den svensk premiär. - Det är en av de mest personliga filmer jag gjort, säger Alexander Payne till TT.

Dagensanalys.se - 15 jan 18 kl. 13:01

Kantar Consulting köper Mash Strategy

Innan glöden lagt sig efter nybildade Kantar Consulting så går man ut och köper ännu ett företag för att addera till gruppen. Den här gången är det Mash Consulting som slukas upp för en okänd summa pengar. Mash ska tillsammans med de andra Kantar-företagen som ingår i Consulting ta sig an konkurrenterna Deloitte och Accenture.

Computer Sweden - 06 okt 11 kl. 08:08

Steve Jobs 1955 - 2011


En legendarisk företagsledare och en fulländad showman. Men också en fruktansvärd chef och en enormt krävande partner. Apples ledare Steve Jobs har avlidit..

YLE - 01 sep 17 kl. 18:11

Nyttan med konkurrensutsatt tågtrafik ifrågasätts av företaget Boston Consulting

Förhoppningarna om att tågbiljetterna i Finland blir billigare om passagerartrafiken konkurrensutsätts kan vara rena drömmar. Det befarar åtminstone det internationella konsultföretaget Boston Consulting, som har gjort en rapport där trafikministeriets planer på att öppna passagerartrafiken för konkurrens ger upphov till många frågetecken. Enligt utredningen skulle konkurrensutsättningen ge upphov till extra kostnader på tiotals miljoner.

Dagensanalys.se - 13 sep 19 kl. 10:09

Proof Analytics inleder samarbete med ProSales Consulting

Proof Analytics meddelar att de ingår samarbete med ProSales Consulting, som stödjer bolag i komplexa affärsutmaningar. Samarbetet innebär att ProSales Consulting kommer att representera Proof Analytics både i Sverige och övriga Norden. Proof Analytics erbjuder analysverktyg för marknadsinvesteringar baserat på Automatiserad Marketing Mix Modeling.

Posh24 - 01 jun 14 kl. 08:01

Liam Payne ber om ursäkt för Zayn och Loius marijuanavideon!

One Direction-sångaren Liam Payne har offentligt bett om ursäkt för sina bandmedlemmar Louis Tomlinson and Zayn Malik, som fångades på video när de rökte marijuana tidigare i veckan. "Jag älskar mina killar men saker och ting kanske gick lite överstyr och jag ber om ursäkt för det," skriver Payne i ett uttalande på Twitter.

"Vi är bara i 20-årsåldern och vi gör alla dumma saker i den åldern," fortsätter han.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.