News55 > Nyheter

Saturday, 28 November, 03:45

News55 - 27 okt 20 kl. 01:44

Mås kan ha spritt coronaEn mås som avlivats i närheten av en minkfarm i Danmark har konstaterats haft coronaviruset på kroppen, rapporterar Blekinge Läns Tidning . Måsen hade inga antikroppar, och har därmed inte själv varit sjuk. – Den hade inte heller någon pågående infektio. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Danmark, Blekinge Läns Tidning

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Måskan ha , spritt, corona
Aftonbladet - 3 timmar sedan

Senaste nytt om corona – 28 november

▸ Senaste nytt om corona – 28 november.

YLE - 20 maj 16 kl. 03:51

Ny forskning: Antigen kan visa om melanom spritt sig eller inte

Antigenet CT-16 förekommer frekvent bland patienter med spritt melanom, visar forskning vid Åbo universitet. Via antigenet hoppas man att i framtiden kunna spåra cancern genom blodprov. Via serumprover, alltså blodprov, av drygt tjugo patienter med spritt melanom har det visat sig att över 60 procent bär på antigenet CT-16.

YLE - 20 maj 16 kl. 03:51

Ny forskning: Gen kan visa om melanom spritt sig eller inte

Antigenen CT-16 förekommer frekvent bland patienter med spridd melanom, det visar forskning vid Åbo universitet. Via genen hoppas man att i framtiden kunna spåra cancern genom blodprov. Via serumprover, alltså blodprov, av drygt tjugo patienter med spridd melanom har det visat sig att över 60 procent bär på genen CT-16.

Västerbottens Folkblad - 23 maj 17 kl. 21:20

Bilbrand har spritt sig

En bilbrand har spritt sig till en byggnad – med någon form av tank inuti. Det urpsrungliga larmet gällde en bilbrand i Brån, Vännäsby. Larmed kom vid 20.

Expressen - 16 mar 14 kl. 20:02

"Jag ställde mig spritt språngande på vågen"

Hon tog guld i 53-kilosklassen på VM 1996. I söndagens "Mästarnas mästare" berättar karatemästarinnan Theresia Larsson om viktdramat innan tävlingen. – Jag ställde mig spritt språngande på vågen..

Nerikes Allehanda - 01 dec 14 kl. 06:43

NA-tv: Giftet är spritt i hela Vivalla

PCB finns spritt över precis hela Vivalla..

UNT - 05 dec 14 kl. 15:22

Polis tog spritt språngande naken

En spritt språngande naken man sprang omkring i Skövde i förmiddags..

BT - 05 dec 14 kl. 15:22

Polis tog spritt språngande naken

En spritt språngande naken man sprang omkring i Skövde under fredagsförmiddagen. Några av dem som såg honom ringde polis och en patrull kom och hämtade upp den av allt att döma drogpåverkade 20-25-årige mannen.Han kördes till sjukhus för provtagningar, men kunde själv inte redogöra för vilket eller vilka preparat han tagit.

SvD - 05 dec 14 kl. 15:22

Polis tog spritt språngande naken

En spritt språngande naken man sprang omkring i Skövde under fredagsförmiddagen..

Helsingborgs Dagblad - 05 dec 14 kl. 15:24

Polis tog spritt språngande naken

En spritt språngande naken man sprang omkring i Skövde under fredagsförmiddagen. Några av dem som såg honom ringde polis och en patrull kom och hämtade upp den av allt att döma drogpåverkade 20-25-årige mannen. Han kördes till sjukhus för provtagningar, men kunde själv inte redogöra för vilket eller vilka preparat han tagit.

Dalarnas tidningar - 07 maj 16 kl. 13:15

Markbrand som kan ha spritt sig till villa

Enligt larmet ska det vara en markbrand som eventuellt har spritt sig under grunden på en villa i Hedgårdarna, intill Dala Airport..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.