NT > Nyheter

Friday, 04 December, 12:23

NT - 27 okt 20 kl. 01:20

21 dödade i oroligheter i GuineaMinst 21 personer har dödats i oroligheter i Guinea, meddelar statlig tv..
Läs mer på NT
Läs mer om:
Guinea

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 21 dödadei , oroligheteri , Guinea
Nyhetsverket - 19 sep 14 kl. 16:28

Ebola-arbetare dödade i Guinea

Myndigheterna lovar att hitta personerna som dödade åtta ebola-arbetare i Guinea. De åtta hittades i en septiktank på en grundskola. De dödade är representanter från hälsomyndigheterna och journalister som i en större delegation skulle delta på ett arrangemang som skulle skapa uppmärksamhet om viruset.

SR - 18 jul 13 kl. 04:46

Över 50 dödade i Guinea

I västafrikanska Guinea har regeringsstyrkor sänts till ett område i sydöstra delen av landet där olika etniska grupper drabbat samman dom senaste dagarna..

Helsingborgs Dagblad - 26 jan 12 kl. 00:24

Maktkamp i Papua Nya Guinea

Försvarschefen i Papua Nya Guinea, Francis Agwi, placerades i husarrest av beväpnade män på torsdagen. Syftet med angreppet mot försvarshögkvarteret tros vara att återinsätta förre premiärministern Michael Somare på posten, rapporterade australiska radion ABC. Det förekom inga uppgifter om oroligheter i huvudstaden Port Moresby..

NSD - 12 apr 12 kl. 22:15

Skottlossning i Guinea Bissau

Oroligheter rapporteras från Guinea-Bissaus huvudstad Bissau. Skottlossning hördes på torsdagskvällen och militär rapporteras stå utposterade på gatorna. Militären ska också ha tagit över den statliga radion i det västafrikanska landet..

Kristianstadsbladet - 16 nov 13 kl. 03:30

Domstol avfärdar valfusk i Guinea


President Alpha Condés regeringsparti RPG vann parlamentsvalet i Guinea den 28 september - men får ingen egen majoritet i kammaren. Det har högsta domstolen i landet slagit fast. - Inget av klagomålen var belagt med tillräckliga bevis, sade domstolens ordförande Mamadou Sylla på fredagen.

BT - 16 nov 13 kl. 03:33

Domstol avfärdar valfusk i Guinea

President Alpha Condés regeringsparti RPG vann parlamentsvalet i Guinea den 28 september - men får ingen egen majoritet i kammaren. Det har högsta domstolen i landet slagit fast. - Inget av klagomålen var belagt med tillräckliga bevis, sade domstolens ordförande Mamadou Sylla på fredagen.

UNT - 30 aug 14 kl. 20:30

Våldsamma ebolaupplopp i Guinea

Minst 55 människor har skadats i två dagars blodiga oroligheter relaterade till ebolautbrottet i Guinea..

Kristianstadsbladet - 30 aug 14 kl. 20:30

Våldsamma ebolaupplopp i Guinea

Minst 55 människor har skadats i två dagars blodiga oroligheter relaterade till ebolautbrottet i Guinea. Samtidigt firar Liberias huvudstad sedan en kontroversiell karantän lyfts.
Över hälften av de skadade i sammanstötningarna mellan unga män och säkerhetsstyrkor i Guineas näst största stad Nzérékoré är poliser.

BT - 30 aug 14 kl. 20:30

Våldsamma ebolaupplopp i Guinea

Minst 55 människor har skadats i två dagars blodiga oroligheter relaterade till ebolautbrottet i Guinea. Samtidigt firar Liberias huvudstad sedan en kontroversiell karantän lyfts. Över hälften av de skadade i sammanstötningarna mellan unga män och säkerhetsstyrkor i Guineas näst största stad Nzérékoré är poliser.

DN - 30 aug 14 kl. 20:37

Våldsamma ebolaupplopp i Guinea

Minst 55 människor har skadats under två dagars blodiga oroligheter relaterade till ebolautbrottet i Guinea. Samtidigt firar Liberias huvudstad sedan en kontroversiell karantän lyfts..

SvD - 30 aug 14 kl. 20:30

Våldsamma ebolaupplopp i Guinea

Minst 55 människor har skadats i två dagars blodiga oroligheter relaterade till ebolautbrottet i Guinea. Samtidigt firar Liberias huvudstad sedan en kontroversiell karantän lyfts..

Fler nyheter från NT

NT - 15 minuter sedan

Anklagad tränare vann tvist mot förbund

Svenska ridsportförbundet tog ifrån en tränare diplomeringen efter anklagelser om olämpligt beteende mot unga kvinnor..

NT - 15 minuter sedan

Regionen redo för vaccinationsstart direkt efter nyår

Region Östergötland meddelade på fredagen att man nu förbereder för att kunna inleda vaccinationerna mot covid-19 redan direkt efter nyår..

NT - 15 minuter sedan

Lööf: Vi ska lojalt genomföra parternas avtal

Centerledaren Annie Lööf är mycket nöjd med parternas överenskommelse om arbetsrätten. Syftet med att trycka på med Las-utredningen är uppnått. –Efter 40 år tar vi nu äntligen avgörande kliv mot en modern arbetsmarknad, säger hon till TT..

NT - 30 minuter sedan

Vaccinbesked välkomnas trots biverkningsoro

Personer på äldreboenden är en grupp som kommer att prioriteras när vaccinationen mot covid-19 väl drar i gång. –Jag vill gärna ha vaccin så fort det är tillgängligt. Jag tror det är det enda sättet att få stopp på viruset, säger Claes Bredvad-Jensen, 71, som har en lägenhet på ett äldreboende i Mölndal..

NT - 15 minuter sedan

Ny knarkmätning blev en lättnad för Valdemarsvik

På ett år har Valdemarsvik gått från 315 till 53 doser cannabis per 1 000 invånare enligt senaste avloppsmätningen. "Antingen har folk flyttat eller annars mätte vi fel förra året" säger samordnaren Fredrik Törnborg..

NT - 15 minuter sedan

Fastigheten på Fredriklundsvägen 2 i Ljunga, Norrköping såld på nytt - stigit mycket i värde

När Jessica Carlsson och Petter Andersson köpte huset på Fredriklundsvägen 2 2015 var priset 2 575 000 kronor..

NT - 30 minuter sedan

FHM skärper tonen i nya råd

Folkhälsomyndigheten föreslår nu samma regler i hela landet för att stoppa smittspridningen. Tonen skärps och större vikt läggs vid allas personliga ansvar, enligt förslaget som TT läst..

NT - 45 minuter sedan

Inget VM för Burmansson – förbundet ställer in

Det blir inget VM för de svenska stjärnorna i freeskiing, puckelpist och snowboard i vinter..

NT - 45 minuter sedan

Robbie Williams startar nytt band

Robbie Williams har ett nytt band på gång..

NT - 1 timme sedan

Unikt testlopp för svenska skidstjärnorna

I stället för världscup kör de svenska skidstjärnorna en speciell träningstävling i Östersund i helgen. Det ovanliga? Alla åkare kommer att använda samma valla.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.