Expressen > Nyheter

Sunday, 29 November, 20:30

Expressen - 27 okt 20 kl. 01:03

Senaten röstar om Amy Coney BarrettI natt, svensk tid, väntas senaten i USA godkänna Amy Coney Barrett som ny domare i högsta domstolen.Inför beslutet har demonstranter samlats utanför högsta domstolen i Washington DC.Senaten har beslutat om att inte debattera frågan i mer än 30 timmar, skriver CBS News..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Coney Barrett, USA, Amy Coney Barrett, Washington DC, CBS News

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Senaten, röstarom , Amy, Coney, Barrett
DN - 25 jul 17 kl. 20:39

Senaten röstar ja till att avskaffa Obamacare

Den amerikanska senaten röstar ja till Donald Trumps vårdreform som ska ersätta förre presidenten Obamas ”Affordable care act” eller Obamacare, som den kallas. Ställningen blev 50-50 vilket ger vicepresident utslagsröst..

DN - 25 jul 17 kl. 20:39

Senaten röstar ja till att ersätta Obamacare

Den amerikanska senaten röstar ja till Donald Trumps vårdreform som ska ersätta förre presidenten Obamas ”Affordable care act” eller Obamacare, som den kallas. Ställningen blev 50-50 vilket ger vicepresidenten Mike Pence utslagsröst. Han röstade som väntat ja..

DN - 25 jul 17 kl. 20:39

Senaten röstar ja till debatt om att ersätta Obamacare

Den amerikanska senaten röstar ja till att fortsätta debatten om Donald Trumps vårdreform som ska ersätta förre presidenten Obamas ”Affordable care act” eller Obamacare, som den kallas. Ställningen blev 50-50 vilket ger vicepresidenten Mike Pence utslagsröst. Han röstade som väntat ja..

Expressen - 05 okt 18 kl. 16:49

Senaten röstar om Brett Kavanaugh

Amerikanska senaten röstar om att avsluta debatten om Donald Trumps domarkandidat Brett Kavanaugh. På lördag kan den slutgiltiga omröstningen äga rum – och då kan Högsta domstolen få en ny domare. Brett Kavanaugh har anklagats för sexuella övergrepp mot Christine Blasey Ford.

DN - 25 jul 17 kl. 20:41

Senaten röstar om att avskaffa Obamacare

Nu röstar den amerikanska senaten om Donald Trumps vårdreform som ska ersätta förre presidenten Obamas ”Affordable care act” eller Obamacare, som den kallas. Ett nej till en fortsatt debatt skulle vara en stor motgång för Trump..

SR - 10 sep 13 kl. 19:00

Italienska senaten röstar om Berlusconis framtid

I Italien skakar det politiskt igen. Om bara några timmar ska senaten sätta sig för att diskutera om landets tidigare premiärminister Silvio Berlusconi kan få sitta kvar som senator när han är dömd för skattebrott. Får han inte det riskerar regeringen att falla.

Affärsvärlden - 19 dec 13 kl. 07:31

Senaten röstar ja till amerikansk budgetuppgörelse

Senaten i den amerikanska kongressen röstade sent på onsdagskvällen svensk tid ja till den budgetuppgörelse som meddelades tidigare i december och som representanthuset röstade ja till för en vecka sedan..

DI - 03 jan 14 kl. 07:14

Senaten röstar om Yellen på måndag

Senaten i den amerikanska kongressen kommer på måndag att rösta om nomineringen av Janet Yellen till posten som ordförande för USA:s centralbank Federal Reserve, skriver Reuters med hänvisning till en källa inom Demokraterna..

DI - 12 feb 14 kl. 21:54

Senaten röstar för höjt skuldtak

Den amerikanska senaten röstade på onsdagskvällen som väntat för ett höjt skuldtak till, åtminstone, den 15 mars 2015. Det rapporterar Bloomberg News..

SvD - 28 mar 14 kl. 05:32

Usa: senaten rÖstar ja till sanktioner mot ryssland

Den amerikanska senaten röstade på torsdagskvällen ja till ett förslag om stöd till Ukraina och sanktioner mot ryska företrädare..

SvD - 22 maj 14 kl. 05:17

Fed: senaten rÖstar fÖr stanley fischer till styrelsen (oms)

Den amerikanska senaten har röstat för Stanley Fischer till Federal Reserves styrelse med siffrorna 68-27..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.