Expressen > Nyheter

Friday, 04 December, 11:48

Expressen - 27 okt 20 kl. 00:16

WHO:s varning: Farligt att ge upp kontrollenWHO-chefen varnar för att ”ge upp kontrollen” över pandemin, rapporterar AFP.Beskedet kommer efter att Vita husets stabschef sagt att det inte kommer gå att kontrollera smittan.– Vi får inte ge upp, säger Tedros Adhanom Ghebreyesus..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
WHO, AFP, Vita, Tedros Adhanom Ghebreyesus

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: WHO:s, varning, Farligtatt ge upp , kontrollen
SVT - 05 jan 20 kl. 08:34

HPV-vaccin för pojkar införs i Sverige – trots WHO:s varning 

WHO uppmanar alla länder att skjuta upp införandet av HPV-vaccin för pojkar. Orsaken: Det är brist på vaccin, vilket främst drabbar kvinnor i fattiga länder. Trots det har Sveriges riksdag klubbat igenom att pojkar ska börja vaccineras i höst..

Expressen - 21 mar 20 kl. 07:29

CORONA I KORTHET: WHO:s varning till unga: ”Ni är inte odödliga” • 100 begravningar ställs in per dag • Fältsjukhus byggs på flygbas

100 begravningar per dag ställs in i Sverige på grund av coronaviruset ■■■ Fältsjukhuset byggs i Uppsala nu i helgen. ■■■ WHO:s uppmaning till unga: ”Ni är inte odödliga”■■■ Expressen ger dig de senaste nyheterna om corona. .

Dagen - 21 mar 20 kl. 10:43

WHO riktar varning till unga: Ni är inte odödliga

Ungdomar bör inte ta för lätt på coronaviruset sars-cov-2 – "ni är inte odödliga". Det budskapet kommer från Världshälsoorganisationen (WHO) i Genève..

Dagen - 21 mar 20 kl. 10:43

WHO riktar varning till unga: Ni är inte odödliga

Ungdomar bör inte ta för lätt på coronaviruset sars-cov-2 – "ni är inte odödliga". Det budskapet kommer från Världshälsoorganisationen (WHO) i Genève..

Expressen - 13 maj 20 kl. 21:29

WHO-chefens varning: Det kan dröja flera år

Det kan dröja upp till fem år innan corona-pandemin är under kontroll.Det säger WHO:s vetenskapliga chef Soumya Swaminathan till Financial Times. – Jag skulle sätta en tidsram på fyra till fem år som vi kan blicka fram emot att försöka kontrollera det här, säger hon till tidningen.

DN - 26 jun 20 kl. 08:27

Anders Tegnell: WHO:s varning för Sverige totalt felaktig

Att Sverige pekas ut bland elva länder som ett särskilt riskland för coronaviruset av Världshälsoorganisationen WHO är en misstolkning..

Kristianstadsbladet - 05 maj 14 kl. 15:06

WHO slår larm om polio


Världshälsoorganisationen WHO varnar för att polio på nytt har blivit ett hot mot folkhälsan, sedan sjukdomen åter dykt upp i en rad länder.Villkoren för att betrakta polio som ett hot på internationell nivå har nåtts, meddelar organisationen efter ett krismöte vid högkvarteret i Genève.WHO:s varning kommer efter ett krismöte om den smittsamma virussjukdomen som man länge trott var på väg att utrotas.

BT - 05 maj 14 kl. 15:06

WHO slår larm om polio

Världshälsoorganisationen WHO varnar för att polio på nytt har blivit ett hot mot folkhälsan, sedan sjukdomen åter dykt upp i en rad länder. Villkoren för att betrakta polio som ett hot på internationell nivå har nåtts, meddelar organisationen efter ett krismöte vid högkvarteret i Genève.WHO:s varning kommer efter ett krismöte om den smittsamma virussjukdomen som man länge trott var på väg att utrotas.

Helsingborgs Dagblad - 05 maj 14 kl. 15:09

WHO slår larm om polio

Världshälsoorganisationen WHO varnar för att polio på nytt har blivit ett hot mot folkhälsan, sedan sjukdomen åter dykt upp i en rad länder. Villkoren för att betrakta polio som ett hot på internationell nivå har nåtts, meddelar organisationen efter ett krismöte vid högkvarteret i Genève. WHO:s varning kommer efter ett krismöte om den smittsamma virussjukdomen som man länge trott var på väg att utrotas..

Sydsvenskan - 06 jun 20 kl. 05:43

Bolsonaro hotar att lämna WHO

Brasiliens president Jair Bolsonaro hotar med att Brasilien kan komma att lämna Världshälsoorganisationen (WHO) om inte organisationen blir "opartisk". Hotet kommer efter WHO:s varning till latinamerikanska länder om att inte lätta på de rådande virusre.

UNT - 15 apr 20 kl. 14:28

Kritikstorm mot stoppat WHO-stöd: "Farligt"

Inte rätt tid..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.