Expressen > Sport

Wednesday, 25 November, 02:41

Expressen - 27 okt 20 kl. 00:05

”Skönt att undvika att behöva gå till domstol”Linus Ullmark om nysatsningen i Buffalo och nya kontraktet.
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Ullmark, Buffalo

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sköntatt , undvikaatt , behöva, till , domstol
YLE - 18 jan 16 kl. 09:11

Ofta dumt att välja plast – ny databas hjälper undvika kemikalier

Många val att använda plast är helt dumma, säger journalisten Noora Shingler som specialiserat sig på kemikalier. Plast är enligt henne behändigt på vissa ställen men på många ställen kan man undvika det totalt. På onsdag blir det lättare att hitta information om kemikalier som man ska se upp för.

Dagens PS - 02 jul 19 kl. 13:56

Här är tipsen för att undvika utbrändhet

För att du och ditt företag ska kunna växa och blomstra behöver du först ta hand om dig själv och din passion. Nyckeln till att undvika utbrändhet är att ställa sig själv tre viktiga frågor. Det menar gästskribenterna Clay Mathile och Joni Fedders på sajten Entrepreneur.

PrivataAffärer - 22 nov 19 kl. 11:23

Hernhag: Fem aktier att undvika

Pessimisten: Hej Marcus! Äntligen fredag! Du brukar ju ha många bra tips på aktier att plocka in i portföljen.

HBL - 22 jan 15 kl. 17:03

Rinne: Det behövs också andra knep

Dimensionerna på ECB:s massiva stödprogram var rätt väntade, anser finansminister Antti Rinne (SDP) men han påminner om att det bara är en åtgärd av fler som krävs för att skapa tillväxt.– Euroområdet behöver det för att undvika en deflationsspiral och få igång en inflation, vilket jag hoppas kan ske inom den här tidsramen fram till september 2016. Men ensamt räcker inte stödköpspaketet.

Supermiljöbloggen - 14 apr 14 kl. 16:02

Allt du behöver veta om IPCC-rapporten

 FN:s klimatpanel (IPCC) har släppt en ny rapport som handlar om hur utsläppen av växthusgaser kan minskas. Att hålla ökningen av världens medeltemperatur under 1,5 grader är svårt, men inte omöjligt. De mänskliga utsläppen av växthusgaser har ökat och de har aldrig varit så stora som på 2000-talet.

Dagensanalys.se - 27 apr 17 kl. 13:10

Olle F. förklarar: Därför måste säljare undvika expertrollen

Vi hade fått vårt första barn. Det fick världen veta genom en liten annons. Så började telefonen att ringa och brevlådan att fyllas.

Skånskan - 04 jul 18 kl. 05:00

Dispens för att undvika foderbrist

Skåne Torkan och vattenbristen börjar nu få så allvarliga följder att Jordbruksverket genom länsstyrelserna ger lantbrukarna tillåtelse att skörda eller låta beta sina trädor för att undvika brist på foder.
Man tillåter också skörd eller bete på ekologiska fokusarealer som normalt inte får användas före 16 juli respektive 1 augusti.– Vi har fått in fler dispensansökningar än normalt från lantbrukare, säger Jonas Stenrell som är enhetschef på landsbygdsavdelningens handläggningsenhet på länsstyrelsen.

PrivataAffärer - 09 nov 18 kl. 11:26

Hernhag: Ett investmentbolag värt att behålla

Köp Marcus senaste bok: Bli rik och fri med aktier Investgubben: Jag har följt dina råd med investmentbolagen Bure, Investor och Latour. Utvecklingen har varit långt över förväntan. Bure har varit bäst.

DI - 14 maj 19 kl. 14:50

Brittisk ståljätte behöver 75 miljoner pund för att undvika konkurs

Den brittiska regeringen förbereder beredskapsplaner om ståljätten British Steel skulle gå under enligt uppgifter till Sky News. Enligt tv-kanalens källor behöver bolaget 75 miljoner pund för att undvika att försättas under administration..

Sydsvenskan - 21 apr 16 kl. 10:51

Hotat pungdjur lär sig undvika padda

Forskare i Australien tränar pungmårdar i att inte äta giftiga paddor i ett försök att rädda de populära djuren.Den dödliga agapaddan kom till Australien redan på 1930-talet men har på senare tid snabbt spridits över landet, vilket resulterat i en dramatisk minskning av flera djurpopulationer.Ett framgångsrikt pilotprojekt har visat att de pungmårdar som tränats att undvika paddorna inte bara överlevt i högre utsträckning utan även fört vidare sin kunskap till nästa generation.

Supermiljöbloggen - 08 jun 18 kl. 15:43

Här är de flygfraktade matvarorna att undvika!

Sveriges Konsumenter har listat några matvaror att skippa om vi vill undvika flygfraktad mat. Flygfraktat har långt större utsläpp än mat fraktad med båt och lastbil. Att äta mer efter säsong är ett enkelt sätt att undvika den hitflugna maten.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.