DI > Ekonomi

Saturday, 28 November, 14:52

DI - 26 okt 20 kl. 22:20

Starbreezes vd Mikael Nermark avgår
Läs mer på DI
Läs mer om:
Mikael Nermark

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Starbreezesvd , Mikael, Nermark, avgår
YLE - 16 jan 15 kl. 13:09

Stadsdirektör Mikael Jakobsson avgår

Jakobstads stadsdirektör Mikael Jakobsson kommer i dag att meddela om sin avgång. Det här enligt uppgifter som Yle Nyheter Österbotten har tagit del av. Svenska Yle Österbotten har inte kunnat nå Jakobsson för en kommentar.

YLE - 22 feb 15 kl. 14:43

Mikael Jakobsson söker jobb i Toholampi

Jakobstads förre stadsdirektör Mikael Jakobsson söker jobb som kommundirektör i Toholampi. Han är en av elva sökande, skriver Kuntalehti. Jakobsson avgick från posten som stadsdirektör i Jakobstad i januari.

HBL - 05 jun 14 kl. 13:53

Vbl och ÖT: HSS Medias vd avgår

HSS Medias vd Mikael Österholm avgår, skriver Vasabladet och Österbottens Tidning.Enligt Mikael Österholm öppnar hans beslut möjligheten för en ny ledningsstruktur i bolaget som därmed har möjlighet att gå in för tidningschef/publisher-modellen. KSF Media har redan infört modellen.

YLE - 03 dec 13 kl. 11:07

Förbundspennan: En avgående ordförandes hälsning

Efter att i snart sex år ha varit ordförande för Svenska Finlands Idrottsförbund är det dags att komma med några reflektioner kring hur jag upplevt arbetet inom SFI. Trots att jag länge hade följt med den finlandssvenska idrotten var jag inte i egentlig mening någon ”insider” då nuvarande viceordförande Lalle Broberg för sex år sedan ringde mig och frågade om jag ville bli SFI:s ordförande efter att Mårten Beijar skulle avgå efter likaså sex år som ordförande. Det tog mig inte länge att reflektera över denna möjlighet och tackade nästan genast jakande till denna viktiga uppgift.

HBL - 16 jan 15 kl. 17:10

Jakobstads stadsdirektör avgår

Mikael Jakobsson avgår som stadsdirektör i Jakobstad, rapporterar Österbottens tidning från en presskonferens i staden på fredagen.– Allt har sin tid, sade Jakobsson och nu är det tid att gå vidare. Efter nästa vecka ska han ta semester och har redan börjat städa skrivbordet.

Kristianstadsbladet - 04 mar 17 kl. 15:20

Liberal nämndsordförande avgår

Liberalernas Mikael Koenen avgår som ordförande BUN efter måndagens fullmäktige där SD fick första vice ordförandeplatserna. Partiets gruppledare John Bruun sitter kvar..

UNT - 10 dec 13 kl. 17:01

Mikael Rahm avgår

Efter Expressens avslöjande om rasistiska nätkommentarer hoppar SD-ordföranden i Östhammar av..

VA - 13 dec 18 kl. 13:43

Starbreezes avgående finanschef ändrar uppgifter om insynsköp

Spelutvecklingsbolaget Starbreeze avgående finanschef Sebastian Ahlskog har ändrat informationen i insynsregistret om sina brottsmisstänkta aktieförsäljningar i november.  .

Nya Wermlands Tidningen - 04 maj 11 kl. 08:48

Nermark behövs i laget ? varje tisdag

Daniel Nermark är Valsarnas affischnamn och stora stjärna. Han är också den i laget som inte får bli skadad. Av en enda anledning: någon back up eller ersättare finns inte.

Nya Wermlands Tidningen - 14 jun 11 kl. 22:24

Världsklass, Nermark - men nöjd...nej!

Han var kvällens man. Men en jublande glad Daniel Nermark direkt efter den mycket rafflande och oavgjorda matchen mot Piraterna? Neeej!

Nya Wermlands Tidningen - 26 jul 11 kl. 22:49

Nermark: Vi har något på gång

Det var egentligen inget snack. Det var Valsarna från start till mål. Tomasz Gapinski regisserade kvällens mest spektakulära heat men det var Daniel Nermark som blev poängbäst; ?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.