DI > Ekonomi

Saturday, 28 November, 15:39

DI - 26 okt 20 kl. 21:31

Orkan stoppar amerikanska oljebolag – stänger av oljekranarna
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Orkan, stopparamerikanska , oljebolag, stängerav , oljekranarna
Helsingborgs Dagblad - 18 jan 13 kl. 17:34

Snökaos stoppar flyg, stänger skolor

Flera hundra flygavgångar ställdes in från olika flygplatser och fler än 3 000 skolor stängdes när ett snöoväder härjade i Storbritannien på fredagen. På London-flygplatsen Heathrow ställdes 365 avgångar in. Men sedan kaos i jultrafiken 2010 säger sig Heathrow ha förbättrat sin snöröjning.

Kristianstadsbladet - 18 jan 13 kl. 17:28

Snökaos stoppar flyg, stänger skolor


Flera hundra flygavgångar ställdes in från olika flygplatser och fler än 3 000 skolor stängdes när ett snöoväder härjade i Storbritannien på fredagen.På London-flygplatsen Heathrow ställdes 365 avgångar in. Men sedan kaos i jultrafiken 2010 säger sig Heathrow ha förbättrat sin snöröjning.

Eurosport - 05 jan 13 kl. 11:45

Golf - Oväder på Hawaii - första varvet spelas om: ?Som att vara i orkan?

PGA-touren tjuvstartade på Hawaii under fredagen. Men planerna gick i stöpet. Spelet bröts tre gånger på grund av kraftigt regnoväder innan arrangören beslutade att första varvet spelas om under lördagen.

Cornucopia - 14 sep 19 kl. 17:47

WSJ: Saudi-Arabien stänger ner halva sin oljeproduktion

Efter en fortsatt oroande tystnad från Saudi-Arabiens diktatur, så uppger nu Wall Street Journal att de sitter på information att landet stänger ner hälften av sin oljeproduktion som en följd av angreppet mot ett oljefält, samt främst den gigantiska oljehuben Abqaiq.Grejer i Stenungsund.Världens råoljeproduktion (inklusive kondensat och naturgasvätskor) är cirka 80 miljoner fat per dygn, varav cirka 10 miljoner fat kommer från Saudi-Arabien.

Dagens PS - 04 jun 19 kl. 08:03

Manliga vd:ar stoppar kvinnliga toppchefer

Jämställdheten i svenska storbolag är fortsatt erbarmlig, visar ny studie. Enligt Novare Pay, som står bakom studien, har antalet kvinnliga chefer i svenska storbolag inte ökat på flera år. Det här skriver SvD Näringsliv och att det ser ut som det gör beror enligt uppgift på att manliga chefer stoppar kvinnor från att nå toppen medan kvinnliga vd:ar anstränger sig för att bana väg för fler kvinnor på höga poster.

DN - 07 okt 16 kl. 08:42

Matthew kan slå mot Florida – två gånger

Matthew är en speciell orkan i flera avseenden. Om ovädret når in över land bryter det en elvaårig ”orkantorka” i USA. Dessutom tycks den ladda för en 360-gradersgir över havet och slå mot Florida två gånger..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Orkan kan stoppa flygturer

Även svenska resenärer kan komma att drabbas när orkanen Sandy slår till mot USA:s östkust, uppger SvD. Inställda flyg kan drabba svenska New York-resenärer.SAS erbjuder sina resenärer att boka om flighterna till senare datum.

Affärsvärlden - 13 jan 16 kl. 16:01

Ryska oljebolag kan tvingas stänga

De ihållande låga oljepriserna kan komma att resultera i att vissa råoljeproducenter i Ryssland stänger ned. Det säger vice finansminister Maxim Oreshkin på onsdagen, enligt Reuters..

ÖstersundsPosten - 23 mar 16 kl. 05:52

Rafflande om konflikt mellan samer och oljebolag

En kompis i bokcirkeln har observerat att jag gillar spänning på avsides belägna och karga platser. Och det bjuds en rejäl dos nordlig exotism i Olivier Trucs andra bok om renpoliserna Nango och Hansen. De som sömnlösa flänger över tundra och taiga i jakt på sanningen, redan i april är dagarna över 17 timmar långa.

Sydsvenskan - 09 sep 17 kl. 14:32

Irma fyra gånger så stark som Gudrun

Tropiska oväder är tack och lov inte möjliga i Sverige. Men ibland är det nyttigt att applicera naturkatastrofer här för att omfattningen ska stå klar. En Irma-orkan skulle påverka hela landet, jämna trähus och skogar med marken och orsaka jordskred och.

Kristianstadsbladet - 09 sep 17 kl. 14:32

Irma fyra gånger så stark som Gudrun

Tropiska oväder är tack och lov inte möjliga i Sverige. Men ibland är det nyttigt att applicera naturkatastrofer här för att omfattningen ska stå klar. En Irma-orkan skulle påverka hela landet, jämna trähus och skogar med marken och orsaka jordskred och översvämningar.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.