DI > Ekonomi

Saturday, 28 November, 12:32

DI - 26 okt 20 kl. 21:00

USA-börserna stänger i rött – nästan allt ned i Dow Jones-indexet
Läs mer på DI
Läs mer om:
USA, Dow Jones

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: USA-börserna, stängeri , röttnästan allt , nedi , Dow, Jones-indexet
Affärsvärlden - 04 mar 16 kl. 16:35

Svagt ned på Wall Street

USA-börserna har inlett veckans sista handelsdag med något lägre kurser som ett svar på februari månads sysselsättningsdata. Marknaderna ser ändå ut att gå mot tredje veckan i rad med stigande kurser. Om kurserna stänger dagen på plus blir det första gången under 2016 som index stiger fyra dagar i rad..

PrivataAffärer - 24 apr 20 kl. 06:00

Aktiestrateg: Börserna kan falla 15 procent under botten i mars

Trots att många börser visat imponerande motståndskraft och till och med levererar vinster mitt uppe i coronakrisen, kan vi fortfarande hitta en ännu djupare botten. Börserna ska i värsta fall ned 15 procent under botten i mars! Och det gäller främst på de utvecklade marknaderna.

Cornucopia - 13 maj 20 kl. 07:20

Nedåt på börserna i USA och Asien

Efter ännu en positiv dag på Stockholmsbörsen var det ett hårt ras på de amerikanska börserna. I Asien fortsätter nedgången måttligt. Och svenska kronan fortsätter stärkas.

Cornucopia - 01 apr 20 kl. 07:29

Stabilt nedåt i Asien

Börserna är stabilt nedåt i Asien på japanska konjnktursiffror och amerikansk börsnedgång. Det mesta talar för att börsen öppnar nedåt även i Europa och att tjurfällan fortsätter slå igen.ASX-200 går -2.

Nyhetskanalen - 26 okt 12 kl. 15:28

Oväntat hög USA-tillväxt kan lyfta Obama

USA:s BNP steg 2,0 procent under tredje kvartalet jämfört med kvartalet före, enligt en preliminär beräkning från handelsdepartementet. Siffran kan på marginalen ses som positiv för president Obama, som på senare tid har tappat i opinionsstöd till republikanske utmanaren Mitt Romney.Uppgången var något större än väntat.

BT - 15 okt 14 kl. 17:36

USA-siffror sänkte börserna

Stockholmsbörsen föll hårt i linje med de ledande Europabörserna, delvis tyngd av amerikansk statistik. SKF tappade mindre än index efter dagens rapport för tredje kvartalet.När handeln stängde hade OMXS-index fallit med 2,7 procent till 405,5.

DI - 23 nov 18 kl. 15:21

Oljeras ett järtecken inför New York-öppningen

Börserna i USA ser ut att öppna nedåt på fredagen efter att ha hållit stängt med anledning av det amerikanska thanksgiving-firandet under torsdagen. På fredagen är handlargolven dessutom bara bemannade halva dagen; USA-börserna stänger redan klockan 19 svensk tid..

Dagens PS - 05 dec 19 kl. 07:31

Det svänger snabbt och hit och dit i Asien

I dag, torsdag, går börserna upp igen efter helomvändning i handelssamtalen mellan USA och Kina. Enligt CNBC, som Omni Ekonomi hänvisar till i sin börsrapport, har hoppets låga åter tänds om ett handelsavtal mellan USA och Kina. Medieuppgifter gör gällande att en överenskommelse kan vara nära förestående efter hård retorik och helt andra besked den senaste tiden.

DI - 06 dec 13 kl. 15:51

Ökad sannolikhet att Fed stänger kranen

Jobbstatistiken i USA var stark rakt igenom. Siffrorna ökar sannolikheten för att centralbanken Federal Reserva drar ned på sina stödköp. Trots det steg börserna..

BT - 05 jan 15 kl. 13:06

Börsen nedåt i klämdagshandeln

Stockholmsbörsen backade i klämdagshandeln som stängde redan vid lunchtid. Nedgången låg i l linje med de ledande Europabörserna.När handeln stängde hade OMXS-index gått ner med 0,4 procent till 472,8.

Sydsvenskan - 08 feb 19 kl. 03:11

Börserna i Asien svänger nedåt

Tokyobörsen föll drastiskt när den öppnade på fredagsmorgonen. Dämpade europeiska prognoser och minskat hopp för framgångsrika samtal mellan USA och Kina sänkte humöret. Nikkei-index föll med 1,2 procent, det bredare Topixindex med lite mer än 1 procent.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.