Expressen Dina Pengar > Ekonomi

Saturday, 28 November, 14:50

Expressen Dina Pengar - 26 okt 20 kl. 21:27

Ras på USA-börsen – tilltagande virusoroUSA-börserna ser sin värsta dag sedan september.Både Dow Jones och S&P låg på minus när börsen stängde.
Orsaken pekas ut som ny oro för coronakrisen..
Läs mer på Expressen Dina Pengar
Läs mer om:
USA, Dow Jones

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ras, USA-börsen, tilltagande, virusoro
Skånskan - 09 mar 20 kl. 09:07

Kraftigt ras på Stockholmsbörsen efter oljeprisfall

Ekonomi Ett kraftigt ras på Stockholmsbörsen väntas efter det drastiska oljeprisfallet på omkring 30 procent. Nära nio procent faller Stockholmsbörsens  OMXS30-index vid öppningen på måndagen. Detta indikerar förhandeln hos IG Markets vid 08.

Expressen - 09 nov 16 kl. 09:00

Kraftigt ras på Stockholmsbörsen

Donald Trump har valts som ny president i USA. Stockholmsbörsen svarade med att backa 3,5 procent för att sedan hämta upp sig lite efter någon minut. – Det kommer bli en dramatisk dag med kraftig nedgång på börsen i dag, säger Joakim Bornold, sparekonom på Nordnet..

Dagens PS - 20 apr 17 kl. 07:30

USA-börsen skrämmer investerare

Tunga börsspekulanter drar öronen åt sig när det gäller den amerikanska aktiemarknaden, rapporterar Business Insiders nordiska utgåva med hänvisning till Bank of America Merrill Lynchs globala fondförvaltarundersökning. Den visar att stora, institutionella placerare blivit alltmer skeptiska till USA-aktier. Andelen fondförvaltare som är underviktade mot amerikanska aktier är i dag 20 procent mot bara 1 procent för en månad sedan, framgår det, och så låg har exponeringen mot USA-börsen bland fondförvaltarna inte varit sedan finanskrisen slog till med full kraft 2008.

Dagens PS - 11 feb 18 kl. 15:11

Centralbankschef: Ras på börsen en normalisering

Österrikiska centralbankschefen Ewald Nowotny ser den senaste tidens nedgång på aktiemarknaden som en normalisering och en rimlig signal på att aktiemarknader inte kan stiga hela tiden. Det uppger han i en kommentar till österrikisk tv. Ewald Nowotny kommenterar även marknadens förväntningar om höjda räntor framöver, och anser att det finns goda anledningar till att höja räntan från centralbankshåll.

Opinionen.se - 22 maj 13 kl. 22:10

Nedåt på USA-börsen trots Fed-besked

USA-börsen vände ned under onsdagen. Investerare hade under dagen riktat blicken mot Federal Reserves (Fed) chef Ben Bernankes tal i kongressen där han bland annat sade att den amerikanska centralbanken behöver se ytterligare tecken på återhämtning i ekonomin innan den upphör med stödåtgärder. Marknaden reagerade först positivt men kom av sig när Bernanke i en kommentar sade att Fed kunde tänka sig dra ner på stödköp av obligationer vid kommande centralbanksmöten om den amerikanska arbetsmarknaden fortsätter att växa.

DI - 23 feb 15 kl. 15:13

USA-börsen: Väntas inleda på lätt minus

USA-börsen, som handlas vid toppnivåer efter tre plusveckor, kan bryta mönstret på måndagen genom att öppna lätt på minus..

DI - 03 nov 16 kl. 13:20

Mikael Vilenius: Hopp för USA-börsen

Aktieplacerarna har hittills sovit sig igenom de amerikanska storbolagens rapporter. Men nu är det dags att vakna. Här fanns mycket som ger hopp om att vinster ska återhämta sig och USA-börsen stiga under 2017..

DI - 19 dec 16 kl. 13:17

Vinstlyft driver USA-börsen

När storbankernas strateger tittar ett år framåt och spår hur USA-börsen ska utvecklas är det optimism om vinsterna som dominerar. Men något större indexlyft handlar det inte om..

Helsingborgs Dagblad - 12 jul 17 kl. 14:34

Yellen i fokus på USA-börsen

Janet Yellen, chef för amerikanska centralbanken Federal Reserve, kommer att vara i centrum på USA-börsen då hon ska hålla ett anförande inför kongressen och ge sin syn på den amerikanska penningpolitiken. Under anförandet väntas Yellen ha ett hökaktigt.

TA - 12 jul 17 kl. 14:35

Yellen i fokus på USA-börsen

Janet Yellen, chef för amerikanska centralbanken Federal Reserve, kommer att vara i centrum på USA-börsen då hon ska hålla ett anförande inför kongressen och ge sin syn på den amerikanska penningpolitiken.(TT).

BT - 12 jul 17 kl. 14:35

Yellen i fokus på USA-börsen

Janet Yellen, chef för amerikanska centralbanken Federal Reserve, kommer att vara i centrum på USA-börsen då hon ska hålla ett anförande inför kongressen och ge sin syn på den amerikanska penningpolitiken.(TT).

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.