Expressen Dina Pengar > Ekonomi

Saturday, 28 November, 15:43

Expressen Dina Pengar - 26 okt 20 kl. 21:16

Angela Guis fruktan för kinesiska agenterAngela Gui, 26, fruktar för sin säkerhet och den kinesiska statsapparatens långa arm långt utanför Kina.Det berättade hon inför ett utskott inom det kanadensiska parlamentet på måndagskvällen.– Jag har försökt lära mig att förhålla mig till det, säger Angela Gui till Expressen..
Läs mer på Expressen Dina Pengar
Läs mer om:
Guis, Gui, Kina, Angela Gui, Expressen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Angela, Guis, fruktanför , kinesiska, agenter
Expressen - 24 maj 20 kl. 18:31

Angela Guis kritik mot Kinaambassadören

Angela Gui fortsätter kampen för pappan, den fängslade förläggaren Gui Minhai.I intervju med GP riktar hon nu kritik mot Kinas Sverigeambassadör Gui Congyou, som hon tycker får för stort utrymme i medierna.– Det är inte staters rättigheter som ska bevaras med yttrandefriheten, det är individers, säger hon till tidningen.

DN - 12 jul 17 kl. 08:40

Sverker Lenas: Angela Guis ”Sommar i P1” – inspiration för alla vars liv någon gång kantrat

Som en hyllning till sin pappa spelar Angela Gui mest 1970- och 80-talsmusik. Kärleken mellan dotter och far uttalas aldrig med stora bokstäver, men pulserar tydligt mellan ögonblicksbilder och låtar av The Stone Roses, Michael Jackson och David Bowie..

Expressen - 05 maj 20 kl. 13:42

Angela Guis hälsning – på pappans födelsedag

Gui Minhai fyller 56 år.Den svensk-kinesiske förläggaren har suttit fängslad i Kina i flera år, utan rättegång.Dottern Angela Gui skriver på Twitter:”Jag hoppas att vi aldrig glömmer”..

Expressen - 07 maj 20 kl. 15:39

Dragkamp om Angela Guis vittnesmål mot Anna Lindstedt

Rättegången mot Sveriges tidigare Kina–ambassadör Anna Lindstedt, 60, skjuts troligen på framtiden.Orsaken är den pågående dragkampen mellan åklagaren och domstolen om formerna för förhöret med nyckelvittnet Angela Gui - dotter till den i Kina fängslade svenske bokhandlaren Gui Minhai, 56.Vice chefsåklagare Henrik Olin protesterar mot planerna att höra nyckelvittnet via länk från London på grund av corona–pandemin.

DN - 02 feb 20 kl. 19:48

”Vi kontaktade polisen av oro för Angela Guis säkerhet”

Carl-Magnus Nesser, rättschef på UD: Vi konstaterar att åklagaren därefter beslutat att väcka åtal, något vi inte avser att kommentera..

GöteborgsPosten - 11 jun 20 kl. 21:03

Angela Guis ilska över utpressningssituationen

”Otroligt besviken” • Skarp kontrast från ambassadörens bild av Sheraton-mötet..

Nerikes Allehanda - 01 sep 15 kl. 05:16

Angela Merkel tar på sig ledartröjan

Den 14 september samlas ministrar från de 28 medlemsländerna i EU för att diskutera flyktingkrisen. Ibland låter det som om EU-länderna kan göra lite hur de vill. Men det finns en rättslig grund att stå på.

Expressen - 03 feb 19 kl. 16:06

Angela Gui i möte med kinesiska myndigheter

Bokförläggaren Gui Minhais dotter har varit i hemligt möte med kinesiska myndigheter. Buskapet efter mötet ska ha varit att fängslade Gui Minhai kan släppas efter att ha prövats i domstol, skriver SvD.– Det är bisarrt.

SVT - 04 feb 19 kl. 11:54

Angela Gui i möte med Kina om fängslade Gui Minhai

Den svensk-kinesiske författaren Gui Minhai sitter fängslad i Kina utan rättegång sedan 2015. För en dryg vecka sedan var hans dotter Angela Gui på ett möte med kinesiska mellanhänder, det rapporterar SvD. – Det kändes inte trovärdigt att de ville hjälpa mig och att min pappa ska bli fri, säger Angela Gui till tidningen..

IDG - 03 nov 14 kl. 11:13

Angela Ahrendts: Apple Watch släpps efter kinesiska nyåret

9 to 5 Mac har fått tag i ett utdrag från en intern video som skickades ut till anställda på Apple, där Angela Ahrendts talar om Apple Watch-lanseringen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.