DN > Utrikes

Saturday, 05 December, 15:45

DN - 26 okt 20 kl. 20:55

Miljoner flockas till valurnorna – veckor före valetDe köar för att säkra demokratin – rekordmånga amerikaner har redan röstat..
Läs mer på DN

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Miljoner flockastill , valurnorna, veckor, före, valet
DI - 13 aug 15 kl. 14:05

Köparna flockas kring Film2Homes konkursbo

Den svenska streamingtjänsten Film2Home gick i konkurs för knappt två veckor sedan. Men nu flockas budgivarna kring konkursboet. .

SvD - 06 mar 16 kl. 08:54

Går till valurnorna – två veckor för sent

Vem ska efterträda Thomas Boni Yayi? Det är frågan när beninierna går till valurnorna för att avgöra vem som blir landets nye president. Thomas Boni Yayi har suttit maximala två mandatperioder..

Expressen - 25 jul 15 kl. 15:44

Därför flockas de till tennisveckan i Båstad

BÅSTAD. Det kallas för "Näringslivets Almedalen" och "Tennisveckan". Under två veckor samlas eliten inom svenskt näringsliv, politik, idrott och populärkultur i Båstad för nytta och nöje.

PrivataAffärer - 06 jun 18 kl. 21:31

Investerare flockas kring guldet

Guldets status som ett tryggt tillgångsslag blev därmed återigen tydlig efter en turbulent vecka med italiensk politisk oro i kombination med svallvågorna efter Trumps beslut att införa handelstullar. Oron fick investerare att återigen satsa på guld vilket vände den två veckor långa utflödestrenden från guld-ETP:er. Det visar veckostatistiken från ETF Securities i London.

SR - 26 apr 11 kl. 04:00

Afrikas största stad går till valurnorna

I Afrikas största stad går invånarna nu till val för att välja nytt styre. Det är den sista anhalten i det tre veckor långa valet i Nigeria. På vissa håll i landet är det kommande delstatsvalet viktigare för många än presidentvalet, till exempel i megastaden Lagos..

DI - 09 maj 11 kl. 07:59

De rika flockas i Stockholm

Inkomstklyftorna ökar i Sverige och och höginkomsttagarna flockas till Stockholm..

DI - 03 aug 11 kl. 13:25

Placerarna flockas till säkra Tyskland

Placerarna flockas till säkra tillgångar. För första gången på mer än 50 år är avkastningen på den tioåriga tyska statsobligationen lägre än inflationen. "Det är ganska dramatiskt just nu", säger SEB-ekonomen Olle Holmgren..

SvD - 23 aug 13 kl. 12:48

Oljebolag flockas kring nya länder

Oroligheterna i oljeländer som Egypten, Libyen och Syrien har fått oljebolag att flockas kring nya potentiella oljeländer, med mindre säkerhetspolitiska problem..

Opinionen.se - 23 aug 13 kl. 12:54

Oljebolag flockas kring nya länder

Oroligheterna i oljeländer som Egypten, Libyen och Syrien har fått oljebolag att flockas kring nya potentiella oljeländer, med mindre säkerhetspolitiska problem. Bland måltavlorna finns nu Marocko och Spanien. Malta, med potentiella källor med koppling till oljefälten utanför Libyen och Tunisien, lockar också.

SVT - 23 aug 13 kl. 12:50

Oljebolag flockas kring nya länder

Oroligheterna i oljeländer som Egypten, Libyen och Syrien har fått oljebolag att flockas kring nya potentiella oljeländer, med mindre säkerhetspolitiska problem. Bland måltavlorna finns nu Marocko och Spanien..

Helsingborgs Dagblad - 23 aug 13 kl. 12:50

Oljebolag flockas kring nya länder

Oroligheterna i oljeländer som Egypten, Libyen och Syrien har fått oljebolag att flockas kring nya potentiella oljeländer, med mindre säkerhetspolitiska problem. Bland måltavlorna finns nu Marocko och Spanien. Malta, med potentiella källor med koppling till oljefälten utanför Libyen och Tunisien, lockar också..

Fler nyheter från DN

DN - 15 minuter sedan

Shejk vill köpa in sig i israeliskt fotbollslag med antiarabisk supporterklubb

Uppgifterna om att fotbollslaget Beitar Jerusalem, symbol för den israeliska högernationalismen, är på väg att säljas till arabiska….

DN - 1 timme sedan

FN-chef: 2021 kan bli det värsta krisåret

Nästa år kan bli det värsta humanitära krisåret sedan FN bildades, menar David Beasley, chef för FN:s Världslivsmedelsprogram: – 2021….

DN - 16 timmar sedan

Protestvåg mot tyska restriktioner – politiker vill utreda rörelsen

Förtvivlade restaurangägare som vill få öppna igen. Eller konspirationsteoretiker, högerextremister och vaccinkritiker..

DN - 16 timmar sedan

USA drar tillbaka nästan alla soldater från Somalia

Trump har beordrat USA:s försvarshögkvarter Pentagon att dra tillbaka nästan alla soldater från Somalia, där de strider mot den….

DN - 19 timmar sedan

Historisk omröstning för avkriminalisering av cannabis i USA

USA:s representanthus röstade på fredagen igenom ett radikalt lagförslag om federal avkriminalisering av marijuana..

DN - 19 timmar sedan

Storbråk om skidåkning i Alperna inför julen

Schweiz, Österrike och Spanien på ena sidan – Frankrike, Tyskland och Italien på andra..

DN - 19 timmar sedan

Skarp EU-kritik mot Etiopiens regering

Kräver att Tigray-provinsen öppnas för hjälporganisationer..

DN - 20 timmar sedan

Tyskland byter ut nazistiskt alfabet

Tyskland kommer att byta ut sitt fonetiska alfabet så att exempelvis bokstaven s ska bokstaveras Samuel i stället för Siegfried..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.