DI > Ekonomi

Thursday, 26 November, 02:00

DI - 26 okt 20 kl. 19:30

Carl Bildt: Vad händer dagen efter valet i USA?
Läs mer på DI
Läs mer om:
Bildt, USA

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Carl, BildtVad , händerdagen efter , valeti , USA
Expressen - 09 sep 18 kl. 21:54

Carl Bildt: Kristersson har haft en himla tuff situation

Den tidigare M-ledaren Carl Bildt hyllade Ulf Kristersson på valvakan, trots att Moderaterna enligt vallokalsundersökningarna kanske gjort sitt sämsta val sedan 2002. – Han har haft en himla svår situation, säger Carl Bildt till Expressen.  VALET 2018: Följ valspurten live med Expressen här!

YLE - 02 maj 17 kl. 17:45

Carl Bildt: Ukraina har stor betydelse, Ryssland är beroende av väst, USA är oberäkneligt

Ukraina är en central och svårlöst fråga, säger Sveriges tidigare statsminister och utrikesminister Carl Bildt. Bildt befinner sig på Finlandsbesök, och i en intervju för Svenska Yle ger han sin syn på aktuella frågor i dagens värld. Vilken betydelse har Ukraina i dag?

Nyheter 24 - 25 apr 12 kl. 15:49

Carl Bildt - skandalernas man


DEL 1. Nyheter24 tittar närmare på en av Sveriges mest fascinerande och spännande politiker. STOCKHOLM.

BT - 13 maj 14 kl. 13:18

Carl Bildt till Ukraina

Utrikesminister Carl Bildt reser till Ukraina 15-17 maj för att träffa företrädare för regering, civilsamhälle och lokalt näringsliv, uppger UD i ett pressmeddelande. Bildt väntas bland annat att möta Ukrainas tillförordnade premiärminister Arsenij Jatsenjuk."Krisen i Ukraina har visat hur viktigt det är att Europa står enat och starkt när den europeiska ordningen för säkerhet och trygghet hotas", skriver Bildt i pressmeddelandet.

Alliansfritt Sverige - 10 sep 14 kl. 14:13

Exminister: ”Carl Bildt är korrupt”

Carl Bildt anklagas idag av en georgisk exminister för att vara korrupt. Bakgrunden är Carl Bildts engagemang i PR-firman Kreab vilka har tagit mot 18 miljoner kronor av den georgiska staten för att hjälpa regimen med bilden av landet skulle bli bra i media. Det var Carl Bildt som 2006 fixade ett avtal mellan firman och Saakasjviliregimen som slöts i november.

SVT Debatt - 03 feb 14 kl. 09:49

Carl Bildt sviker oss igen

IRAN Sveriges utrikesminister bedrog oss exil-iranier för fem år sedan, när han skickade en ambassadör till Ahmadinejads presidentinstallation. Veckans resa till Iran innebär att Carl Bildt sviker oss igen. Hittills har problemformuleringen kring Iranresan mest handlat om huruvida besöket borde ske eller inte.

Politikerbloggen - 08 jan 13 kl. 13:36

Sluta gömma dig, Carl Bildt!


DEBATT. Det är dags för Carl Bildt att sluta gömma sig bakom Dawit Isaak och utforma en bredare samanhållen politik för Sveriges relationer till Afrikas horn och Eritrea. Det skriver riksdagsledamoten Carin Hägg (S) på TV4/Politikerbloggen.

Regeringen - 15 aug 13 kl. 08:56

Carl Bildt om situationen i Egypten

Den våldsamma situationen i delar av Egypten väckte reaktioner från flera länder under gårdagen. På Twitter fördömde utrikesminister Carl Bildt våldet och dödandet samt påpekade svårigheten i att nu återuppta den politiska processen. Bildt uttalade sig också om Egypten i ett antal medier, se länkar nedan.

Sydsvenskan - 01 feb 11 kl. 23:05

Carl Bildt välkomnar beskedet

Foto: Scanpix
Carl Bildt välkomnar tisdagskvällens besked. Från Bryssel och på sin blogg skriver utrikesministern: "Med kvällens viktiga besked - som jag starkt välkomnar - är eran Mubarak i Egyptens politik över".
Bildt skriver också att han hoppas att "den verkliga övergången till ett demokratiskt, pluralistiskt och stabilt Egypten ska inledas".

YLE - 13 maj 17 kl. 17:45

Carl Bildt: Koivisto var en nordisk statsman

President Koivisto hade stor betydelse för Norden säger Carl Bildt, tidigare statsminister i Sverige. - Koivisto och Olof Palme försökte skapa den nordiska ekonomiska unionen. Det var det sista stora försöket att skapa någonting självständigt nordiskt, säger Bildt.

Alliansfritt Sverige - 29 nov 12 kl. 10:46

Carl Bildt bah: Vi tar det på min gmail

VILLOVÄGAR. I lördags, den 24 november, skrev Aftonbladet en artikel om att utrikesminister Carl Bildt (M)  av outgrundlig anledning uppmanar både ambassadörer och annan myndighetspersonal att kontakta honom via hans privata gmail, istället för den officiella via Utrikesdepartementet. 

Foto: JanwikifotoNär Aftonbladet frågade honom om alla mail diarieförs svarade han först:
Ja, på samma sätt som alla andra mejl som går på de offentliga systemen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.