Nya Wermlands Tidningen > Nyheter

Thursday, 26 November, 01:36

Nya Wermlands Tidningen - 26 okt 20 kl. 19:33

Plan för utbyggnad av Orrholmsskolan ställs ut
Läs mer på Nya Wermlands Tidningen
Läs mer om:
Orrholmsskolan

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Planför , utbyggnadav , Orrholmsskolan, ställsut
Nerikes Allehanda - 07 feb 14 kl. 16:06

Laxå IF vill ha dialog om c-plan

Laxå IF saknar en dialog i och med kommunens beslut att ställa i ordning den nya skolbyggnaden vid Centralskolan och på delar av idrottsföreningens c-plan. På tisdag hålls ett möte mellan Laxå IF:s styrelse och kommunledningen i Laxå kommun..

Sydsvenskan - 20 jan 13 kl. 12:44

Flera plan söderut ställs in

GT - 06 nov 15 kl. 18:01

Polisens nya plan om Nerijus fälls för mord

Polisen har undersökt och planerar att fortsätta utreda om Lisa Holms misstänkte mördare Nerijus Bilevicius kan ha begått liknande mord utomlands. – Blir det en träff kan vi leta efter andra likheter, och se om den här personen varit där just då, säger kriminalkommissarie Lars Johansson till gp.se..

NSD - 10 jun 16 kl. 14:50

SAS-strejken: Plan till Luleå ställs in

Uppemot 4 000 SAS-resenärer kan komma att drabbas om pilotstrejken bryter ut ikväll och under kvällen har tre SAS-avgångar ställts in..

Skånskan - 05 dec 15 kl. 10:00

Va-utbyggnad försenas

Höör Utbyggnaden av kommunalt vatten- och avlopp i Sätofta Hed skulle börja i år. Men nu sinkas projektet på grund av flera överklaganden.
– Det här innebär merkostnader för den juridiska processen som krävs, säger Höörs va-chef Magnus Brom.

Skånskan - 02 dec 18 kl. 07:00

Hamnens utbyggnad ställs nu på sin spets

ystad Nätverket Y-front bjuder in beslutsfattare till ett möte om utbyggnaden av Ystad hamn på måndag. De vill att politiker ska förklara de ekonomiska förutsättningar för en sådan investering.
– Det kan mycket väl sluta med att vi kräver att utbyggnaden ska pausas, säger talespersonerna Joakim Håkansson och Ola Hugoson.

Skånskan - 18 maj 17 kl. 05:00

Plan för bevarande av Stenkrossen klar

Lund Stadsbyggnadskontoret har nu tagit fram ett konkret förslag för hur kulturverkstaden Stenkrossen kan bevaras samtidigt som antalet nya bostäder i området blir lika många som i det tidigare planförslaget, alltså omkring 235. ERWP.fif(2)Stadsbyggnadsnämnden väntas på torsdagen fatta ett inriktningsbeslut för det fortsatta arbetet.

BT - 17 aug 13 kl. 11:54

Enstaka plan kan lyfta från Arlanda

Tekniska problem stoppade alla starter och landningar från Arlanda under morgonen. Problemen innebär förseningar i trafiken och påverkar därmed också andra flygplatser. Flygtrafiken är fortfarande mycket begränsad.

Barometern - 17 aug 13 kl. 12:15

Enstaka plan kan lyfta från Arlanda

Tekniska problem orsakade stora problem i flygtrafiken till och från Arlanda i dag. Alla starter och landningar stoppades inledningsvis och ledde till förseningar i trafiken och påverkade därmed också andra flygplatser. Flygtrafiken är fortfarande mycket begränsad.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Dreamliner-plan ställs efter problem

Krisen för Boeings nya plan 787 Dreamliner fördjupas. På torsdagen beslutade den amerikanska flygmyndigheten FAA att alla Dreamliner-plan i USA ska stå kvar på marken tills de har säkerhetskontrollerats och flera andra myndigheter följer efter. FAA:s besked kom sedan en japansk Dreamliner nyligen nödlandat sedan ett batteri börjat brinna och cockpit fyllts med rök.

TA - 17 jan 13 kl. 11:16

Dreamliner-plan ställs efter problem

Krisen för Boeings nya plan 787 Dreamliner fördjupas. På torsdagen beslutade den amerikanska flygmyndigheten FAA att alla Dreamliner-plan i USA ska stå kvar på marken tills de har säkerhetskontrollerats och flera andra myndigheter följer efter.
FAA:s besked kom sedan en japansk Dreamliner nyligen nödlandat sedan ett batteri börjat brinna och cockpit fyllts med rök.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.